+5 oy
1,770 göst.
önce Diğer kategorisinde (750 puan) tarafından

image

image

Şuan burada olan arkadaşlar veya sabah gorecek arkadaşlar hazalasuman diye geçen hesap sıkıntılı. Önce biraz bekledim nolcak diye ama tahmin ettiğim gibi. Büyük ihtimal hesap sahibi erkek.

Bugün açılmış hesap üst üste postlar açılıyor. Daha bı postun cevaplarina yorum yapmadan başka konu başka post açıyor.

Bir postuna yorum yaptım ordan cımbızla çekip bilgiyi oğlum olduğunu görünce özelden mesaj atıyor ne hikmetse ordan yazmıyor. 

Hmm ne güzel oğlun varmış büyük mu diye sormuş ben küçük neden dedim ergen oğlum var da onla ilgili birşey soracaktım anladim demiş. Ama ben küçük oğlum var dememe rağmen bana tekrardan sacma sapan bir soru soruyor oğluyla ilgili gerekirse burda paylaşırım. 

Ve yakaladigim bir olay daha postunda oğlum 15 yaşında demiş bana 13 yaşında diyor anlayın artık

35 Cevaplar

+3 oy
önce (1,004 puan) tarafından

En İyi Cevap

imagebak bunu atmış banada

image

bide bu var
önce (750 puan) tarafından

Yuhhh bu ne nasıl bı hikaye bu 🫢😳

image

dahası var

Canım ifşa ettik artık bilmiyorum nasıl olur bu hesap kapatılır 

Herif yazmış da yazmış nasıl bı hikaye kurmuş vay be  

Eskilerden bir ma.nyakta olabilir 

Valla orasını hiç bilemicem de eğer öyleyse de neyin kafasını yaşıyor yani o kişi derim

önce (700 puan) tarafından

Ohaaaa

önce (1,063 puan) tarafından

Çüşş yani 

önce (136,611 puan) tarafından

ohaaaaaaaaa

önce (13,496 puan) tarafından

Niye erkek diye düşündünüz kadın sapık yok mu sanıyorsunuz kızlar. Sapık demek lazım dümdüz 

önce (188 puan) tarafından

Şuraya kufretsem bana alinmazsiniz heralde ******** pislik resmen fantazi hikayesi kurmuş milleti içine sokmuş ****** 

Ben sapık pedofili kadın olduğunu düşünüyorum 

Kadın bana anlattıda anlattı bende belki yaptığının yanlış olduğunu anlatabilirim diye yazdım da yazdım ısrarla bana soruyor senin oğlun ilk cinselliiğini yaşadımu sen onda fiziksel seyler farkediyormusın yok gelip sana sorular sorsa ne tepki verirsin gibi gibi 

@BabyBoyum gece gece coştukca coştu bu eskilerdenmidir diye fatoya yazdım

önce (683 puan) tarafından

Ne kadar iğrenç birr mesaj ayyyy bu hesap kim 

önce (2,977 puan) tarafından

Bana da yazmış oğlun var mı diye wimdi gördüm 

Aynen öyle gece gece fantezisini yaşatmış p.islik 

Kurduğu cumleler iğrenç mide bulandırıcı. Allah'tan bana bı tane geldi hemen ifşa ettim gerisi gelemedi o yüzden mesajların ama burda attığınız mesajları görünce şok oldum bende bu kadar beklemiyordum 

Ben hatta buraya yazarken inşallah bı iki kişiye daha yazmıştır da millet bana inanır diye düşünürken işimi baya kolaylaştırmış zaten herkese yazmis 

Oğlum var midan sonrası fena geliyor zaten Allah'tan devamı gelmemiş sana canım 

önce (2,977 puan) tarafından

Engellendi muhtemelen cevap veremedi 1 Şubat takı posta yaptığım yoruma cevap vermiş oglun var mı diye var noldu yazdım sonra bu postu gördüm 

Anladım canım pusuda beklemiş bütün gece zaten 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,061 puan) tarafından

İfşa et olurmu olur

Attım canım resimleri 

önce (1,061 puan) tarafından

Ayy sapik bu bildiğin kapat özelini 

Kapatacağım canım artık bı şunun foyasinciksin ortaya iyice herkes görsün

Zaten hiç uyumamisim zombi gibiyim parçalarım yani onu 😡

+3 oy
önce (1,417 puan) tarafından

Muhtemelen bu kendi 23 yaşında ve 15 yaşındaki kız çocuğu ile ilişkiye girmek istiyor. Hep birlikte buradaki profili ve mesajlarıyla cimere şikayet edersek bir sonuca ulaşabiliriz. Çoğumuzun kız çocuğu var ve böyle iğrenç zihniyetlerin bitmesi lazım. 

