+1 oy
760 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (592 puan) tarafından

Az sohbet edelim kızlar 🙂 kaç çocuğunuz var yaşları nedir , zorlanıyor musunuz??? 

İlk ben soylim Allah evlatlarımızı bağışlasın üç tane kız evladım var. Yaşları 6  , 4 ve 1 yaşında . Ben zaman zaman çok fazla zorlanıyorum. Psikolojimin bozulduğu anlarda oluyor. Sonra onlar uyuyunca özlüyorum onları. 

Şükür sebeplerim iyi ki varlar. 

34 Cevaplar

0 oy
önce (314 puan) tarafından

Benimde iki kzim var üçüncüsü de yolda zorlanıyorum büyük kızım 5 yaşında en çok o yoruyor küçüğü de 3 yaşında diğeri gelince ne olacak bilmiyorum sabır diliyorum Allah'tan kendime 

önce (592 puan) tarafından

Allah bağışlasın canm. İnşallah büyüğü okula başlar ve rahatlarsın kaç haftalık hamilesin

15 haftalık hamileyim canım 

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

Amin inşallah canım hayırlı evlat olsunlar da bir şekilde büyüyorlar 

-Reklam-
0 oy
önce (12,451 puan) tarafından

1 çocugum var 22 aylık hamileliğimin başından şimdiki sürece kadar en büyük destekçim eşimdi o olmasa yorgunluktan cinnet geçiren annelerden biride ben olurdum heralde şuan 2 yaş sendromu vurdu aşırı değil ama ara ara zorluyor

Sabah yedi de çıkar akşam onda gelir eve zamanım yok der yoruluyorum uykusuzum der

önce (2,877 puan) tarafından

İşine de bağlı canım eğer çok yorucu ise bişey diyemiyorum ama zaten benimki istese de uyuyamazdi sesten , adam uykuyu yeni bulmuşken ikinci çocuğa dur bı erken diyor 😅

🤣🤣🤣 o da haklı canm. Mahalle marketi işletiyor 

önce (2,877 puan) tarafından

Anladım canım işte maalesef çalışma saati çokmuş 

Aynen öyle. İşleri durgun diye elemanı da yok tek başına bakıyor 

0 oy
önce (3,264 puan) tarafından

6,4,2 yaşında çocuklarım,valla çok zorlanıyorum 

Allah bağışlasın canm. Rabbim yardımcın olsun. İsteyerek mi oldu araları 2 yaş ondan sordum

önce (3,264 puan) tarafından

İsteyerek oldu 😁

0 oy
önce (14,087 puan) tarafından

1 tane 3 yasa yakın kızım var. İlk 4 ay zorlandığım kadar asla zorlanmadim. Çok gazlı ve kolik bir bebekti ne gecemiz vardı ne gündüzümüz.  Sabah eşimle kahvaltı yapardık sonrası hiç yok aksama kadar bırak bisi yemeyi afedersin Wc ye giremezdim.  Gece 11 ye yemek yediğimi bilirim. Esim işten gelirdi o bebege bakarken ben hemen bisiler hazirlardim. 

Allah bağışlasın canm zor geçmiş gerçekten 

0 oy
önce (4,611 puan) tarafından

Bnmde 7 yaş oğlan 3 buçuk yaş kızım var 22 haftalıkta gebeyim ,😊💕

Allah bağışlasın canm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

5 bucuk yasinda oglum var.20gunulukde kizim var yeni dogum yaptim.Allah butun evlatlari sag salim buyumek nasib etsin

Maşallah canım Allah bağışlasın 

0 oy
önce (209 puan) tarafından

18 aylık oğlum var. İkinciyi düşünüyoruz. Maşallah hic yormadi bizi oğlum uykusu yemesi içmesi herşeyi düzenli bir bebek oldu her zaman.

Bizimki tüp bebek maddi açıdan iyi olsaydık şimdiye ikinci çocuk icin denemelere başlamıştım. 3 yasa doğru toparlandigimizda ikinciyi yapmaya başlayacağız insalah hayirlisiyla. 

