+5 oy
1,778 göst.
önce Diğer kategorisinde (750 puan) tarafından

image

image

Şuan burada olan arkadaşlar veya sabah gorecek arkadaşlar hazalasuman diye geçen hesap sıkıntılı. Önce biraz bekledim nolcak diye ama tahmin ettiğim gibi. Büyük ihtimal hesap sahibi erkek.

Bugün açılmış hesap üst üste postlar açılıyor. Daha bı postun cevaplarina yorum yapmadan başka konu başka post açıyor.

Bir postuna yorum yaptım ordan cımbızla çekip bilgiyi oğlum olduğunu görünce özelden mesaj atıyor ne hikmetse ordan yazmıyor. 

Hmm ne güzel oğlun varmış büyük mu diye sormuş ben küçük neden dedim ergen oğlum var da onla ilgili birşey soracaktım anladim demiş. Ama ben küçük oğlum var dememe rağmen bana tekrardan sacma sapan bir soru soruyor oğluyla ilgili gerekirse burda paylaşırım. 

Ve yakaladigim bir olay daha postunda oğlum 15 yaşında demiş bana 13 yaşında diyor anlayın artık

35 Cevaplar

0 oy
önce (3,452 puan) tarafından

3 kerede bana yazdı cevap vermedim hiç sadece soru soracam bakar mısın felan yazmış. Sapık gece gece burayı nerden buldun da dadandı acaba .

önce (750 puan) tarafından

Nerden bulduğunu bilemicem ama maşallah kaç kişiye yazmış yani

ben ifşa ederken bu kadar çıkacağını tahmin etmiyordum birkaç kişiye belki yazmıştır belki hatta inşallah yazmıştır da hani millet bana inanır inşallah diye düşünürken adam coşmuş zaten 

-Reklam-
0 oy
önce (2,763 puan) tarafından

Allah'ım bu neeee 

Ne yazacağımı şaşırdım 

Aynen öyle canım insan şok oluyor attıklarını görünce 

0 oy
önce (3,607 puan) tarafından

Orpsu pevezen.k Bana da yazmış bu cevap vermedim

Ben bu postu yazarken bı yandan da kendi kendime düşündüm inşallah suphemi izah edebilirim hani başka kimseye yazmadiysa nasıl anlatcam diye düşündüm ama p.islik maşallah yazmadigi kimse kalmamış 

0 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Bu hesap bana da yazdı gece bu kadar açık değildi ama ben cevap vermeyince devamı gelmedi. 

Canım cevap verince hikayesini genişletmiş p.islik fantezi dünyasına dalmış resmen. Bende de tek mesajda kaldı zaten ona da cevap vermeden buraya yazdım hemen

0 oy
önce (5,051 puan) tarafından

Ya tiktokta bi hesap yazmıştı bana mesajları sildim tam olarak muhabbet bunun çocuk ağzıyla yazılmışıydı. Abla ben 13 yaşındayım üvey annem beni yıkıyor demişti ee ne var bunda deyince çırılçıplak yıkıyor demişti 🤦 görünce o geldi aklıma sapık olduğu çok bariz ortada

O da ne kadar doğru ne bilemeyiz tabi ama her türlü şey olabilir artık dünyanın çivisi çıktı malum 

Allah bizleri çocuklarımızı böyle insan dışı varlıklardan korusun insallah 

0 oy
önce (6,183 puan) tarafından

Yorumlara da baktım bu şeref yoksunu herkese yazmış kopekkkk 😡😡😡@admin lütfen şu hazalasuman kişisini engelleyin 

Aynen ben de bu kadar tahmin etmiyordum hatta elimde tek mesaj var kanitlayanilir miyim acaba inanır mi millet diye düşünürken ortalıkta coşmuş zaten şerefsi.z yazmadığı kalmamış 

önce (6,183 puan) tarafından

Allah ıslah etsin yaa ne kadar iğrenç insanlar var yaa 

+1

Malesef canım 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Bu dün banada yazdi saçma sapan 

Herkese yazmis canım maşallah bütün gece durmamis belli 

Bende saçma konuşma birdaha bana yazma dedim diyor çocuğum sevismek istiyor o kizla

Tövbe yarabbim ya 

Kendi istiyor sapik bu belki kendi koydu kafasına kadın olabilir

Herşey olabilir canım 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Ayy bana da yazdı saçma sapan resmen sapık 😱

önce (188 puan) tarafından

Oha ya 

Valla iğrenç p.islik canım cevap vermeyince Allah'tan ilerlemedi ama cevap veren arkadaşlar baya kötü hikayelere maruz kalmışlar 

önce (218 puan) tarafından

Bana da böyle anlattı pislik 

image

image

Bı senaryo üstünden ilerlemiş işte 

önce (188 puan) tarafından

Ay bu ne iğrenç ya daha bide burdaki kadınları içime sokmua geri zekalı midem bulandı yeminle 