Herşey olabilir canım malesef bilmiyorum arkadaşlar şikayet ederse bizlerde ederiz artık 

+2 oy
önce (105 puan) tarafından

Ayni banada yazdi oyle

Aynı tahmin ettiğim gibi canım sokakta dolaşmak tehlikeliyken gece burda durmakta tehlikeli hale gelmiş tövbe yarabbim 

Nasil engelliye bilirim ozelden yazmasini

Engellemeyi bende bulamadım malesef hala yazıyor mu sana 

Ogluyla ilgili yazdi ben cevap vermedim

Yazdığını ekran görüntüsü alıp buraya atsana canım seninkide dursun burda 

+2 oy
önce (2,925 puan) tarafından

Bi postta 15 demis sanada 13 demis sallak

Keske biraz daha calissaymis ama yanlış kişiye denk geldi çıkardım foyasini inşallah 

+2 oy

Anaaaaâ ben gece iki saat yazdım buna Allahın cezası hatta fatoya bile yazdım 

Bana iki kiz cucugm doğumda öldü bi oğlum olmasını cok istiyordum o yüzden cok rahat yetiştirdim neler yazdı bana neler benimde ergen oğlum olunca insan gibi yazdım dur ss alıp bende atim yazdıklarını 

Ben ilk başta ergen annesi olarak yaklaştım aslında anladım anormal şeyler yazdığını hatta idile alya diye birine bi kac kişiye daha yazdım sizedr yazıyormu diye idilede yazmış 

önce (3,729 puan) tarafından

Sapık bu, ya erkek ya da kaos çıkarmaya çalışan bir gerizekal.i

Uyarı vermeyin postlarına foyası cıksin iyice

Öyle mi diyorsun uyarı geri alınıyor mu alayım o zaman 

önce (8,166 puan) tarafından

Oha soktayim ya ne insanlar var

+2 oy

Sapık bacım bu bariz sapık 

Tabi canim apaçık ortada.

Bana bu sapıkça mesajı atmadan önce bekledim nolur atsın bana bişey de iyice emin olayım diye hatta oğlumu sorduğunda büyük diyecektim de dememe bile gerek kalmamış zaten kendini tutamamış yine de sormuş burdayım başka postlara da cevap vermişim uyanigim belli yazisirim onla diye düşündü şeref.siz 

Muhtemelen açtığı postlara yorum atanlara yazmış. Avcı olmaya çalışmış ama avlandi ma.l

Aynen öyle canım ki avlandiginin da farkında olmayabilir etiketleme yapmadım onu 

Kız o 10 kere okumuştur emin ol

Orası da öyle canım bilmiyorum şuan ne savunması var ne bı atağı garip 

+2 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Ben çok dikkat etmemiştim bana da yazdı hesap ama bilemedim art niyet sezmemiştim yazdıklarında 

önce (10,618 puan) tarafından
+2

Böyle iğrenç pislik cümleler yazan birinden nasıl art niyet sezmezsiniz bazılarının aklına şaşıyorum burda

önce (1,859 puan) tarafından

Bilemedim benim ilk kez başıma geldi daha önce böyle yazan olmamıştı fikir alıyor diye düşündüm iyi niyetle yaklaşmıştım 

önce (3,452 puan) tarafından

Ohh annecim ne güzel balın aktı ne demek hangi annne der bunu 15 yaşındaki oğluna nasıl normal masum gördün kız 🤦🏻‍♀️. Bide başkasına öz annesi değilim üvey oğlum demiş resmen fantazi kurmuş kendince.  

Şu cümle gerçekten çok mide bulandırıcı cidden ya 

Bana sordu oğlun böyle şeyler söylese ne yaparsın diye bende dedim ağzının ortasına kürekle vururum sonra hop doktora götürürüm bana diyor ben götürdüm oğlumu doktor normal dedi dinleyin yargılamayın dedi diye oda bana  siz doktora gidin diye

+2 oy
önce (19,063 puan) tarafından

Hormonlari coşmuş çocuk cinselliğe meraklı falan filan yazdı bana da cevap yazmayı bıraktım kesinlikle sıkıntılı bir hesap ya erkek ya da sapik bir kadın bilemiyorum dikkatli olmak lazım bundan sonra herkesin ne zaman üye olduğuna başta bakacağım 

Ne olduğu belli değil ama sıkıntılı bir hesap olduğu kesin canım. Aynen bende yeni hesap olduğu için tetikte bekledim açıkçası. 

