0 oy
136 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

Akşam eşimle tartıştık. Yok sen çok paragözsün vs dedi. Bende dedim ki senin bir mahkemen vardı elimde avucumda ne vardı söylesene dedim. Sonuçta ne olacağı meçhul bir olay küçücük bebekle ortada kaldım. Dedi işte benim param var vs. Bende dedim hani nerede somut olarak bana ne verdin vs. O da dedi sen çok şükürsüzsün paragözsün. Çocuğumuz senin bu durumun yüzünden hasta. Sürekli gözün elalemin düğünü, nişanı, altını vs dedi. ( Kaçarak evlendik. Ne bir çorap ne bir altın alındı. Alyans bile emanetti kavga ile aldırdım). Bu zamana kadar en pahalı neye harcattırdım dedim. Ailesinin bindiği aracın bile borcunu yeni evli iken biz ödedik. Şimdide erkek kardeşi ve halasının oğlu dükkan açalım diyor. Ama tüm her şey gene bizden. Çok kırıldım eşime.

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,394 puan) tarafından

Isteyeceksin her şeyi aldıracaksın. Sen yemezsen yiyen biri çıkar. Bir de bu erkekler de sen çok paragozsun lafina sinir oluyorum. Paragöz olsam seninle mi evlenirdim de. Kendilerini çok zengin sanıyorlar galiba züğürtler. 

önce (8 puan) tarafından

Düşünüyorum hani onu yoracak ne yaptım diye ve her seferinde beni paragöz ilan ediyor:/

-Reklam-
0 oy
önce (4,581 puan) tarafından

Deseydin bakamayacagin kadini almasaydin. Seve seve yapacaksin amma iste kacarak evlendigin icin diyecek ki sen geldin. O yuzden her zaman en basta kendini saydiracaksin, ezdirmiceksin ve ne derse desin seni manipule etmesine izin vermeyeceksin.

önce (8 puan) tarafından

Maalesef öyle bir hata yaptım. Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Kaçmanın sebebi aile baskısı ise bir şey diyemem ama ailen yanındayken kaçtıysan işte bu yüzden hiç bir zaman ailemi biri için karşıma alıpta hayatta böyle bir hataya düşmezdim . Çok mutlu olanlarda var şahit olduğum ama bilmiyorum çok kötü hissederdim kendimi …

önce (8 puan) tarafından

Ailem destekti fakat kendi istedikleri biri ile evlenmemi istediler. Akraba olsun gidip gelelim diye direttiler. Şimdide bu şekilde laflara maruz kalıyorum

0 oy
önce (209 puan) tarafından

Kaçan her kadının uğradığı muamele bu malesef. Kaçarak mutlu olacağınızı sanıyorsunuz fakat erkeklerin gözünde sadece değerin düşüyor. Arkanda kimsenin olmayacağını düşündükleri için at kosturuyorlar. Gorumcelerimde kaçarak evlendi ikisininde yaşadığı hayatlar aynı. 

Benim hayat felsefem yemeyenin malını yerler. Kendinden kısma boşver sana bakmak zorunda. Onu düşünüp kendinden kisinca buna alisiyorlar. Başkası gelip o parayı seve seve yiyor. Ye gitsin boşver. Kendini ezdirme ama duyacagin sözlere de hazır ol ve cevaplarını hazırla çünkü seni hep aynı yerden vurmaya calisacak. Allah yardımcın olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 373 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 147 göst.

413,439 soru

12,446,946 cevap

46,173 kullanıcı

Kategoriler