0 oy
30 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,106 puan) tarafından

Kızlar dün öyle bir rüya gördüm ki aklımı kaybedecektim neredeyse. Ara ara üç harflileri görürüm rüyamda. 

Dün resmen yaşadım içlerindeydim. 

Sabaha karşı uyandım eşim hazirlaniyor işe gidecek 4 gibi falan normaldede ara ara gider nöbete o saatte. O hazırlanırken sese uyandım geceden bir konu hakkında sakalasiyorduk giyinirken tekrar şakalaştı konuştuk ama uyku hali yatmaya devam ediyorum gözüm kapalı. Ama ne giydi nasıl hazırlandı izledim gitti. Sonra 5 gibi saat sesine uyandım çalar saati kapatcam baktım eşim yanimda uyuyor ne giyinme ne iş şok oldum. Uyudum tekrar bi süre sonra gözümü ara ara acıyorum yatak odamın kapısında iki çocuk küçük beni izliyor kikirdiyorlar seslerine uyandım kendime gelince yan odanın balkonuna doğru hızla koştular yataktan fırlayıp arkalarına koştum. Onların hızla koşup saklandıklarını gördüm baktm saklandiklari yerde yok oldular. Rüya hali ama herşeyi net görüyorum o iki küçük çocuk beni izliyor arkmda geziniyor. Bişey yapamıyorum bana zarar verecekler diye benimle uğraşıyorlar. Gidip yan odada uyuyan anneme sarıldım ne olur yaninda uyuyayım cok korkuyorum beni koru sarılıp çok ağladım. Uyandm hepsi rüya ama asla değil gibi yaşadım çok zorlandm etkisinden asla çıkamıyorum 

1 cevap

0 oy
önce (1,457 puan) tarafından

Ara ara olabilir böyle genelde bilinç altı oluyor. Benim eşimi de bir kere düğüne götürüp eglenmisler 😂 sabah kalktık kına yoktu. Önceden de goturmuslerdi o zaman kına vardı. Korkma okuyarak yat hiç birşey olmaz. Sen onlarla ugrasmadikca onlar seninle ugrasmaz

önce (2,106 puan) tarafından

Ayyy evet  daha önce düğünlerini gördüm. Perdenin arkasından izlicem bu kez dedim. Hepsinin yüzünü net gördüm eglencelerini izledim ama korkudan geberiyorum. Ara ara böyle geliyorlar ama çok korkuyorum artık ya 

önce (1,457 puan) tarafından

Benim eşim alışmış artık korkmuyor bile o anlatıyor bana gülerek birde. Çocuklar onunla da eglenmiş ayakları içe doğru tersmis onu falan anlatıyordu. Kına yakmadilar ise birşey olmaz görmemişler veya kacmissinizdir. Benim eşimde kaçmış en sondakinde. Bir öncekini hatırlamıyor onda sadece davul sesi ateş hatırlıyordu ayak parmağında kına vardı. O korkmuyor korkmadığı için boyle yokluyolar 😂 bende çok korkarım tersine. Bana hiç bulaşmazlar. Ben okuyup yatarım hep. Öyle anlarda sakin kalın okuyup yayın kimsyee anlatmayın. Bazen bilinç altı rüyası oluyor bazende gerçekten yokluyorlar 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
+1 oy
8 cevap 169 göst.

413,245 soru