Ben detaylı konuşmadım ama ergen hormonları coşuyor nasıl engel olayım cinselliğe çok meraklı gibi bir şey yazdı bende üyelik tarihine baktım sonra cevap vermedim birinin bir platforma üye olduğunda soracağı ilk soru olmaz herhalde 

Aynen öyle canım bu aksam bu coşmuş heralde kendini tutamamis sırayla yazmış. Kendimi belli etmim falan düşünmemiş 

Bir sapıklığa yeltenmişte neyseki zekası yetmemiş :) 

Aynen canım😊

+2 oy
önce (817 puan) tarafından

Oha yuh yani. Utanmasa oğlu istiyor diye kendisi birlikte olacak. Yeter ki mutlu olsun

önce (112 puan) tarafından

Ne kadar doğru bilmiyorum ama ülkemizde ensest olaylar cokmus anne oğul arasında değil de farklı akrabalık ilişkilerinde olyomus Allah korusun 

önce (131 puan) tarafından

hatice sen de suphelisin valla bence cok konusma 

önce (112 puan) tarafından

Emredersjn konuşmam tabiki senin gibi biri konuşma derse konuşmam 

Valla burda tartistigimiz konu ensest ilişki su bu falan değil canım birçok kişi böyle birşeye maruz kalmış şükür ortaya çıkmış da p.islik herif defolmistir inşallah. 

Böyle birileri varsa yine zaten elbet anlaşılır yani bununki bi gecede ortaya çıktı zaten 

+2 oy
önce (3,984 puan) tarafından

Yazılan msjları okudum hayret doğrusu bide bu kadar açık yazılanlara cevap vermişsiniz niye ? Sadece sapık olanı suçlu görmüyorum ben kusura bakmayın karşıdaki bişeyler zırvalamış bide muhatap alıp ciddi ciddi cevap vermişsiniz, vermeyin kardeşim benimle böyle konuşamazsın diyin, kendinize saygıdır bu. cesareti siz veriyosunuz o kişide coştukça coşuyo amaa yani cevap vermedin diye alınacak mı, yazmayın defolsun gitsin 

önce (3,452 puan) tarafından

Bana gece 3 kere msj at tı bakarmısın bişey soracam benimde oğlum var senin gibi die hiç cevap vermedim.. gecenin 2 sinde bi anne oğlunun ergenlik derdine düşmez die.bide baktım daha 4 saat olmuş hesbaını açalı...En son 3 de msj atmış 'msjım gelmiyormu size' die

Nerdeyse 10 kişiye msj atmış herkesden tek tek yanıt beklemiş sapık 

+1 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Birine banyoda demiş birine odaya girdim öyle gördüm demiş sallamista sallamış. Bildiğin senaryo yazmış. Sapıklığın zirvesi. Birde post açmış cesarete bak ya. Oğlumun balı akmış diyor midem bulandı okurken şunları. Ne zihniyetli insanlar var ya

Canim post acarak işini kolaylastirdi işte hem o an cevrimiçi olanları görmeye çalıştı cevap verenler hazır burda zaten hemen yazar hem de işte kime yazayım diye dusunmeden beklemiş cevaplar gelsin de özelden mesajla hallederim işimi diye 😡

+1 oy
önce (462 puan) tarafından

Burası da artık bir tehdit haline geldi resmen ozellikle burada  ozelini ,ailesini soy ağacına kadar tanıtan, sürekli çocuğunu, eşini, evini paylaşan kadınlar bence ekstra dikkatli olmalısınız Allah muhafaza bu işler çığrından çıkmış vaziyette. Bana hiç bir şey olmmaz ben hiçbir şeyden korkmam umrumda bile olmaz diyip devam edenler hayatınıza bı bakin tosladikca tosluyorsunuz neden acaba kapalı kapının ardındaki ne kimse zarar veremez kapıyı açarsan vay haline !!

Çok haklısın canım valla insanlar kafasını dağıtıyor bı yandan ama bı yandan da tehlike çanları çalıyor 

Ben o tür sapiklarin erkek olduğunu da pek düşünmüyorum buraya hakim olup herkesi tanıyan ruh hastaları koz toplamaya çalışıyor muhtemelen binbir türlü sapkın site var kadınlar artık apaçık bedava sunuyor kendini zaten buradan yazı yazarak tatmin yolu arayacak bir erkek olacağını zannetmiyorum 

Herşeyi beklerim artık bilemiyorum ama senin gibi düşünen bikac kişi daha olmuştu eski kullanıcılardan birileri olabilir diye 

Eskiler biliyor burayı :)

Aynen canim 😊

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Anammmm. Bu hesap akşamdan bana da yazıyor. Sabah gördüm bende böyle tuhaf şeyler yazmış. Cevap vermeyi bıraktım..

