0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (921 puan) tarafından

Babamı kaybettim 1 hafta oldu ama bir kere bile rüyama gelmiyor ondan önce sürekli babamı rüyamda görürdüm ama şimdi rüyamda da göremiyorum neden görmüyorum onu çok özlüyorum iyi mi napıyor bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(52,413 puan) tarafından

basinsagolsun Allah sabirlar versin canim

(921 puan) tarafından

Amin sağol 

-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından

Başın sağ olsun canım

(921 puan) tarafından

Amin sağol 

0 oy
(1,097 puan) tarafından

Bende babamı kaybedeli 9 ay oldu o kadar istiyorum ki gelsin rüyama ama gelmiyor 🙁 başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 

(921 puan) tarafından

Amin inşallah beni de bu üzüyor neden gelmez acaba hiç değilse rüyamda görür özlemimi söylerim 

(1,097 puan) tarafından

Bende çok özlüyorum keşke gelseler 🙁

0 oy
(6,591 puan) tarafından

basin sagolsun canim . mekani cennet olsun insallha. suan cok yeni belki beyin alismaya unutmaya calisiyor. oyle ha deyince gorulmezki ruyada vok nadir olur kaybettiklerimizi gormek.  bilimsel yanini bilemem ama bence rabbim metaneti sabri ogretmek icin bence surekli ruyalara sokmuyor. hayat devam ediyor cunku bir sekilde bunu atlatip yasamaya devam edilmesi icin

(921 puan) tarafından

Bilmiyorum özlüyorum çok dedem sürekli gelirdi rüyama öldüğünden beri ama babam bir kere bile gelmedi neden diye düşünüyorum acaba rahat mı değil bana mı kırgın 

0 oy
(191 puan) tarafından

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin inşallah.

(921 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(3,612 puan) tarafından

Bende annemi 4 yaşımdayken kaybettim sadece 1 kere gördüm sonra hiç görmedim görmeyi çok isterdim Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun

(921 puan) tarafından

Amin sağol 

0 oy
(881 puan) tarafından

Başın sagolsun canım Allah rahmet eylesin sabrını versin. Eşimde kaybettiği annesini babasını bacısını görmez ama ben arada görürüm bu durum neden böyle anlamış değilim bende çok fazla düşününce rüyaya girmesi lazım bilinç altınız henüz öldüğünü kabullenmiş olmayabilir 

(921 puan) tarafından

Amin inşallah.Evet bazen evde sanıyorum bir an ama gördüm her şeyini cansız bedenini tabuta konulusunu mezara bırakıldığını ama bilmiyorum algılayamiyorum herhalde 

(881 puan) tarafından

İnanmıyor insan bir süre vefat ettiklerine o yüzden ama belli bir zamandan sonra rüyalara giriyorlar 

(921 puan) tarafından

İnşallah girer özledim çok 

0 oy
(492 puan) tarafından

Daha çok yeni o ölüm şokunu bile atlatamamişsindir ben de annemi ilk bir hafta görmemiştim.

(492 puan) tarafından

Basın sağolsun,Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun insallah.

(921 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(1,001 puan) tarafından

Yanlış anlama ama belki daha iyidir 2 yıl önce kaybettim her gece mi görürsün ya 1 yıl her gece gördüm terapi aldim bu yüzden dusun ve rüyamda hep ölü olduğunu ikimiz de biliyorduk konuşuyorduk işte öldün mutlu musun falan o bana soruyor abin nasıl falan filan ben cidden çok sıkıntı yaşadım kabullenmemi etkiledi ölü yani rüyamda bile ölü olduğunu biliyoruz öyle acıyla goriyorum baya bildiğin 1 yıl terapi aldim şimdi 2. Yılı arada sırada yine görüyorum ama sohbet ederek ölü olduğunu bilerek değil normal rüya gibi 

(921 puan) tarafından

Dedemde senin dediğin gibi sürekli gördüm ve psikolojim bozulmuştu ama babamın hiç gelmemesi düşündürüyor 

0 oy
(162 puan) tarafından

Babamı iki yıl oldu kaybedeli daha 53 yaşındaydı iki kere gördüm ruyamda rabbim sabır versin çok zor heleki birbirine bağlı aileler için. Rabbim sabrını eksik etmiyor ama acı geçmiyor hep aynı noktada takılıp kaldım cenazede en güçlü bendim ama eve gelince dizlerimin üstüne çöktüm halada kalkamadım:((

(921 puan) tarafından

Allah'ım yardımcısı olsun herkesin inşallah iyidirler 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 648 göst.
0 oy
8 cevap 242 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 524 göst.
2 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,822 soru

23,597,630 cevap

305,848 kullanıcı

...