+5 oy
1,401 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (379 puan) tarafından

Merhaaba kizlar ben hiç hoslanmiyorum yanımda gaz çıkarmasından ağızdan da değil yani ve her seferinde uyaririm yanımda yapma diye ve bunu bile bile koltukta ayağıma doğru gaz çıkardı sesli şekilde başka türlü nasıl uyarabilirim saygısızlık olarak nitelendiriyorum ben bilerek yapilmasini

41 Cevaplar

+1 oy
önce (362 puan) tarafından

Biz burdan napmamizi bekliyorsun.adamin osurması bile burda sikayet oldu hahaha :)

-Reklam-
+1 oy
önce (390 puan) tarafından

Az önce eşimin senfoni orkestrasını dinleyip bu postu görmem 😂😂😂

Ben yapmam ama eşim yapmak istiyorsa yapsın napayım 

+1 oy
önce (770 puan) tarafından

Millet laf etmiş de bana normal geliyor ya. Karı kocasınız ne bileyim. Ha şöyle. Kardeşlerimin yanında ben de yapamam da eşimden yana rahatım. O da öyle. 😂 Ama tabi bu kişiden kişiye değişir. Herkes bir değil tiksinebilir. 

+1 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Kaldır kıçinin kenarını ver coşkuyu ver coşkuyu karşılıklı düet yapın. Bı osuruk bin doktora bedel got vücudun müdürü . Hiç takilmam öyle şeye alttan üstten miss 

+1 oy
önce (310 puan) tarafından

İçinde kalıp dert olacağına dışarı atıyor mert yapıyor boşver sende sal gitsin 😂😂😂🫣

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Bir yerde görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum eşinin yanında gaz çıkaran adamlar aldatmamis eğer gazını gizliyorsa aldatmaya meyilliymis tabi şaka bir yana yaptığı hoş değil bende sevmem :))

0 oy
önce (986 puan) tarafından

Ne yapalım bacım gelip pamuk mu tıkayalım osurma de vur çarp bir tane güzellikten anlamıyorsun

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Bence mide bulandirici.   Tuvalet varken neden oturulan ortam. Saygisizlik geliyor bana

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Ay ilk başlarda eşim de yaptı birkaç defa ciddi bir şekilde uyardim odayı değiştirdim Ogün bugün yapmadı bence çok saygısızca bir şey 

Yorumlar da şaka gibi evinde de yapamayacaksa vs demişler  abi yapamaz tabiki gitsin tuvalete ne yaparsa yapsın yada evde yalnızken yapsın iğrenç yani 

0 oy
önce (683 puan) tarafından

Uyarılara rağmen bile bile yapıyorsa sert tepki ver gerekirse kırıcı ol bazıları normal karşılamış ama evi diye eşisin diye bu kadar iğrençleşmesine gerek yok !

0 oy
önce (8,987 puan) tarafından

Eşim değilde babam yapıyo kızıyoz da ama anlamıyo hic bir türlü

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Vallahi bacım bende gastrit var beni mahvediyor hem üstten hem alttan yapıyorum önceden tuvalete gidiyordum cocuklardan önce şimdi çocuklarla gidemiyorum benim eşim yapmaz ben yaparım kızar elimde değil ki diyorum bir gün çok tuttum açıklık oldum doktor geldiğinde tutma dedi çok bir yere gitmem gidersem ilaç alır öyle giderim öyle biseyse halden anlamak lazım keyfiyle yapmamak lazım 

0 oy
önce (1,890 puan) tarafından

Evlilik aşkı ne zaman mı öldürüyor, yanında çekinmeden osurmaya başladığında🔥

Bilinki o çıkan ses, aşkınızın son nefesi 😂😂😂

0 oy
önce (815 puan) tarafından

Bunlar özel namahrem konular boyle şeylerin burda sorulmasına karşıyım 

0 oy
önce (397 puan) tarafından

Asla benimde tahammülüm olmaz saygısızlık bence ya 18yildir evliyim hiç bile isteye 

Yapmadı bende yapmam git lavoboya yap 

0 oy
önce (1,347 puan) tarafından

Ay canım seni anlıyorum aslında arada olan brısey olsa anlık neyse salmislik umusamazlk oluncaoluyor sürekli ben kiZdim sürekli hatta fazlasını yapıyordu midem kaldrmiyo benm ailemde böyle şeyler saygısızlık ozellkle babam ama eşimn ailesinde umursamazlık saygısızlık var bu konularda kesinlikle yetistirilme tarzı. Doğum sonrasi. Tutamıyodm nasl utanirdm ben de tam tersi hastanelik bile oldum öyle yapamamm heryerde ;D tepki fazla verdim hatta oğlum da veriyodu eskisi kadr yapmıyor yaparsa da kiziyorm 

0 oy
önce (2,338 puan) tarafından

Tıpa taksın.

0 oy
önce (750 puan) tarafından

Bı osuruk muhabbeti çoğu kişi dalga geçmiş tiksinmis falan ama maşallah ne kadar rağbet görmüş post 😅😅😂 

Valla bence önemli bir konu bende bunun mesrulastirilmasini sevmiyorum. Bunun bı seviye ilerisi o zaman ben veya o tuvaletteyken birimiz gelecek dişlerini fircalayacak. Filmlerde olur genelde bu sahne 😂 

Tabiki hepimiz insanız içimizde tutamayiz bu şey tuvalete gidince de kaçan birşey malesef 😂 ama mesela bizde bunun muhabbeti hiç açılmaz bile ben rahatsız hissettiğimde kendimi bişey bahane eder odadan çıkarım bişey demeye bile gerek yok ya bazen gider başka odaya uzanirim hatta telefonda takılırım telefonu şarja takmış gibi olur😂 ki eşim de bunu yapıyor farkındayım. He tabi gece yatarken uyurken kaçışlar oluyor ona artık birşey yapamayiz uyuyo orda masumca 😅

Ben olsam şeyden vururdum öyle yaptıkça sana olan libidomu aşağıya çekiyor derdim. Bence bı erkek bundan korkar 😅

0 oy
önce (3,729 puan) tarafından

Hoş değil ya haklısın. Asla eşimden duymadım kendim de öyle şeyler yapmam saygı başka şey. He rahatsızlık varsa anlarım o ayrı 

0 oy
önce (1,931 puan) tarafından

Bizim bi öğretmenimiz demişti kızlar zenginin yanında daralıcağına, fakirin yanında osur, öyle hayat daha güzel demişti. İnsan eşinin yanında evinde osuranicaksada zor yani ben kendim şahsen gazımı tutarsa karın ağrısı yapyor bayılmaya kadar gider bu bir bağırsak sorunu. 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
+3 oy
66 cevap 1,264 göst.
+2 oy
18 cevap 447 göst.

413,249 soru

12,442,178 cevap

46,030 kullanıcı