+2 oy
753 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,866 puan) tarafından

Eşiniz uyurken konuşur mu kızlar bazen bu tarz şeyler yaşıyorum gece aniden olunca gülsem mi korksam mı bilemiyorum bazen kendi kendine birşey söyler bazen de bana birşey diyor hatta cevap veriyorum ama uyandığında sorsam hatırlamıyor çoğunlukla 😂 bu durumu yaşadınız mı hiç 

40 Cevaplar

+1 oy
önce (3,741 puan) tarafından

Benim ki sarılıp öpüyor geri yatıyor. Sabah söylüyorum vallahi hatırlamıyorum diyor. Haftada 1 illa oluyor bu hahahaha

önce (1,866 puan) tarafından

Uykudayken bile seni çok sevdiğini gösteriyor işte adam 😂😂

önce (3,741 puan) tarafından
+1

He kız şükür hahaha

-Reklam-
+1 oy
önce (10,336 puan) tarafından

Sadece konuşsa iyi bağıriyo Allaaahhhh diye aniden kolunu havaya kaldırıyor. Gülüyor anı hareketlere beni çekip sarılıyor. Bazen hayirrr hayirrr diye çığlık atıyor. 

Hocaya gittik neyseku düzeldi ama o duzelene kdr her gece korku ile uyudum.

Bir kere yine Allah diye bgirdi bende uyku sersemi çocuğu yeni uyutmusum bağırma gerizekalıi çocuğu yeni uyuttum diyip 2 ellimle ağzını kapatmıştım o cirpinmisti 

Çırpındı mı 😂😂kız Allah iyiliğini versin o kısma çok güldüm gözümde canlandırdım o anı 🤣🤣

önce (10,336 puan) tarafından
+1

Kız ne bileyim bende uykulu gözlerle bogdum adam ne görüyorsa rüyada dahada çırpındi delirdi 😂

🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından

Benimkinin bana yol tarif etmişliği var 😂😂

Nereyi tarif etti sende cevap verseydin 🤣🤣

önce (1,075 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum ki 😂

+1 oy
önce (3,460 puan) tarafından

Kız benim koca bana satış yaptı uykusunda bide ısrar ediyor al al die😂

Almam çok pahalı satıyosun deseydin 🤣🤣

+1 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Ohoo bildiğin sohbet ediyorum uykudayken valla çok komik oluyor bir kere ses kaydı almıştım hatta kendi bile inanamadı 🤣🤣🤣

Cevap verince zaten gece gece aşırı komik oluyor 🤣🤣

+1 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Eşim iş yerinde yangın çıktığını görüyormuş rüyasında odamıza sarı sokak lambası vuruyor gece onun ışığı yetiyor başka ışık yakmıyoruz beni dürttü yangın var yangın var kaç diye gözümü açtım ortalık turuncu ateş rengi uyku sersemi neye uğradığımı şaşırdım :))) birinde de birlikte pubg oynuyorduk yeni uyuduk sayılır vur onu vur arkanda diye bağırdı tamam vurcam ben onları sen yat dedim tek kişi tek kişi alırsın sen onu diye devam etti :)) meşhurdur eşimin konuşmaları çok komik anımız vardır :))

Çok iyiymiş 😂😂

+1 oy
önce (176 puan) tarafından

Konuşma yokta horlar bazen burnu tıkanık olur tıkanık olduğu zamanlarda sabahlamak cok zor olur uyanıp uyanıp duruyorum. Bi keresinde nefesimi kesildi nefesimi alamadı bilmiyorum öyle bi ses cıkartı ki o korkuyla uyanmamla tokatı yapıştırmam bir oldu. Niye tokat atıyon diyor. 

