+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar dişim oğluma hamileyken kırılmıstı sonra hepten gitti yani kök kaldı emzirirken gitmiştim oğlum 5 aylık filandı bana çekilmesi lazım dedi dolgu olmaz dedi . Ben ozaman gitmemiştim şimdi git gide daha çok ağrı yapıyor eşim diyoki çekmesi zor olur diyo korktum 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

yok ya uyuşturur hiçbir şey hisdetmezsin.sonradan biraz zonklar sadece o da normal yani

-Reklam-
0 oy
(2,297 puan) tarafından

Yok ya tek kök kalınca cerrahi çekim yapıyorlar genelde ben öyle 2 diş çektirdim biraz kenardan kesik atıp alıyorlar kökü uyuşturma olduğu için asla ve asla hissetmiyorsunn sonrası biraz ağrılı oluyor antibiyotik ağrı kesiciyle geçer hemen

0 oy
(1,209 puan) tarafından

Valla uyuşturduktan sonra çene ameliyatı bile kolay.  Düşün ki abim ağzımın içinden vurduğu iğneyle sinisümü dikti adam 😂😂

0 oy
(5,625 puan) tarafından

Benim de öyleydi baya zor oldu benimki. Diş kökünü kırıyorlar öyle çıkarıyorlar. Belki ondan zorladı beni

0 oy
(17,804 puan) tarafından

Yok çok zor değil. Benim arka dişim öyle olmuştu. O zamanlar da 17 yaşında idim tek başıma gitmiştim hastaneye hatta. Benim kök dişim üstüne de et kaplamıştı. Önce uyusturdu doktor. Eti kesti az bişey çekti dişi. Sonrasında da sıkıntı yaşamadım. 

0 oy
(5,438 puan) tarafından

Korkutmak istemiyorum ama çok iyi doktor bulman lazim yoksa damagi yarmak zorunda kaliyorlar hele birde parcalar içinde parça kalirsa ameliyat gerektiriyor 

0 oy
(40 puan) tarafından

Böyle bikaç tane diş çektirdim uyuştuktan sonra hiç sıkıntı olmuyor bende senelerce korktuğum için gitmemiştim ama boşuna beklemişim çektigi biz agrının yanında hiç bir şey

0 oy
(3,147 puan) tarafından

Uyustuktan sonra hepsi aynı. Sadece doktor çekerken zorlanabilir o da doktorun problemi zaten 

0 oy
(1,252 puan) tarafından

Benimde en arka alt sağ yirmiliğin önü kök diş hamilelikte kırıldı emzirirken de çektiremedim cerrahi işlem gerekebilir demişlerdi iyice korktum daha da gitmedim nihayet geçen hafta gittim bir hafta antibiyotik kullandım son günü gittim uzun sürebilir dedi on beş dakikada çekti hiç de acımadı agrimadi korkma uyuşturuyolarlar zaten uyuşmazsa çekmez kurtul gitsin 

0 oy
(3,126 puan) tarafından

Hemen alınıyor kök canım bende sen gibi bekledim o ağrıyı çektim yıllarca korkudan 2 dakikada adam 2 dişimi çekti inanır mısın 

0 oy
(280 puan) tarafından

Benimde 2 sene önce fln öyle sadece kök kalmıştı 1dk sürmedi çekmesi 

0 oy
(528 puan) tarafından

Yok ya niye zor olsun . Ağız ve çene cerrahisi ne randevu alıyorsunuz o kokü içinde kırip çıkartıyor. Ben doğum yapalı 1 ay olmuştu. Genel dişe gittim beni oraya yönlendirdi yarım saat bile sürmedi. Uyuşturuyor zaten benimkisine 1 tanede dikiş atmıştı hiç acımadı ağrimadı. 1p gün sonra dikışi actirmaya gitttim iyilesmistj. Hiç korkutmayin kendinizi onun agrışi cok kötü bence biran önce gidin. Ben 6 ay önce yaptırdim şuan o kadar rahat ve güzel ki ne ağrı ne sızı

0 oy
(355 puan) tarafından

Aynısını yaşadım. Dişim kırıla kırıla bir kökü kalmıştı. Ağrıdan gittim çektirmeye mecbur. Baya uzun sürecek sandım. Birkaç saniyede çekildi. Doktor tamam diyor bitti. Ben sanıyorum daha yeni başlayacak. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,584 soru

23,709,207 cevap

312,159 kullanıcı

...