Kızlar var mı tunik etek takımı satan ya dolap gardrops dan baktım ama herkes yenisinden fazla fiyat yazmış uygun avarsa almak isterim
Bulamazsın. Çünkü etekli takımların üstleri hep düdük gibi malesef. Söyle üzeri bol dökümlü altı etekli bir takım ben de arıyorum ama bulamıyorum. Hepsinin ustu kısa. Ne anladım bu işten.
Evet ya üstü uzun olan yok maalesef hepsi kısalsr
HaydiGiy diye bir site var bak istersen orada güzel şeyler okuyor tunikli falan üstü uzun
Bı bakayım dostum. Genelde en fazla kalçayı örtüyor çoğu. Söyle dizlere kadar ya da diz kapagindan az yukarda olan tunikli takımlar yok hiç. Yine de bakayım sağol
@Fermel02 bulursan bana da at
Ya benimde teyzem tesettürlü hani öyle etek giymez ama pantolon tunik tercih eder bende oradan görüyorum bakalım inşallah bulursunuz
İnşallah sağolasın.
Kalçayı kapatacak tunikli olanalr dan giyiyorum diyerlerini eşim bırakmiyor malesef
Olur bakım bı olursa atarım inşallah
Çocuk kıyafeteri çok uygun burda
Evet öyle gerçekten bende oğluma parkta bahçede giysin diye oradan alacağım yazın falan hep e bebekten lcw dan alıyorum leke oluyor çabuk yıpranıyor 😂
O sitedekielr çok pahli ya bana göre ben hiç almadım ordan
@Linkin aşağı attım canım beğenirsen
Teşekkürler dostum😊
Rica ederim canım YouTube da burası var tesettür rose yazarsan
İntegramda vardır bilmiyorum benim yok
Sağolasın. Bı inceleyeyim
Var çok tuzlu bende beğendim bitane eşimi ikna edersem kredi kartimiz saolsun...
Ben üstü uzun olan dan arıyorum ya başka hepsi kısalar
Bende üstü kısa giymiyorum arkamı kapatan bluzlar anne tarzı alt üst takım dediğinde oluyor ...diğerleri genç kız işi gibi dediğin doğru üstü kısa eteğin beli dar giysem kalça ortada...
Modaselvime baktin mi orasi cok uygun oluyo.
Yavrum ben baktim da etek benim tarzim degilmis ya anlamadim mi beceremedim mi begenemedim mi bilemedim
Ama benim aldigim hic biseyden pisman olmadim bu zamana kadar cok alisveris yaptim pantolunlu kombinler elbiseler canta tunik esofman hepsi cok guzeldi gecen bi mont aldim burda da paylastim yorumlara gir kendin bak herkes cok begendi
Evet gördüm ben de yorum yapmıştım çok güzeldi yakışmıştı gerçekten
Iste kaliteli gercekten soyle dusundum de ben hic disardan giyinmiyorum hep ordan
Bakayım bende inslalah bulurum kendime uygun ya
Bu takımlari bende gördüm çok güzel ve hoşuma gittiler
Batman'da enşık mağazası bize ait kargoda var bakabilirsin cnm instgramdan siteyi bulabilirsin gerçi daha uğramadım oraya ama sorabilirsin instgram üzerinde canlı yayın falan yapılıyor
Kaç kilosun ne kadarlık bişey arıyon canım
Valla şuan 2 aylık bebeğim var emziriyorum ondan doalyi kilo aldım 75 kiloyum sen varsa kaça verebilirsin canm fotoğraf varsa atabilirmsin on agöre konuşuruz
Bazı pazarlarda çok güzel oluyor
413,283 soru
12,443,323 cevap
46,065 kullanıcı