Allah bağışlasın canm inşallah doğal yollardan hamile kalırsın 

0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

2 yaşında ikizlerim var, zorlamak ne kelime anamdan emdiğim süte su kattılar ama Allah ayaklarına taş degdirmesin 👯☺️

Amin canım Allah bağışlasın 

0 oy
önce (415 puan) tarafından

2 çocuğum var biri 3 buçuk biri 1 yaşında zorlanmıyorum Çok rahatım İkisi iyi anlasiyorlar bazende kavga ediyorlar  işlerimi de çok rahatlıkla yapıyorum Onlar uyunca bende özlüyorum ilerle günler de isim olmuyor zaten  küçük oğlum uyuduğu zaman Bende yatıyorum az uzanıyorum büyük oğlumuda tv izletiyorum veya telefon veriyorum böyle şuan çok rahatım 3 üçüne düşünemem yoksa kafayami yerim 😂😂

Allah bağışlasın canm. Gerçekten 3 tane çok zor bazen deliriyorum sanki bazen oturup ağlıyorum 

0 oy
önce (1,355 puan) tarafından

Benimde biri 5 biri 1 yaşına iki oğlum var zor ama güzel birşey bende bazen zorlanıyorum buna sikur

Allah bağışlasın canm Rabb'im güç kuvvet versin 

0 oy
önce (3,750 puan) tarafından

8 aylık olmak üzere oğlum. Çok çok zorlandığım günler oluyor genelde. Zaten gece çok uyanıyor üstüne diş süreci üstüne kabızlık vs. Neyse inşallah büyüyecek ben de rahat edeceğim ileride. İyi ki var ama o benim her şeyim. Ne kadar mizmiz olsada ❤️😄

Allah bağışlasın canm. Hicbri şey evladın yerini almaz 

0 oy
önce (1,009 puan) tarafından

4 tane var bende 15 13 10 3 yaşlarında 

Evet her yaşın bir zorluğu var ama galiba en zoru ergenlik dönemi oğlum tam düzene girdi gibi kızım başladı evin içinde surat beş karış dolanıyor herseye trip hersye isyan 

Ayyy valla canm bu yorumları görünce çok korkuyorum galiba bu zamanlarını çok özleyeceğiz.

Rabbim bağışlasın acılarını göstermesin. Büyümüşler maşallah 

0 oy
önce (2,360 puan) tarafından

Tek çocuğum var erkek üç buçuk yaşında.

Tek basıma büyütüyorum babası yok varda yok işte.

Ayda bir gelir yada 15 günde keyfi ne zaman isterse parka götürüp getirir.

O yüzden benim için her anı zor ilerde daha da zor olmaz umarım.

Rabbim yardımcın olsun gerçekten anne yalnız çok zorlanıyor ve keşke babası daha çok ilgilense. Çünkü çocuklar babalarıyla daha fazla zaman geçirmek istiyor. Bütün gün anne ile geçince skliyorlar

Öyle oluyor ne kadar az görüşselerde elini tutup sevine sevine gidiyor yada aklina geldikçe ara diyip duruyor görüntülü.

Kıyamam ya işinden dolayı mi

İnsan değil ya.

İş bahane istese gelir 

Ya gelecek 20 TL para bulamaz ya vakit şimdide kış ya o yüzden hep bahanesi olur anlicn

Neden boşanmıyisun 

Boşandım cnm iki sene oldu.

Gözün aydın canım. Rabbim yardımcın olsun. Evladını sana bağışlasın 

Amiiin cnm sağol.

0 oy
önce (675 puan) tarafından

Benim iki tane bir kiz bir erkek kız 3 buçuk yaşında oğlan 3 buçuk aylık tek zorluğun kızım heperaktiv gün içinde kardeşini uyandırıyor gece babası bakıyor uyutuyor çok şükür de gündüz uykusu yok sabah 8 Dr bir kalkıyor gece 10 11 e kadar 5 dk oturmaz nerde kağıt var minicik oluncaya kadar yırtar peçete bulur öyle ev 10 dk demez talan bazen delirmek gibi oluyorum

Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten çok zor.surekli aklının onda olması gerekiyor birsye yapmasın diye

önce (675 puan) tarafından

Aynen oyle

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 622 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 874 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 811 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (255 puan) tarafından soruldu