+2 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,187 puan) tarafından

Kızlar adetim 10 gün geçti test pozitifti kan verdim bugün değerim 77 çıkmış doktor bu kimyasal gebelik değer çok düşük dedi ama hayla kanama başlaması kimyasal gebelik mi yükselebiliyor mu böyleyken yada sorunlu bir gebelik mi doktor dediki bu değer kimyasal gebelik 

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,187 puan) tarafından

Kızlar internetten de baktım 3 haftalık gebelikte 5 ile 50 arasında diyor 3 haftalık ya olabilir mi 

-Reklam-
0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Hemen kimyasal gebelik denmez gec döllenme de olabilir değer artmiyorsa ya da azaliyorsa kimyasal gebelik oluyor ama tabi doktordan iyi bilemem.

Evet canım bende iki kere yaşadım kimyasal ama direk kimyasal dedi 

0 oy

Kızlar bir bakar mısınız başına gelen var mı 

0 oy
önce (97 puan) tarafından

Yani doktor daha iyi bilir ama direkt kimyasal demesi sıkıntı çünkü geç döllenme de olabilir . Zaten kimyasal ise kanama olurdu. Bence bi kaç gün sonra bir daha baktır değer yükselmiş mi diye ilaç falan yazdıysa şimdi kullanmamanı öneririm . İnşallah sıkıntı yoktur hakkında hayırlısı olsun 

Saolsin canım 2 gün oldu bunu vereli kanama falan yok bende öyle biliyorum da işte yinede sıkıntı oldu bende içime dert oldu 

0 oy
önce (426 puan) tarafından

Kanama var mı, ağrı sızı? Eğer yoksa tekrar kan ver canım, Rabbim kucağını tekrar doldursun inşallah 🤲

Amin inşallah canım 2 gün önce verdim bu kanı ama kanamam yok ağrım sizimda yok hayla bir şey olmadı 

önce (426 puan) tarafından

İki gün geçince yine kan ver canım, belki yükselir inşallah kimyasal değildir 

İnşallah canım saolsin Allah razı olsun 

0 oy
önce (5,731 puan) tarafından

Benim de adetim bir hafta gecikmişti test yaptım pozitif çıkmıştı kan vermiştim 94 çıkmıştı bana da Doktorlar ilk başta kimyasal olabilir dediler ama iki günde bir kan verdim Beta HCG gayet güzel arttı ve ben sağ Salim  bebeğimi kucağıma aldım hatta şu an 2,5 yaşında. Sen de umudunu getirme canım bu sefer göreceksin sağ salim kucağına bebeğini alacaksın inşallah iki güne bir kan ver 

Saolsin canım insalah Allah razı olsun 

önce (5,731 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
+1 oy
5 cevap 150 göst.
+1 oy
1 cevap 86 göst.

413,767 soru