0 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (815 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ❤️

İlk çocuğum 2022de sezaryen ile dünyaya geldi özel hastanede doğum yaptım o zaman 4 bin TL idi s.doğum.

Şimdi ise ikinciye hamileyim fiyatlar aldı başını gidiyor. İmkan olsa yeniden özelde ve aynı doktorum ile doğuma girmek istiyorum çünkü hiç bir sikayet ve ağrım olmadı şükürler olsun.

Fiyatların yükselmesi beni devlete itiyor devlette çok saldım baştan oluyor. İki doktor var özelden geçiş yapmış devlete depremde özel hastane yıkılınca. Şuan sezaryen fiyatları 45 50 bin arası sanırım ben doğurana kadar 70 bulur sanırım. 

Kahramanmaraş devlet hastanesinde doğum yapan var mı? Devlet yada özellerinde? 

Devlet hastanesi beni korkutuyor normal olsa neyse ama cerrahi işlem olduğu için doktorları tanımıyorsun sohbet etmeye bile musade etmiyorlar o yüzden güven meselesi çok az devlete çok kararsızım 17.18 hafta kaldı doğuma goz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman şimdiden ayarlamak lazım ne olur ne olmaz diye. Sizlerin düşüncesi nedir?

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,024 puan) tarafından

Ben özel devlet diye ayirmaktansa doktorun iyisini tercih etme taraftarıyım. İlk cocugumda hem özel hem devlet çok doktor gezdim en son şehir hastanesinde bı doktoru beğenip orda kaldım. Şimdi ikinciye hamileyim yine o doktora gidiyorum . Kadın özele geçse özele geçerim 

önce (815 puan) tarafından

Ya işte doktoru tanımak bilmek lazım 22 haftadayim henüz devlette duzgun bir doktorum yok

-Reklam-
0 oy
önce (9,802 puan) tarafından

Doktor bul kendıne canım her gittiğinde ufak hediyeler götür ya da bazen çikolata gibi kucuk kaktüs cıcek gibi ben ozelde beş kurus vermeden yaptım cok konforluydu. Ama ilk dogumum üni hastanesinde sezeryan ile oldu berbattı. 

0 oy
önce (409 puan) tarafından

Bende ilk doğum özelde oldu sezeryan, ikinci gebelik riskli gebelikti devlette takip edildi mecbur, doğum için gün verildi hangi doktorun gireceğini bile bilmiyordum o gün hangi doktor görevli ise o yapıyodu öyle de oldu, evet tanımadığın için bişe diyemiyorsun ama başında bekleyen nasılsın diye sürekli duran kızlar vardı, doktuun da diğer doktorla konuşmalarını duyuyordım gülerek yaptılar sezeryanı, yüzünü bile hatırlamam yani :) bir sıkıntı olmadı ama devlette özel gibi sonrasında özel ilgi yok 2 kişilik odalar falan ama oldu bitti, doğum o para oldu mu ya şaşırdım sen bilirsin canım nasıl istersen, ama öncesinde devlette kadın doğuma gidip muayene olman lazım kaydın olması lazım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Rmak2 (52 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 101 göst.
0 oy
16 cevap 277 göst.
+1 oy
6 cevap 122 göst.

413,547 soru

12,449,458 cevap