Yazın karpuzcuyum kışın değişiyor ya ( nar, kivi, muz) sizin en sevdiğiniz meyve ne? 🦋
Bide hiç yemeyip merak ettiğiniz meyve hangisi? 💕
Mango ve Hindistan cevizi merak ediyorum yemedim hiç 😁
karpuz keske kisinda olsa
merak ettigim yok
Ahaha güzel meyvedir ya hele peynirle çok severim :)
bide balkonda falsn yiyeceksin kabulu dilim cekirdekleri geldikce karsiya atcan cekirdegini ☺️ annemin cicek diplerine atiyordum filizleniyodu☺️☺️☺️☺️
Ahahah ♥︎♡
Mangoda hiç guzl degil hindistan cevizi de iğrenç tadı var her meyveden yattm bı pomelo yemdim😊😊☺️😊
Çok kötü kız ejder meyvesi sadece görüntüsü güzel vala bilmiyorum ki kız bnde grdum pomelo yiyemdm böyle kocamn kavunaa bnzyor☺️😊
Ejder meyvesi iğrenç yavan bir tadı var su içsem daha fazla tat alırım ama ben pomelodan bahsediyorum o harika
Onu deniycem ins çarkı felekde çok guzl
Ben ne yazık ki onu da denedim çok hoşuma gitmedi belki de mevsimi değildi bilemiyorum
Degsm tadı var di bn sewdm cnm belkide olabilir
Yazin kiraz cilek karpuz uzum
Kisin nar
Merak ettigim meyve yok ya pek sevmem zaten hadi yazin neyse de kisin hic aramam
Hindisran cevizi tozun yok mj gulum kasikla aynisi mongoyu bende bilmiyorum
Ay gerçi narı çok severim yazmayı unutmuşum
Hindistan cevizi tozunu çok severim ben böyle suyuna bakmak istiyorum tozsuz halini yemek istiyorum ahaha
Yani ben yedim askim da oyle bi numarasi yok yani elma armut daha lezzetli
Ahaha olabilir bilmiyorum
Erikkkkkkkkkkkkk delisiyim yazın günde 2 kilo yiyorum hastasıyım
Bicok meyveyi denedim bitek carkifelek denemedim o aklımda onuda deniycem bigun insallah
Ekşi yaa sevmiyorum kara erik çok severim yumuşak tatlı olandan
Ejder meyvesi nasıldı?
File market varsa orda cesit cok tropikal ordan aliyorum hep hindistan cevizi mango aronya ananas yaban mersini ejder meyvesi dikenli frenk inciri hepsini denedim daha aklıma gelmeyen vardır belki bi carkifelek bide yıldız meyvesi mi ne o kaldı
Kara erik sevmem ben
Ejder tat yok canım hani ben bi tat almadim 2 kere aldim oglum bile yemedi😂
Anladım canım ne güzel bizde öyle market yok malesef küçük şehir küçük ilçe :)
Ohhh tuza batir batir ye brnde bayiliyom olsada yessm:((
Pomelo papaya ve mango bunları merak ediyorum
İkisinide bilmiyorum Google'dan baktım pomelo mandalina gibi ahah Papa'ya güzel bişeye benziyor ama
Mangoyu bende merak ediyorum
Tadına bakmak nasip olurmu bilemem artık
Olur inşallah❤🌺🦋
İnşallah teşekkür ederim
Özel olarak şu diyebileceğim bir meyve yok, hepsi benim bebeklerim.
Mango çok güzel ama hindistan cevizinin tadı biraz tatsız bana göre.
Zaten yumuşak olması lazım. Muzu elinizle sıktığınızı düşünün. O sertlikte olmalı. Ben sürekli çocuklara veriyorum. Ortadan bölüp, kaşıkla yediriyorum. Sade şekilde. Bazıları hafif tuz, limon ekliyor.
Hmm olabilir ya bilmiyordum anca salataya koyup bitirdik yoksa bozulcaktı hepsi
Eğer çok sert almışsanız yaklaşık 1 haftaya kadar da normal oda ısısında bekleyebilir. Yumuşadıkça güzel olur. Kızım ufakken sade yemezdi, muz bazen peynirle karıştırıp verirdim. Şuanda da bazen omlet yapıyorum, severek yiyiyorlar.
Yemeleri çok iyi 👍
Evet, o konuda şanslıyım.
