+2 oy
144 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

3 çocuğum var doğum günü için eşimin ailesi ve kendi ailemi çağırdım neyse kaynanam olacak kadın annemi kıskanıyor belli 

Anneme ters konuşmalar beni küçümsemeler evimdeki eşyayı pis muamelesi yapmaları kendi çok temiz ya 

Ondan t

Sürekli tuvaleti yıkamiyor unutuyor

Ben onun arkasından hatalarını hep örttüm insanlık hali dedim ama takı aileme saygısızlık bana en mutlu günümde çocuklarımin burnumdan getirdiği için 3 çocuğumu çok üzdü ben aşırı kafaya taktım eşime zaten bin güzel verdim veristirdim ama içim.sogumadi eşime dedim onun hakkından geleceğim.bu yaptıklarını yedircem ona dedim haddiini bilmesi gerekiyor huyunu biliyor linç edecek hiç gelmesin sizinde kaynananiz annenize babanıza itttt dese sizde sessiz kalmassiniz. 

Kızınıza bacaksız yok işte salakjkj

Oğluma ********.zzzz mayasizz gibiama bu sefer ipleri koparacagim 

Çocuklarım annem kardeşlerim babam üzülmesin diye sabrettim kendimi yedim 

Bende onu yiyeceğim sıra bende eşim arkamda oda biliyor haksız olduğunu dedim seni sevse bize böyle yapmaz var ama yok çok acı dedim eşimede bidaha t cagirmiyalim çocuklar sen üzülüyon dedi 

2 Cevaplar

+3 oy
önce (2,114 puan) tarafından

Anneme babama i.t dese o an ağzına sıçar.ım 

Isteyen linç edebilir hadsiz hangi hakla anneme o kelimeyi kullanabilir  iyi sabretmişsin 

önce (4 puan) tarafından

Çocuklarım.icin eşim için eğer o an bende ona salsirsaydim haksız olacaktım eşim göz yaşlarımi.kendi sildi arkandayım dedi 

Gerekeni yap ama kendine saygıni bozma

önce (2,114 puan) tarafından

Vallaha haksizda olsam aileme o lafı dedigi an anasından doğduğuna pisman ederdim 

-Reklam-
+2 oy
önce (4 puan) tarafından

Çok hastayım yazamassam kusuruma.bakmayin hakkınızı helal edin 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 303 göst.
+1 oy
12 cevap 550 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 590 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,354 soru

12,444,987 cevap

46,128 kullanıcı

Kategoriler

...