+1 oy
149 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (784 puan) tarafından

Cümleye nereden başlayım bilmiyorum eşim param yok diyor kahvehaneye 1000 tl para veriyor başkaları borç para isteyince veriyor evde şu bitti desem idare et param yok diyor dün akşam banka hesabını açsana kendime para atacam hiç param kalmadı dedim yok fln dedi sonra ben sana yollarım dedi telefonu kapattı bişeler yap mak istedi müsade etmedim tekrarladı aç hesabını diyor yok dedi odadan kovdu git içeride yat diye (normalde içeride yatarım çocuklar gece çok uyanıyor die) sonra bağırmaya başladı sen kimsin de bana hesap soruyorsun bana kimse hesap soramaz diye artık napacağımı şaşırdım napmam gerektiğini bilmiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,998 puan) tarafından

Çalışmanız gerekiyor açık ve net size verdiği para adama ekstra masraf yük gibi geliyorsa çalışacaksiniz 

önce (784 puan) tarafından

2.5 yaşında oğlum var 13 aylık bir bebeğim daha var çevremde kimseye bırakamam kreş işini düşündüm bezi bırakmadan kabul etmiyorlar ikisi de bez kullanıyor 

önce (4,998 puan) tarafından

Kreş için 13 ay zaten çok erken anneye daha muhtaç Allah yardım etsin çocuklar kreş çağına geldiğinde yada bakıcı falan bulursan düşünme hiç çalış böyle bir adamin seni değersiz hissetirmesine izin verme kahveye olan para sana yoksa burda bir problem vardir

En büyük problem bu zaten herşeye herkese var ama bize gelince yok 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,780 puan) tarafından

Canm beni yanlis anlama ama bu adam sonradan bu hale gelmedi heralde yanj boyle bi adama neden pes pese coxuk verdin ben bunj dusundum acikcasi.senden para kisan onlardanda kisar ve boyle bi adamada kusura bak.a cocuk yapilmaz.simdj calismak ostesen calisamazsn eline bakmak zorundasin cocuklarda sende bu adam para versede ihtiyac gidersek diye gunlerce beklersinz.kusura bakma en buyuk suclusun bu durumda.en azndan tek coguk olurdu rahat ederdn girer bi ise calisir o adama muhtac olmazdn.simdi burda sikayet etsende az kalir yani

İkinci çocuk beklemediğim jir anda oldu doğuma kadar kabul edemedim zaten evet başından beri böyle ama artık kabul edemiyorum sürekli böyle olmasından

+1 oy
önce (8,461 puan) tarafından

Acmıyorsa bir sey karıstırıyor bi şekilde öğren şifresini şifre değiştirme yap yada o haberi yokken al kurcala bide ne işi yapıyo esin mesela ne kadar maaş alıyor

İnşaat işçisi öyle aylık yada günlük alan biri değil parası bitince ödeme alır 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
9 cevap 447 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
11 cevap 475 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (308 puan) tarafından soruldu

413,201 soru

12,440,614 cevap

45,970 kullanıcı

Kategoriler

...