Tokat attım dediğin yerde çok güldüm yaa adam şoka uğramıştır 😂😂

+1 oy
önce (3,884 puan) tarafından

Benimki konuşmuyor ama horluyor 

Bazen tıs tıs diye 

Bazen hor hor diye :)))

Susuyomu sonradan 

önce (3,884 puan) tarafından
+1

Susuyor:))

Nefes alamiyorum diyor 

Hatta bi kere de ses kaydı yaptim çünkü inandiramadim

+1 oy
önce (209 puan) tarafından

Benimki er egitimindeydi 2ay once uykusunda bı bağırdı ben sana demedim mi tras ol diye 50sinav yat dedi tamam dedim *** emredersiniz komutanım diyceksin 100sonav dedi hatta video ya aldiydim.d d.d sabah gosterdim nasıl guldu

Çok iyi 😂😂😂

+1 oy
önce (448 puan) tarafından

Benim eşim de öyle çok komik oluyor ben ondan geç yattığım için duyuyorum yoksa duymam ya da sabah kaldırmaya çalıştığım zaman konuşuyor bazen bana birşeyler söylüyor bazen de bilerek ben konusturuyorum benden sakladığı birşey varsa hemen anlatıyor 

😂😂 iyi söylüyormuş hemen 

önce (448 puan) tarafından
+1

Hemen söyler bunu bildiği için de benden birşey saklayamiyor o yüzden çok seviyorum böyle olmasını :🤣🤣

😂😂😂😂

+1 oy
önce (485 puan) tarafından

Ahaha bende onunla sohbet ediyorum. En son gülüyor güldüğünde artık biliyorum ki uyanmış. Ben çok zevk alıyorum. 

Hatta bir keresinde demişti bizim işimiz böyle, sizin işiniz nasıl demişti bende işte böyle dedim baktım güldü artık kendine gelmişti daha da konuşmadi.

+1

Bazen diyorum böyle demissjn bana der nerden biliyon. Bende diyorum bende o zaman seninleydim rüyanda gülüyor sonra 

🤣🤣

+1 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Oo biz karşılıklı konuşuyoruz 😂 sohbet ediyorum bazen o konuşmaya başlayınca

+1

Ama bazen de kötü anlar oluyor rüyasında biriyle kavga ederken beni boğmuşluğu var 🤦😂

Babamda anneme vuruyor bazen uyurken🤣🤣

+1

A yok canım Allah korusun çok şükür bugüne kadar öyle bişey olmamış inşallah olmazda. Bizimki genelde ya amcaogullari yada işle alakalı patron ve ile ilgili

+1

Bende tekme atıyorum hemen öyle bi durumda. Maalesef işle alakalı oluyor kavgalarda 

önce (228 puan) tarafından
+1

🫢🫢🫢🫢🤐🙄😨😨😨😧😧😦😦 acilen odaları ayırın 😂

+1 oy
önce (126 puan) tarafından

BBenimde kocam çok kabus görüyo iki defa trafik kazası geçirdi bazen ağlayarak çığlık çığlığa bazen arkadaşlarıyla konuştuğu şeyleri uykuda sayıklıyo bazende benden sakladığı şeyleri itiraf ediyoo ee tabi uykuda bi tokat yiyoyo benden sonra ben yapmamışım gibi davrandığımda geri uyuyo🤣🤣

+1
🤣🤣 bazen soruyo sen mi bana vuruyosun diye 🤣🤣

Yok canım ne alakası var mı diyorsun sonra 😂😂

+1

Yok manyakmısın niye sana vuruyum diyorum oda inanıyo, 🤣🤣

+1

Ama arada bir tokat yemeleri lazım bence erkeklerin 🤣🤣 şiddete meğillli biri kesinlikle değilim ama bazıları Hak ediyo demi kızlar🤣🤣🤣

Hahshshaha inanmasa ne yapacaksın 🤣🤣

+1 oy
önce (3,225 puan) tarafından

Bir kaç kez güldüğünü gördüm. En sorunlu olanıda. Oğlumun ateşi vardı yanıma yatırdım. Gece kalktım ateş ölçeri aldım ölçmek için oğluma doğru eğildim. Eşim tam önümde kalmıştı. O sırada uykuda uyuyor idi gece 4 bana elinin tersi ile tokadı bir yapıştırdı. Neye uğradığını şaşırdım. Gülüyüm mü kızayım mı bilemedim. Kaldırmadım sabah işe giderken dedim rüya gördün mü diye oda işte şununla kavga ettim tokat attım ama sanki sana mı birşey yaptım dedi. Dedim zamanlama mükemmel tam bebeğin ateşini ölçmek için eğildiğimde bana vurdun çok özür diledi :D

