Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_310752bcf0f76aeef6edbf00bb16cde8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Spiral Adet Kanamasını Azaltır mı? Normal Düzensizlikler Hakkında Bilmeniz Gerekenler-Diğer
+1 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Kızlar sprail taktirali 3 ay oldu 2 ay boyunca adetim çok düzenli oldu geldi ve normal oluyordum Bu ay ise 3 gün gecikme yasadim ve adet olmadım denecek kadar az oluyorum dün oldum iki damla oldu kesildi bugün de iki damla geldi kesildi normal mi bu durum 

4 Cevaplar

+2 oy
(834 puan) tarafından

Bence normal bir durum çünkü adı üstünde korunma yöntemi koruması için düzeni bozması gerekiyor hormonlar ile oynuyor. 

-Reklam-
+2 oy
(4,223 puan) tarafından

Bakır mi hormonlu mu taktırdın  canım 

(58 puan) tarafından

Devletin taktiği cnm 

(4,223 puan) tarafından

O zaman normal canım bazen 3 gün oluyorsun bazen 8 gün bazen 10 gün gecikmeler oluyor bazen lekelenmeler oluyor 

+1 oy
(338 puan) tarafından

Bakir ise benimki gibi ayni.evet adet bende hep oyle baslar en az 5 gun azcik kahverengi gelir gitgide de adet kanamasina doner sonrada yavas yavas kesilir taki 15 falan oluncaya kadar uzar.benim dengemi bozdu bu yuzden hem ek koruma hem de adetimi duzenlesin diye dogum kontrol hapina basladim bakalim nolucak

(58 puan) tarafından

Aaa ciddi mi sevindim o zmn aklıma acaba hamile miyim dedim çok korktum 

(338 puan) tarafından

Spiralde kimyasal gebelik cok oluyor biz dusunuyoruz spiralin ucalri tupleri baglamisdir ve kaydiginda bu yuzden gebelik olusuyor diye.ama aslinda tupleri kapatmiyor sadece ipli kisminda olan bakir sayesinde dollenmis yumurtayi rahme yerlestirmiyor tutunmadan dusmesine neden oluyor bu yuzden de spirali olan kadinlar bazi aylar cok fazla kanamasi olabiliyor.

+1 oy
(74 puan) tarafından

Sen bebek emziriyorsan normaldir düzensiz olması 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
+1 oy
4 cevap 102 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Defneee (720 puan) tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,671 cevap

46,656 kullanıcı

Kategoriler

...