0 oy
71 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (278 puan) tarafından

eşim sen ve kızım ailemsin benim için tek siz varsınız der asla eksik etmez bi şeyimi ama kaynanam çok düşkün oğluna sanki bi bu var daha iki oğlu da var tek gelin benim bide eksik olmasın görümcem var 😩 bi tane yetiyor. asla  annesini kırmaz üzmez parasını eksik etmez hep kavga ederim bu konuda bi eşim çalışıyor oda memur maaşı şimdiye kadar 7 yıl çalışmış kendisine bir iğne dahi almamış kayınbabam ölü gibi insanlığı yok denen cinsten her ihtiyacınj eşim karşılamış bizde ev alacağız sadece benim ailem destekçi onun ailesi aksine köstek birde bulduğum ev onlara çoook uzak 💃 hep kavga ediyoruz onların bu tutumundan şimdiye kadar oğulları bakmış akılsızlık edip bari şimdi destek çıksalar oturdukları evi kocam çalışıp almış ama yarın miras malı olacak. 

kayınbabamın borcu için daha ikinci ayımda bileziğimi bozdum meğersem görümcemin kocası satın almış o bileziği ertesi gün takmış koluna geziyor bide utanmadan kocam takma ayıp olur dedi bende taktım dedi yine de. 

açıkçası bizim şuan biraz aile desteğine ihtiyacımız var ama maalesef çok düşüncesizler dediğim gibi baya bi borca girdik ev almak için ama kızım küçükken borç kolay geldiği için girdik hiç değilse insan bi der oğlum sen bize hep destek çıktın bizimde elimizden çok az geliyor. 

bazı konularda büyütüyor olabilirim ama benim ailemle eşimin ailesi çok çok farklı. düşüncesizliklerinden bıktım. 

baya uzun oldu hakkınızı helal edin. sinirliyim dedim bari içimi boşaltmış olurum 🙃

1 cevap

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Yaa şu aile düşkünü erkeklere hayret ediyorum insan evlendiqi zaman ailenin tümüyle evleniyo sanki herkes karışıyor yok yani elden ayaktan düşünce annesi bakacak ona sanki bu anne baba  meraklısı erkekleri anlayamıyorum 

önce (278 puan) tarafından

kesinlikle 🥲

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 277 göst.
+1 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
13 cevap 740 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyzabebeğinannesi (72 puan) tarafından soruldu

413,482 soru

12,448,141 cevap

46,214 kullanıcı

Kategoriler

...