😂😂😂 aynı şeyi annemde yaşamıştı babamı rüyasında bir arkadaşı elinde su hortumuyla ıslatıyormuş babamda ona çarptım bir tane diyor 🤣

önce (3,225 puan) tarafından
+1

Sorma ya neye uğradığımı şaşırdım. Bizim bir akraba da at yarışında imiş rüyada. Karısını tutmuş at sürer gibi dehh felan demiş kadının saçlarını tutmuş felan. Anlatırdı baya gülerdik 

+1

Ahshahahajwhah bu daha komikmiş 😂😂😂😂😂😂😂

+1

Benim de halam oğlu askerden gelmişti gelen giden olmuştu onlarda oda yorgunluktan mindere uzanıyor oğlu da yanında. Kocasının adı aydın. Uykusunda öfff aydın Allah aşkına uzaklaş  başım ağrıyor. Aydın ben sana diyorum ya valla olmaz başım ağrıyor 

🤣🤣

+1 oy

Eşim çok yorgun olduğu zamanlarda çok konuşuyor. Gıda sektöründe çalışıyor kendisi l. Bir ara gece çalışıyordu uyandırıp işe gönderecem uykusunda düşman askersin git burdan diyordu bana, bir ara da odaya gittim masa 6 ya bakın. Kime diyorum masa 6 ya baksanıza gibi gibi😂😂 çok da güler uykusunda 

😂😂

+1 oy
önce (5,292 puan) tarafından

Hahaha konuşur konuşmasına da en çok ikisini çok gülmüştüm 

1. şit hatun  arabadan kafanı çıkartta seni çok seviyorum diye bağır dedi baktım harbi uyuyor ben niye bağırıyorum sen bağır dedim 

Olmaz sen bağıracaksın sonra ben bağırırım dedi sonra horlamaya başladı 

2. Side  direk ara demir fiyatlarını sor dedi bende sordum cevap bekliyorum dedim sonra bir malzeme söyledi onu sor dedi hangi malzeme anlamadım dedim sende birşey bilmiyorsun çık dışarı dedi 😂

Hahajahajdhajaha çok gülmüşsündür yaa🤣🤣🤣

+1 oy
önce (482 puan) tarafından

Esimi uyurken pek gormuyorum 😂 ya geceden gelir yatar biz uyanik oluruz yatak odasindan uzaklasiriz ya da eryesi gun geceye gidecem diye gec yatar ben once uyurum o yuzden rastlamadim gecen ben konusmusum ne dediysem artik noldu demis muhammed ortuye isedi demisim 😂 ama benim oglan yapiyo onu baya sohbet ediyoruz 

😂😂😂

+1 oy
önce (49 puan) tarafından

Evet benim eşimde öyle birşeyler konuşuyor ama pür dikkat dinliyorum ne diyor diye hala daha ne konuştuğunu anlamadim

Bende anlamıyorum bazılarını 😂

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Beni iş arkadaşı sanıp iş söylediğide oluyor

😂😂😂

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Ay ben yasasdigim olayı analtmadan gecemiycem depremin olduğu geceydi gece 3 sularydi eşim rüyasında elemanı dövmüş kötü birşey yapmış cinsellik ile alakalı rüyasında o adamı dövüyor mis bende konusturyorum tabi noldu ne yaptı diye o adama atacağı yumruğu ben yedim uykusunda adama attığını sanmış bana geçirdi 😅😅 dudağım patlamıştı herkes korktuğundan oldu Zanetti 

Ayy geçmiş olsun kızz bu kötü olmuş işte 🫣

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 642 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 397 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
72 cevap 1,194 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu