+1 oy
111 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (104 puan) tarafından

image

image

image

image

simdiden resimler için kusura bakmayın bu testleri Çarşamba sabah ilk idrariyla yapmıştım 2 gundurde çok bel ve kasık ağrısı çekiyorum 2 gundurde akıntım çok fazla akıyor bugün çok çoğaldı bu renk oluyor ip çamaşırımda sizce bu nedir ve perşembe günü kan vermistim beta hcg 1.20 çıktı yerleşme kanaması olabilirmi yerleşme kanaması olmadan kan verildiğinde kanda hamilelik cikarmi kafam çok karışık 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Resimli olsugunu poat bilgisimde yazin lutfen ne kadar hamile kadin var burda 😒

önce (104 puan) tarafından

Yazdım kabul etmedi napabilirim yani bizde hamilelik geçirdik 2 kez burda yargılamak yerine ne olduğunu söyleyebilirdiniz veya eş gecebilirsiniz 

önce (4,322 puan) tarafından

Senem bu yargılamak değil ki sadece uyarı. Tekrar düzenleyebilir veya başlık önerisi verdiğinde yazıya tıklayıp silip kendi başlığını yazabilirsin. Önceden de olmuştu bu 

+1

Yani ben hamile olmaya olmaya afedersin tiksindim. O yüzden soyledim. Sen hassas degilsindir ama eminim burda ben gibi hassaslar vardir. Bu guzden soylemistim . @cicikus dedigi gibi yargilamak degildi niyetim .

Yazdım tamamdır duzelttim

+1

☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

-Reklam-
+1 oy
önce (415 puan) tarafından

Başlığa direk "resimli" yazaydın ya bacım, acile gidin kimyasal gebelikte olabilir 

Yazdimda kabul etmedi 

0 oy
önce (13,303 puan) tarafından

Bu hiç kahverengi akıntıya benzemiyor ki daha çok çamaşırın kendi lekesi gibi bende yerlesme kanaması yaşadım kızımda ama o daha koyu ve islakti bu garip anlamadım açıkçası testin de çok silik bir kaç gün sonra tekrarla 

Canım ip camasirimin rengi siyahtı ve yeni aldım ben ip camasirimi akıntım var bu renkte bu renge dönüyor yani demek istediğim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
0 oy
6 cevap 235 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,033 cevap

46,024 kullanıcı

Kategoriler

...