0 oy
önce (813 puan) tarafından

Aslında bir anne olsaydı karşımızdaki 23 yaş bi kızla münasebet çok saçma geldi. Açıkçası bende biraz acaba biri bizle mi eğleniyor dedim ama erkek mi kadin mi net değildi. Hatta oraya post üzerinden yola çıkarak cocuk istismarı bu dedim oyuzden bana mesaj atamadi galiba atarsa kocamla muhatap edicem eğer o kişi bunları okuyorsa haberi olsun. İstismar neymiş kelepçeyi yiyince görür. Pedofili pislik 

Zaten o post çok suphelendirdi yeni hesap açılmış öyle bir post paylaşmış kimse öyle birşey yazmaya cesaret edemez buraya yani 

önce (813 puan) tarafından

Orası öyle tabii

0 oy
önce (824 puan) tarafından

Allah'ın cezası adi pislikler konuyla alakasız ama canım özelimi nasıl kapatabilirim acaba çünkü böyle adiler oldukça insan korkuyor

Canim kendi profiline gir orda profil düzenle kısmına bastıktan sonra kişilerden e-posta alma diye başlayan bir cümle var yanında özel mesaj olarak da yazıyor galiba orayı devre dışı bırak 

önce (824 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

+1

Rica ederim 😊

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Puani yuksek olanlar o hesabi sikayet edebilimi pos yukari ayyy kesin erkek bence cunki hic bi kadin boyle seyleri yazmaz 

Ben daha bakmadım hesabı duruyor heralde 

önce (2,875 puan) tarafından

Silmiş postu 

Yani hesabı bile kapaması lazım 

önce (598 puan) tarafından

Ben baktimda bulamadim ya

0 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Kız ben bunu eşime sordum dedim bunu bir erkek mi yazmış dediki kesinlikle erkek yazmış hatta yazmamış bir yerden kopyalamis baktık çünkü biz internette kopyası var ordan alıp yapıştırıp yollamış 

Bı arkadaş yazmış zaten böyle bir hikayeyi tiktokta görmüştüm diye demekki o da öyle bı yerden almış canım 

0 oy
önce (2,875 puan) tarafından

Bence admine felan mesaj atın 17 saat önce üye olmuş bir de nedir ne değildir belli değil ama bence sapığa benziyor bunlar yüzünden rahat soru soramıyoruzzz burda ya 

Zaten canım yeni üye olması dikkatimi çekti bide üst üste post açıyor sürekli hepsine cevap vermiyor ama özelden yazıyor niyet belli yani 

0 oy
önce (386 puan) tarafından

Ayy ben ne okudum şimdi 😡😱😱 Yemin ederim sapık ya bu erkek ya kadın Ki Yeni üye olmuş admine Bildirin direk lütfen puanı yüksek olanlar şikayet bulunursunlar Cidden Çok saçma sapan şeyler yazmış ayy inanmıyorum bu neeeee😱😱😱Ay beynimden aşağı kaynar su döküldü sanki okuyunca böyleler yazan ceza almalı Benceeede

Valla canım mide bulandırıcı şeyler malesef ben bana gelen mesajı sapıkça diyordum arkadaşlara neler neler gelmiş. Keşke öyle bı ceza sistemi olsa.postlari kapandı zaten şikayet edilince ama hesap duruyor heralde 

önce (386 puan) tarafından

Postları kapansa Bile Hesapi dursa dahil yeniden hesap açıp gene aynı sey yapar yapmaz diyemem Yapar sonuçta bi insan bunu yapıyorsa daha neleri yapar Cidden ben buraya girerken korkar oldum Tutki Birini mesaj atıp isteğe yapmasa şantaj uğrasa Nolcak Hiç bişi olmaz gene Yapar Herşey burda Hiç cezası ne Kanunu yok Ya kanunu Olsa hiç bişi yapmaz birini mesaj atamaz ama Kanunu yok diye Herkes burda herşey yapar 🙏🙏🙏

Malesef canım riskli tehlikeli bi ortam aslında dikkatli kullanmak gerekiyor cidden

0 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Hiç bu kadar iğrenç şeyler okumamış tım şimdiye kadar burada bu kendini insan sanan yaratık ne bir anne nede bir kadın sapık bir erkek oyüzden kızlar buraya böyle iğrenç insanlarda girdiği için ne yavrularınızın nede kendi resminizi koymayın bu sapıklar herşeyle tatmin olur Rabbim bunun gibi ne kadar pislik varsa topunu yok etsin inşallah

Sorma canım insanın midesi bulanıyor okurken. Çok doğru kişisel fotolar paylasilmamali dikkat etmek lazım 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 3,404 göst.
+1 oy
1 cevap 67 göst.
+2 oy
7 cevap 108 göst.

413,250 soru

12,442,137 cevap

46,029 kullanıcı

Kategoriler

...