+2 oy
717 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama kocam hamileliğimi kabullenmiyordu şimdi zar zor ben babası ona gerçekleri gösteriyoruz eskisi gibi değil ama normal davranmaya çalışıyor. Ben hep hamilelik konusu açıyorum pat diye söyledi ki aynı şey olsa ben babam gibi olgun davranamam onun(bebeğimizin) yüzüne söylemesemde bakışlarla suçlu olduğunu gösteririm o yüzden yorganını doğru uzat dedi. Cevap bile veremedim herkes ölümü tadacak eğer ölsem bile bu bebeğimizin suçu değil ki? Onun ne günahı var? Kimse onu suçlamadı babası tüm hayatını ona adadı. Benim kocam neden böyle davranıyor? Yazık değil mi bize

1haftadan ilk kontole gidicez 8haftalık olucak kalp atışlarını duyucaz ilk defa benim içim kıpır kıpır ama o hiç banamısın demiyor

22 Cevaplar

0 oy
önce (435 puan) tarafından

Eşinizin psikolojik destek alması lazım hiç psikolojisi iyi değil ölümlü dünya da yaşıyoruz kime ne zaman ne olacağını kimse bilemez ayrıca sizin de psikolojinizi iyi görmedim aynı yaştayız 8 haftalık olacak diyorsun daha kontrole eşin gelmedi diye gitmiyorsun yorum da okudum takintiliyim demişsin bu takintililik değil karnınız da bir can var durumu hakkında bilginiz bile yok 5 ay boyunca tek başıma gittim hiç de eşim gelsin diye de ihmal etmedim aksine bebeğimi görmek için can atıyordum sizde o bebeği isteseydiniz görmek için bile koşa koşa hastaneye gitmistiniz kusura bakmayın biraz ağır oldu ama gerçekten bırakın kocanizi artık daha önce de okudum postlarinizi gelmek istemiyorsa ne yapacaksınız çocuk doğana kadar gitmeyecek misiniz 26 yaşındasınız çocuk değilsiniz biraz mantıklı düşünün 

önce tarafından

Ona kızıyorum ama bende onun gibiyim hatta iyi bir annede olamayacam farkındayım

önce (435 puan) tarafından

Randevu al git hastaneye bi çocuğun durumunu öğren ne aldır derim ne de aldırma o günaha ben giremem senin kararın ben ikinci bir çocuğu hiç istemiyordum oturup ağlamıştım ama sonra  Rabbimin bir bildiği vardir dedim kabul ettim tabi öğrenir öğrenmez de randevu aldım gittim yani bu şekilde sen kendi hayatını da tehlikeye atıyorsun bebeğin kalbi atmiyorsa seni zehirler değer mi eşinin yanında olmasını istediğin için bu kadar risk almaya kimseye bu şekilde yorum yapmam ama söz konusu bir can olunca sessiz kalamadım herkes ister eşinin yanında olmasını destek vermesini ama olmuyorsa da zorlamamak gerek 

-Reklam-
0 oy
önce (8,986 puan) tarafından

Çocuğumu istemiyosa net gider boşarım bune otur değince oturcen kalk diğince kalkcen mi ben gelmem böyle şeye kapı önüne koyarım o adamı niye evlendi ozaman 

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,095 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,641 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 813 göst.