+1 oy
96 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından

8 haftalik hamileyim üçüncü gebeligim ikisinse boyle yaşamadım diye ihtimal vermedim ama kendimi denedim bir iki gün icmedim bulantim olmadi icince midem kayniyo midem bulanıyor ve istahsiz oluyorum . Boyle bisey basina gelen bilgisi olan varmi

6 Cevaplar

+1 oy
önce (226 puan) tarafından

Yapmaz mı ah ah … neler çektim ben en son kullanmayı bıraktım … 

Yok canım ben de öyle bir şey yapmadı hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama benim sadece midem bulanıyordu yemek yiyemiyordum yani peynir ekmekten bile midem bulanıyordu çok kötüydü … Halbuki benim hamileliğim de midem hep bulandı prilam kullanıyordum ama folik asit kullandığımda hasta oluyordum 🥴

önce (14 puan) tarafından

Bide erkek hamileligi cok raahat olur derler 

Sonra ne yaptınız folik asiti biraktnzmi 

Bende birakmayi düşündüm ama icmemde gerekli 

Benim folik asit omefolic canım 

Bıraktım canım yediklerimizden de folikasit alıyoruz zaten sağlıklı beslenirsen problem olmuyor ama ben doktoruma danışarak yaptım her şeyi şimdi ben bıraktım sen de bırak diyemem sen de doktoruna danış ona göre hareket edersin 

Yani bilmiyorum bence cinsiyet farketmiyor ya insanın bünyesine göre 😕

Teşekkür ederim valla bir tek ben saniyordum bende üzülüyordum:)

Rica ederim ne demek 🌺

-Reklam-
0 oy
önce (1,765 puan) tarafından

Gece yatmadan içip uyuyordum ben bulantı olursa diye

0 oy
önce (4,605 puan) tarafından

Bn de 3 gebeliğimin icerisindeyim bir oğlum bir kizim var aman Allah ım boyle bisi yok hayatimin en kotu tecrubesi aboww bulanti uyku hali tiksinme ağlama cok cok zlrdu ilk 4 ayim suan biraz daha iyiyim 22 haftalik olduk artik ve bebiste erkek 

Rabbim seninde yardımcin olsun cnm inan her cocuk bir ömür .. 

Ya saydıkların resmen  ben bende sinirli hal de yapti cocuklara eşime sebepsiz bos yukseliyorum . Allahim.lanet ya icmende gerekiyo diyolar şaştim ya 

Arabayla esimle.bir yere gidiyoruz mesela daha bi km gidiyoz tak bayılıyom cocuk gibi:) :)

Rabbim yardımcın olsun cnm yani bn gebelikte bulantıyı belirtileri cinsiyete pek bağlamiyorum cunku bu ikisininkinede benzemiyor gercekten cok zor gecti 

İnsallah sende hemencecik kurtulursun bu sürecten rahatkama donemine girersin ve evet bnmde sinir halim tahammül seviyem cok düsük ,😃

Cok teşekkür ederim canm amin  . Sen 0ogrenebildnmi peki cinsiyetini

Devlette 20 hafatya kadar kız dedi doktorum kesin kız hatta :) detaylı ultrasyon icin özel polikinliğe gittim oda bu bebek erkek dedi pipisi var diye :) ama bn hala teraddütteyim ya 

Hahaha valla cok değişik bir durum olmuş 20 haftalik bebegi nasil bilmezler ya :):):) pipisi gorunmusse erkektir o zaman ya detaylida yanilma sıfır bide büyümüş artik yanilma olmaz sanmıyorum.  Sağlıkla kucagina al canm 

Amin cnm teşekkür ederim güzel bir anı olarak kalıcak artık 😂

0 oy
önce (5,754 puan) tarafından

Yapiyor ben hiç kullanmadim

Valla bende içemicem herhalde . Boyle bisey olamaz

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Sadece bı hafta kullanabildim. Hamileliğin verdiği bulantı zaten var bide folik asitin ki oluyor du hiç içmedim 

Bebeğin cinsiyeti neydi cnm. Aynen bende içemicem yediklerime dikkat ederim napalim resmen midem agzimda ya berbat bisey 

önce (171 puan) tarafından

Kız dı canım.

0 oy
önce (2,849 puan) tarafından

Bende de olmuştu içmedim canım hiçbir ilacı kullanmadım demir vs filan sadece prilam alabiliyordum zar zor doktora da demiştim ama kullanamıyorum diye bilgisi vardı yani, kızımında çok şükür maşallahı var yani bı sıkıntı yaşamadım 

Cok şükür canm allah bagislasin bende bi bende var saniyodum var ya cok şaşırdım bende yediklerimw dikkat edecem ya böyle olmaz yapamam 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kizannesioluyor (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu

413,335 soru

12,444,444 cevap

46,109 kullanıcı

Kategoriler

...