Kiraz dut üzüm vişne çilek frambuaz asla arasında ayrım yapamadığım meyveler tadını merak ettiğim meyve yok ama muz ve ananası pek sevmiyorum hiç yemesem aramam
Muz çok güzel yaa 😁 ananası bende beğenmedim pek
Ben sulu meyveleri çok seviyorum muz bana yavan geliyor bak sulu deyince aklıma şeftali geldi onuda çok seviyorum
Evet freş bir tat bende severim sulu
Karpuzu sevmem desem linç yer miyim acaba ☺ kiraz ve çarkıfelek meyvesini severim. Mango da güzel ama Hindistan cevizi kokusu benim hoşuma gitmedi yiyemedim
karpuz sevilmez mi ya lincliyorum seni☺️
Ama karpuzunda hası olacak içi toprak gibi olanı yiyemem tadıda yok böyle sulu taş gibi karpuz olcak offf
kiz sus simdi bir yerim sisecek ☺️ her sene babam ilk ciktigi gibi pahali falan demez alirdinAllah razi olsun
Bana çok şekerli geliyor işte
peynirle ye dengeler☺️
Erik ejderha meyvesini de merak ediyorum;)
Merak edilecek tat değilmiş yorumlara göre ahaha
Kiraz karpuz ve erik en sevdiklerim 😍
Mango ve ejder meyvesini merak ediyorum 🙂
Avokado hiç sevmedim 😂
Bende sevmedim ama salatada çok gğzel oluyor eşim getirdi yenilmeyince salataya koyduk öyle güzeldi yenildi
Salatada denemedim hiç canım . Kızım bebekken sağlıklı diye onun için aldım öyle tadına baktım beğenmedim hiç 🙂
Evet ya yenilecek gibi değildi ama salatada yenir bol yeşillik li zeytinyağlı salatada
Tek yenilmez avakado. Yumuşatıp eziceksin limon sıkıcaksın süzme peynir zeytinyağı dereotu felan karıştırıp yiyeceksin cano.
Ben yazın kiraz karpuz eriğin iki rengini kayısı severim kışında ayvayı ve portakalı severim mangoyu Hindistan cevizini falan yemedim avokoduyu hiç sevemedim bide cennet hurmasını sevmiyorum
Cennet hurması severim ya bide ayvayı hiç sevemedim ya ağızda farklı bir dokunuş bırakıyor
En sevdiğim can eriği Hindistan cevizin merak ediyorum
Can eriği ağacı vardı komşunun tatlı olanları güzeldi ekşi sevmiyorum
Erik erik erik sonra nektarin olabilir. Kışın yemesemde olur soğukta canım meyve istemez,😅
Merak ettiğim yok genelde yedim 🤔 babam çok meraklıydı değişik meyvelere her pazarda marketde değişik gördüğünü alırdı .
Ahaha ne güzel öyle yapması babanın
Karpuz ve kirazı çok severim . Yemeğipte tadını merak ettiğim yok
Değişik meyvelerden hangisini beğendin
Allah'ın yarattigi herşeyi severim 😌
Evet elhamdülillah ama biri hiçmi üstün değil diğerinden senin için :)
En sevdiğim şu diyemicem, çok sevdiğim biçok meyve var. Önemli olan kaliteli olması ve cinsi sanırım. Mesela kirazda napolyon, elmada sarı ve yumuşak olanı, çilekte dalından direkt koparıp yiyebildiğimi, kavunun Kırkağaç olanı gibi 😂 merak ettiğim yok sanjrım ya
Ahaha önemli detaylar sen bılıyon bu işi
Meyve özel zevkim 😂😂
En sevdiğim meyve mangodur efenim çok severim Hindistan cevizi ham olarak sevmiyorum 😂
Merak ettiğim meyve hiç aklıma gelmiyor ya valla etmiyorum galiba ben çok meyveci biri değilim
Tadı neye benzir ahaha :) meyveciyim ben ya
Yani tadı bence kendine has kokusu tadı çok seviyorum mangoyu ben Türkiye de aldığımız meyvelerin orijinal tatlara sahip olduğunu düşünmüyorum ya çok zengin olacaksında çok çok iyi yerlerden yiyeceksin burada anca önce
Kesinlikle öyle bizim burda armut ağaçları var adam bize bir kasa armut getirdi bizim daha fidan yok yemin ederim hayatımda öyle güzel tat görmedim enfesti normal armuta bin basar
Mango hindistan cevizi avakado ananas bunlardan sadece ananası denedim çok cezbetmedi beni o yüzden diğerlerini denemedim bile Meral ettiğim ejder meyvesi karpuz kavun muz çilek portakal armut bir çok meyvegi de çok severim 🍒
Bende pek sevemedim ananası maşallah herdaldan sevmen çok güzel
Biz ailecek meyveyi çok seviyoruz oğlumda öyle alıştı
Kiraz, hepsini yedim canım merak ettiğim yok aşırı meyveyle aram da yok 😄
Hmm en beğendiğin hangisi oldu peki
Yani ananas, mango normal. Avakado ben sevmiyorum. Ejder meyvesi de tatsız bir şey. Gerçi meyveyle aram pek yok öyle eşim zorla yedirir. Belki sevenler daha çok beğenir bilmiyorum canım
Erik hemde can erik ohhh tuza bandırıp yicen bide harika oluyor bide karpuzu çok severim
Ekşi benlik değil hafif tatlı olsa güzeldir erik can erik güzeldir ama
Aynen erik güzel merak ettiğim meyvede yoktur
413,721 soru
12,453,915 cevap
46,409 kullanıcı