+2 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Arkadaslar eltimgille konusmuyoruz 2 senedir falan, esimde kardesiyle konusmuyor. Hicbir bayramda falan esimi aramadi kaynim, esim abisi.zaten eltim kiskanc biri yani onun kiskancligi bitmez ne yapsam aynisini yapior,2 senedir görusmuyoruz.

Eltim dun dogum yapmis,tup bebek yapmislardi, aramadik. Esime dedim senin kardesin aramak istersen ara benim icin sorun yok ama ben konusmak istemiyorym.

Esimde aramak istemiyor, bigun abisiyim bi bayramda bigun aramadi. 

Iyimi yaptik bilmiylrum ama eltim görusulcek biri deil,cok fena. Cok altan aldim melek oldum ona aradaki kiskanclik kalksin die ama daha fazla ortaligi karistirdi.

Siz Olsaniz ne yapardiniz 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (2,101 puan) tarafından

Kurtulmuşsun iste daha ne istiyorsun  madem.fena barışırsın  falan huzur bırakmaz kocanla sende  bosverrr en iyisi uzak durmak

önce (40 puan) tarafından

Tamam canim 

-Reklam-
+2 oy
önce (806 puan) tarafından

Kız bende konuşmuyorum eşimle ama geçen barismislar kendisinden nefret ediyorum . Barıştık deyince yay gibi gerildim oderece napcam bilmiyorum.  Esimi de kırmak istemiyorum. Egolu insanlarla aynı ortamda kalmak dahi zor geliyor , hiç sorma 

Yani böyle devam etsin benimki canim dimi:))

Ne gerekiyorsa o olsun artık diyelim mi 😀

Haha aynen canim 

kaynanamgil bana hediye almamaisti 2 tane dogurdum ama cocuklara kunye almistilar.sence esime arattirip sorduriyimi ne almislar die,karisma bisey Almadiniz esit davranirsiniz artik ,desinmi arattiriyim:)(

Benim oğluma çeyrek taktılar aynısını biz onlara yaptık mesela . 

+1 oy
önce (1,803 puan) tarafından

Uzak durmaya devam et öyle insanla baş edilmez ne kadar uzak o kadar iyi

+1

Aynen canim ben devam:)) sence kaynanama diyimmi sen ona oda serdin banada anangilde kal demistin,kiz eltim kendisine oda ayirdo mesela köye gittinde kaliyor,ama esim gitmiyor köye, bende cocuklarla ailemde kaliorum, yani kac defa söyledik zaten ama  fazlada kaynanin götunu kaldirmak istemiyorum, sence söylimi canim?

önce (1,803 puan) tarafından

Boşver bence hiç o konuya girme sende ona göre değer verirsin her birine hak ettiği gibi davran ve uzak dur samimi olma

+1

Tamam canim cok tesekkur ederim

+1 oy
önce (376 puan) tarafından

Ya boşver bacım hiç bulasma ne halleri varsa görsünler.

Dimi canim öyle yapacam canim, kaynanamgil bana hediye almamaisti 2 tane dogurdum ama cocuklara kunye almistilar.sence esime arattirip sorduriyimi ne almislar die,karisma bisey Almadiniz esit davranirsiniz artik die?

+1 oy
önce (60 puan) tarafından

Aynı durum bizde de var cnm ben eltimle konuşmam eşimde kardeşiyle konuşmaz evet eltim kıskanç eside onun kölesi olmuş yerden göğe biz haklıyız 1 senedir de konuşmuyoruz Nisan'da doğum yapacak umrumda bile değil 

Aynen canim yok aramiycaz. Kaynanamgil bana hediye almamaisti 2 tane dogurdum ama cocuklara kunye almistilar.sence esime arattirip sorduriyimi ne almislar die eltime yada cocuguna,karima bisey Almadiniz esit davranirsiniz artik die? Yoksa gerek yokmu 

önce (60 puan) tarafından

Durdugun kabahat sor tabiki öğren bakalım

+1 oy
önce (1,841 puan) tarafından

Benzer şeylerden ötürü alakayı kestim valla yaklaşık 6 yildirda ne ararım ne sorarım nede yüzünü görürüm. Sokakta görsem yolumu değiştiririm. O kadar yani boşver daha iyi hiç muhatap bile olma

Tamam canim aynen öyle, 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 283 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (4,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 447 göst.
+5 oy
39 cevap 666 göst.
+1 oy
35 cevap 947 göst.