Yazdıkça arkası daha p.slik şekilde geliyor zaten canım. Bende Allah'tan ilk sapıkça mesajından sonra birşey yazmadım arkasından daha bişey atmadı. Zaten mesaj gelir gelmez foyasini ortaya çıkarmak için buraya yazdım 

önce (163 puan) tarafından

İyi ki yazdın benimle sohbeti oralara gitmemişti daha . Ama son attığından farkettim sohbeti kestim.

İyi canım daha dehşet mesajlarına maruz kalmamışiz şükür 

0 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Kız bir gece yoktum neler olmuş neler bence bu erkek yani 

Yani canım bencede erkek ama sapik bir kadın olma olasılığı da var tabi herşey olabilir artık çok da sasiramiyorum 

0 oy
önce (20,522 puan) tarafından

image

Bana da yazdı böyle. Ben bildim sapik oldugunu. Hatta gece acacaktim bu postu. Sabaha kadar bekleyeyim dedim. Şimdi acacaktim. Hazır acilmisi varmis. Şimdi baktım sorularını silmiş. 

Kız hele yalanlara gel bu kesinlikle bir erkek yani detay detay anlatmış fantazi kurmuş resmen pislik bir üvey oglum diyordu şimdi sen digurdun falan diyor valla sapık bile yanında az kalır bunu 

Bana 13 yaşında oğlum diyor postta 15 yaşında diyor arada karıştırmış kurduğu hikayeyi tutamamış olmayan beyninde neler dediğini 

Cevap veren oldukça hikayelerini genişletmiş işte 

Bana da erkektir gibi geliyor bı erkeğin fantezi dünyası apaçık belli bu cümleler aslında 

Kız ben eşime sordum bunları ancak bir erkek yazabilir dedi ama netten baktık böyle bir hikaye var yani kopyalayıp yapıştırmış 

önce (10,618 puan) tarafından

@ipek4161 ben bu olayı eşime sorup anlatsam buraya bir daha girmemeye yemin verdirir bana haklı olarak.

Canım dediki erkek bir hesap girmiş anlattım çünkü eşim burayı kullandığımı biliyor ama özelim kapalı yani kimse mesaj atmıyor zaten başta beri kapalı o yüzden resimde yok ya sıkıntı yapmıyor çünkü adam bana yazmamış eğer ki bana yazsaydi benim eşimde bırakmazdı 

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Belli bi saatten sonra buraya da girmemek lazim heralde kuduruk kopek 

Valla aynen öyleymiş canım. Kadinlarin işi ne zor sanki gece dışarı çıktık da başımıza bu işler geldi. Sanal alemde kadınlara ait platformda bile böyle şeylere maruz kalabiliyorsun. Ben belki bikac kisi vardır diye hemen açtım postu ama baya insana yazmış gece gece baya çalışmış s.erfsiz 

0 oy
önce (2,136 puan) tarafından

Gece burda ne iğrençlikler olmuş 🤢🤮

Geceleri buralarda tekinsiz gibi oldu valla sanki sokağa çıktık da başımıza böyle bişey gelmiş gibi. Sanal ortamdan bile yetiyorllar 

0 oy
önce (6,753 puan) tarafından

Allah'ım ben sabah sabah neler okudum öyle nasıl bır zihniyet bu böyle 😡erkek bu kesin bariz belli ıgrenç insan 

Valla erkek mi kadın mı artjk bilemiyorum hani bazı arkadaşlar salık bir kadın da olabileceğini söylüyor ama sapik olduğu kesin tabi bir tek 

0 oy
önce (5,747 puan) tarafından

Hesaplarınızı özele kapatın kimse mesaj atamazsin kesin burdakilerin birinin eşidir yoksa erkekler bu sayfayı nerden bilecek 

Nasıl kapatılıyor ben baktım bulamadım kimse bana özelden yazsın istemiyorum ben zaten 

Kendi profiline girip profil duzenleye baş canım orda kişilerden e-posta alma gibi bı cümle seçenek var orayı devredisi birak

Teşekkür ederim normalde bilmiyordum ama dün bulamadım sinirden :) yaptım şimdi 

önce (5,747 puan) tarafından

Ben özele kapattim kimse mesaj atamıyor

Rica ederim canım 😊 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 3,404 göst.
+1 oy
1 cevap 67 göst.
+2 oy
7 cevap 108 göst.

413,250 soru