+1 oy
99 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (960 puan) tarafından

5 yaşında kızım üç kere kustu bişey yese hemen kusuyor. Akşam 5 te başladı. 

Öğlen eşim meyveli yoğurtla hüptürük almış onu yedi heralde o dokundu. Yada mideyi üşüttü. Evde nasıl geçirecem bide eşim işe gitti of

5 Cevaplar

+2 oy
(1,442 puan) tarafından

Nane limon deneyin mideyi sakinleştirir amaa acile de götürün çünkü salgın dönemi bulantı kusma ishal gibi belirtiler varsa götürün mutlaka bi bakılsın. İdrar yolu enfeksiyonu da kusturur . Bence acile götürün 

(960 puan) tarafından

Şimdi geldik acilden doktor röntgende kakası var dedi lavman yaptık kaka yok. İdrar testini evde yaptırıp götürcem acile. Sürekli kusuyor çişi gelmiyo iki damla zor yapıo çok zorlandım orda. Acilde herkes kusuyodu

-Reklam-
+1 oy
(2,980 puan) tarafından

Aynı bizimde oldu,  gece acile gittik. Doktor salgın var dedi. Ilaç yazdi. Ertesi gün kızım iyileşti bana bulaştı. Bütün gün hamileler gibi midem bulandı 😞 çok zor. Allah hamişlere yardım etsin. Bu arada bizim ilaçta influenza için yazıyordu 

(960 puan) tarafından

Bizimki idrar testi istiyo kızım kustuğu için çişi gelmiyo. Sürekli kusuyo eve getirdim çişini evde yaparsa acile götürcem hemen. O dediğini bir haftalık tatilde yaşadık kızımdan bana geçmişti serumla düzelmiştim geçmiş olsun zor

+1 oy
(316 puan) tarafından

Salgın var muhtemelen ona yakalandı. Çok geçmiş olsun.

(960 puan) tarafından

Sağolun büyük ihtimal öyle oldu acilde herkes kusuyo ateşli

0 oy
(718 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kızın 

(960 puan) tarafından

Şimdi acilden geldik. Doktor röntgen de kakası var diyo iki kere lavman yaptık öyle dolu dolu kaka çıkmadı. İdrar tahlili istedi ama sürekli kustuğu için çiş de gelmiyo. Doktor idrar vermezse bişey yapamam dedi enfeksiyon var mı bakcam diyo. Eve geldik evde yaptırabilirsem eşim kabı acile götürecek. 

0 oy
(1,025 puan) tarafından

Daha 15 dakika önce oldu gündüz gayet iyiydi bir anda kustu yetişemedim de neye uğtadım anlamadım o kadar kötü kokuyordu ki bende hamileyim dayanamadım brmde koptum tuvalete zor tuttum kendimi. 

Ağrı kesici verdim bakalım yarun ne beklıyor bizi yada gece ne beklıyor bilmiyorum gerginim

(960 puan) tarafından

Bizim kusmalar kesilmedi acile götürdüm geçmiş olsun sizede

(1,025 puan) tarafından

Geçmiş olsun ya 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Funny_honest (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,936 soru

23,768,777 cevap

315,845 kullanıcı

...