Anam uyku sıfır bir türlü yatamıyorum
Başımda ağrıyor
Canım sıkılıyor
Siz niye uyumadınız bacılar 😁
Kızlarım uyumuyorlar 🤕🤕🤕
Rabbim yardımcın olsun inşallah 💜
Benimde uykum yok başım ağrıyor eşim işten gelecek öyle telde takılıuorum
Kız bu saate kadar ne iş yapıyor ne işte çalışıyor
Belediye işçisi canım çöp atıyorlar 8 buçukta gidiyor gece 3 de geliyor
Ayy rabbim yardımcınız olsun inşallah 💜
AMİN inşallah canm
Herkes uyudu evde başım ağrıyor gözüme atiyo ağrısı uyuyamıyorum bende
Migrendir cnm o bende de öyle olur sessiz karanlık bir odaya geç uyu 1 saat geçiyor yada buz uygula
Evet migrenim var canım ya herkesin tutmuş ağrısı bu gece yorumlarda
Aynen 😁
Diş ağrısı çekiyorum
Ay çok kötü Allah sabır versin
Tşk ederim
Benim bebe gece oldu mu uyutmuyor bu aralar çok haeketli bakalım doğumdan sonra bize neler edecek
Ya maşallah kaç aylık oldunn
Sekize olmaya bir hafta var
Maşallah maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🌸🫀🪷💮
Amin Allah razı olsun rabbim sizinkileri de bağışlasın inşallah
Canım çok sıkılıyor düşünmekten uyuyamıyorum ya böyle gerçekten hak etmediğim çok şey yaşadım onları düşündükçe içime sininti giriyor. Sonra uykum kaçıyor off ne bileyim baciko çok şey var. Minik kuşum uyudu o uyurken ona bakıp acıyorum baba sevgisinden mahrum büyüyor diye. Çok vicdan yapıyorum yani anlayacağın düşün düşün uyku girmiyor gözüme 🫡🤦🏻♀️🥺
Ay benimde eskiler aklına geliyir düşün düşün uyuyamiyorum başıma vuruyor delircem bazen
Hayır hayır bari sen yapma cidden çok düşünmek çok incinmektir ama elimizde değil aslında
Dün işte ablama yazdım kızdım benden yaşça Cook büyük ama ben kırdım iyikide de
Kırmışım diyorum çünkü bazen içinde tutmak bile zarar
Yani bazen kırmak da gerekiyor tamam üzücü bir durum ama bazen gerçekten öyle gerekiyor
Masalı uyuttum şarkı dinliyorum :)
Oh gel keyfim gel ne dinliyon
Hayko şebnem Teoman karışık şuanda Hayko scepkin insan değil miyim :)
Hiç anlamam duygularımı yansıtmaz 👎🏻
Ben daha türkü hüzün
Bilmem sözleri rocktakiler daha çok yansıtıyor :) eşimde türkü sever.d
Bugün doğdum bemn ondan🤣
Tabi efendim 😁iyiki doğdun güzellik 🦄🌸🌸🧝🏻♀️🪷
Dizi falan izliyorum gece tek kalınca en sevdiğim aktivitem
Oh ne güzel
Bebelerimi uyuttum öyle oturuyorum, tüm gün onlarla yoğun geçtikten sonra böyle sessizlik hem iyi geliyor hemde tuhaf hissediyorum.
Doğrudur vallah insan yoruluyor
Bebeleri uyutup telefona az daha bakiyim diyip birakamayanlardanim.. şimdi birakcam uyku lazım 😂
😂😂😂 keşke
Başımın ağrısı biraksada ben de uyusam
Bebişim yatmıyoreee bir türlü
Kaç yaşında ki uyumuyor
3 aylık gazkolık bir bebe olur kendileri
Maşallah maşallah 💕
Allae yardımcın olsun inşallah
Allah razı olsun sana da geçmiş olsun
Çocuklar uyudu benim gözum batıyo ine gibi neden bilmiyom
Soğuk suyla yıka iyi gelir
Yıkadım canım az daha var batma hisi gecer birazdan harelde karanlik olunca ev bir tık daha rahatladı
Oğlum ayakta nöbette bu gece çoğu gece olduğu gibi 😅 sırayla butun kitaplarına bakıyoruz yarin üniversite sınavı var sanki çocuğumun o kadar meşgul yeterki yatmasin 😅😅
Maşallah en güzel makâmlar bölümler nasip olsun inşallah 💜
Kaynanamdaydim Hepsi toplanmış Mangal yapmışlar Benim haberim yoktu Kaynım almaya geldi gittik yedik içtik sohbet ettik Millet dağıldı yarım saat oldu geleli Büyük oğlum uyudu küçük oğlum ayakta onun karnını doyurdum Şimdi uyutup Biraz ev işlerimi yaparım Ondan sonra yatarım Ama Kahve sigara keyf yapmadan yatmam 😄😄😂😂Şimdi Küçüğüm uyutup ondan sonra işlerimi bittikten sonraki yapsam keyfi yoksa işleri baslamadan mi yapsam keyfî karar veremedim 😂😂😂
Yaaaa ne güzel ailecek mangal yapmışsınız 😍😍
Maşallah ailcek mutluluklar dilerim ömür boyu
Sağol teşekkür ederim abla ❤️
Eşim şehir dışından geldi o yüzden vakit geçirdik oturduk sohbet filan şimdi de kızım uyandı geri uyutmaya çalışıyorum 26 aylık oldu sabaha kadar 50 defa kalkıyor önceden ne güzel 1 ya da 2 kere kalkıyordu bende uykumu alabiliyordum
Oh ne güzel eşinle mutluluklar canım
Açıklığı için olabilir yada yeri çok sıcak olabilir
Huzursuz olabilir sancısı olabilir bide akşam yemegi en geç 8 olması lazım 8den sonra hem yediğini eretemeyip enerjisini atamıyor olabilir
Sağol canım
4 tane dişi kabarmış bir tanesi patlamış sanırım o yüzden aslında diş bu kadar zorlamiyordu da 4 tane olunca ağır geldi heralde akşam en geç 7 de yiyoruz
413,444 soru
12,447,122 cevap
46,182 kullanıcı