+3 oy
984 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Eşim birkaç ay önce bir kavgada bacağıma vurmuştu, normalde çok sakin çok az sinirlenen bir adamdı ama ilk kez onu öyle gördüm. Sonrasında ise bugün çok büyük bir kavga ettik, başta o suçluydu o kadar o kadar sinirlendim ki ona sinirden onu sevmediğimi, hala eski sevgilimi sevdiğimi söyledim ama gerçek olmadığını sinirle söylendiğini biliyor o eminim yani. Beni kıyafetimden tuttu hırpaladı biraz, sonra eline sopa gibi bir şey aldı seni ölldürürüm dedi, işte bende sakin olması gerektiğini sinirden söylediğimi söyledim bu hususta haksız olduğumun farkındayım ama gelecekte bunu yapanın daha da şiddette gitmesinden ileriye gitmesinden korkuyorum ne yapmalıyım kendim de haksız olduğumu kabul ediyorum 

66 Cevaplar

+26 oy
önce (5,881 puan) tarafından

Yaptığı yanlış ama senin yaptığın çok çok çok yanlış, hangi erkek böyle birşeyi duymak ister ki, inan seni boşamak istese hakkı var derim 😕

önce (110 puan) tarafından
+2

Valla benim eşim bana böyle şeyler söylese boğazlardım adam iyi dövmemiş bana göre boğazlar kapının önüne koyardım yani bir daha da almazdım eve adam az bile yapmış  

önce (5,881 puan) tarafından

Bende şahsen dediğini yapardım haa seviyorsan çıktırgit o bahsettiğin........ nun yanına derdim ve tabi ki de boşardım 🤷🏻‍♀️

önce (4,715 puan) tarafından
+2

Adama helal olsun bu kadarla bırakmış ben olsam öldü diyinceye kadar Allah'ın kulu elimden alamazdi

Şuda var kavgada bile bunu diyorsa bu bayan hayla eski sevgilisini düşünüyor ve seviyor kocasını da kullanıyor belliki ne kadar ahlaksızlik aklında başkası başkasının çatısı altında onun parasını ekmeğini ye 

-Reklam-
+16 oy
önce (5,227 puan) tarafından

Benm eşim bana bunu dese ben de döverim. 

önce (39 puan) tarafından

Aynen valla :d

+14 oy
önce (148 puan) tarafından

Tamam eşin dövmekte haksız ama ne sen nasıl eski sevgilimi seviyorum dersin Allah aşkına her şey söylenir her hakaret edilir de bu söylenmez yani

önce (169 puan) tarafından
+1

Haklısın kontrolümü o kadar kaybetmiştim ki 

önce (148 puan) tarafından
+1

Kendine hakim olmaya çalış bence eşin yine iyi dayanmış başka bir adam olsa daha beter ederdi 

+13 oy
önce (786 puan) tarafından

Adamı delirtiyorsunuz sonra da diyorsunuz ilerde nasıl olur korkuyorum. Seni dovmedigine şükret bence . Dövmesini tasvip etmiyorum ama erkek milleti delirince ne yapacağı belli olmuyo

önce (1,302 puan) tarafından

Adam demiştir bu gün seviyorum diyen yarın aldatır diye

önce (786 puan) tarafından

Yani adam nasıl güvensin 

+10 oy
önce (37 puan) tarafından

Essegin aklına karpuz kabuğu sokmussun

Eşinle , empati kurarak söylüyorum benim eşim kavgada öyle birşey ,eski sevgilimi seviyorum dese asla  affedemem durur durur ,ateş olmayan yerden duman çıkmaz , insan fikri neyse zikri odur gibi şeylerle kendimi doldururum malesef  içimden ve sindiremem 

eşin haklı değil seni dövdüğü için, ama bende olsam, kadın halimle böyle birşey dese eşim sindiremem ve  saldırganlasirim ve affetmezdim hani bilsem bile öyle birşey olmadığını, affedemem maalesef  sen daha da hatalisin gibi

+10 oy
önce (5,101 puan) tarafından

Benim eşim bana aynı deyi söylese ortada evlilik kalmazdı. 

+10 oy
önce (217 puan) tarafından

Valla bende gelecekte senin daha ağır şeyler soylicegini düşündüm 

Böyle bir konu müge anlida konusulmustu çok iyi hatırlıyorum Müge anlida sen öyle dersen karsindakide erkek hırsını alamaz vurur demişti şimdi o hesap bence seninki sakinmiş gerçekten böyle şeyler namus meselesi haline gelir canım sen sen ol asla bir daha bu şekilde bir cümle kullanma 

Eğer eşim banaa karşı bu şekilde konuşsa pazartesi ilk isim bosanma davası açmak olur 

+5 oy
önce (485 puan) tarafından

Eşinin hırpalaması yanlış elbet ancak bundan sonra hep kuşku duyar senin hislerinden asla emin olmaz senin onu sevip sevmediğini 

+4 oy
önce (1,639 puan) tarafından

Eşini haklı bulmuyorum el kaldırmasını ama seninde söylediğin laf çok yanlış olmuş yangına körükle gitmişsin şöyle de düşün eşin sana aynı bu cümleyi kursa ne hissederdin bir insanın eşine eski sevgilisini sevdiğini söylemesi onu sevmediğini söylemesi ne kadar ağır bir laf yani 

+1

Çok doğru söylüyorsun ama eşim o an onu sinirlendirmek ve bunu dememin gerçek olmadığının farkındaydı bence şiddet potansiyeli olmayan bir adam ben her ne söylersem söyleyeyim seni oldurum gibi şeyler söylemez 

+1

Ama o öyle düşünmez etmez diye her ağzına geleni sayamazsın ki gülüm sen biraz çabuk sinirleniyosun sanırım keza eşin de öyle gibi normal zamanda iyiyseniz ani bir karar vermeyin ara sıra olan bişeyse çözülür yani bir şekilde 

+1

Evet maalesef çok çabuk sinirleniyorum sinirlendiğimde ne dediğimi bilmiyorum 

Bu konuda kendini sınırlaman lazım gerekirse destek al çünkü bir erkek için de zor her lafı kaldıramayabilir belki o da senin bu huyundan rahatsızdır onuda düşünmek lazım 

önce (18,823 puan) tarafından
+1

Bence aklı eski sevgilisinde olmayan hiç kimse canını yakmak için bile olsa onu seviyorum demez en fazla seni sevmiyorum seninle evlendiğime pişmanım der. Sadece eşinin bu kavgadan sonraki düşüncesi için fikir yürüttüm o da kesin şimdi böyle düşünüyor ve barışıp bu evliliğe devam etseniz bile aklında hep acaba olacak senin içinde acaba beni döver mı bana şiddet uygular mı diye düşüneceğin gibi 

+4 oy
önce (2,959 puan) tarafından

Eşin de şöyle düşünmüştür; şimdi bunu söyleyen gelecekte neler söyler...

Şiddeti asla tasvip etmiyorum ama bazı sözler şiddetten daha etkili... Bu öyle "Öfkeyle söyledim" deyip indirgenecek bir şey değil. Acilen destek alman lazım bence. Çünkü geçekten daha büyük kavgalarda neler dersin Allah bilir... 

+4 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Yani ne olursa olsun canım onun da bir onuru var. Ağzınla kuş tutsan inandıramazsın artık eşini💔 sevdiğine.. terapiste gidin durumunuz varsa. Allah yardımcınız olsun 🤲

+4 oy
önce (49 puan) tarafından

Kız böyle birşey denir mi birkaç ay önce vurmuş zaten belli ki şiddet meyilli anlamış olman ve bu derece damarına basmaman lazımdı. Savunmuyorum kesinlikle şiddeti sonuçta karısı ne derse desin vurmadan ceketini alıp çıkan adamlarda var. Ama madem bu insan meyilli madem ayrilmiyorsun böyle şeylerde söyleme.

+4 oy
önce (787 puan) tarafından

Bizde bi söz vardır "ölen öldürene ne yaptı diye" Seninki de o hesap olmuş Allah aşkına bir erkeğe çok sinirlensen bile nasıl öyle şey söylenir. Tamam dayağı kabul edecek biri değilim ama sende......,.. 

+4 oy
önce (1,312 puan) tarafından

Eşim bana hiç vrmadi asiiri ssinirlise değl ama onu soylemek yürek ister gerçekten saçma kavga anında bile olsa sonu nereye gideceği belli olmaz  şiddet potansiyelini demissinde canım kışkırtmayacaksinda içinde varsa bazende susacaksn he haklısın de geç sonunda ne olmasını amacliyorsu. Ki bu tartışma şekliyle kimse normale dönmez  kiymetini de anlamaz saygı sevgi her halt azaltır kötüye gider ayrılmayı istiyorsan o ayri

+4 oy
önce (1,547 puan) tarafından

Eşin şiddete meyilli. Bu belli ama sen de baya tahrik etmişsin

+4 oy
önce (3,965 puan) tarafından

Canım sinirle söylenen şeyler bilinaltinda olan daha gerçek şeyler yani sinirle söyleyip eşim sinirden söylediğimi biliyor diye bir şey yok yani bir şeyi sinirle söylemek ayrı ama bu ağır olmuş yani illaki aklında ya gerçekten eski sevgilisini seviyorsa diye kalacak 

+4 oy
önce (1,197 puan) tarafından

Benim eşim erkek haliyle bana bunu dese önce sinirden ona saldırır ertesi güne boşanma davası açarım.siddete hak vermem ama bir erkek böyle bir seyi duyunca öldürmekten beter ediyor bizim ulkede

+4 oy
önce (5,635 puan) tarafından

Öfke anında gerçekler ortaya çıkar bunu unutmayın. 

önce (943 puan) tarafından

Tamda buna benzer yorum yaptım ++

önce (5,635 puan) tarafından

Psikolojide şu vardır. Öfke anında ağzımızdan çıkanlar sakinken aklımızdan geçenlerdir. Tartışırken Hakaret edersin de bu cümle çok ağır her insan için. Böyle cümleler sarfeden insana ne sevgim ne saygım ne de güvenim kalır. 

+4 oy
önce (18,823 puan) tarafından

Bu kadar sorunlu ise evliliğiniz ayrılın. Empati yapıyorum eşim bana böyle bir şey söylese muhtemelen onu boşardım boşamasam da uzun süre karı koca ilişkisi evlilik olmazdı. Kendinde söylüyorsun normalde sakindir diye. Eşine hak vermiyorum ama durumun anormalliğini söylüyorum eşin sana aynı şeyi söylese idi ne yapardın. Bence yanlış yapmış sevmiyorsan bende seni istemiyorum deyip yol verecekti. 

+4 oy
önce (27 puan) tarafından

Sen eşini tahrik etmişsin .Bence eşinden suç bulmuyorum k.b bütün suç sende Bana,eşim eski sevgilimi seviyorum derse eğer s.kt.r g.t o zaman derdim evden kovardım  ve asla almazdım eve .Kavga sebebi ne olursa olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 588 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,066 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 501 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 990 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,457 soru

12,417,359 cevap

45,071 kullanıcı

Kategoriler