+1 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Yarın iş günü vaktim olmayacaktı bugün oğlumun sevimli babasıyla görüştüm görüşmez olaydım tehtidler savuruyor yok efendim evlensen alırım polisleri oğlumu alırım senden üvey babaya bırakmam oğlumu ilgisiz annesin falan filan kendiside avukat ama sırf beni kandırmak için yalanda söylüyor olabilir avukata yazdım hala bir cevap vermedide şu adam sinirlerimi bozdu yurtdışı olmaz dedi oğlum için burda kalmayı planlıyoruz ordakı tüm işleri yıkıp ama onun teşekkürü bu kadar. Evini gözüme sokuyor Demir evi çok sevicek bende kalıcak sende oğlundan ayrı kalmak istemiyorsansa gel kapım açık Allahın ******** herifi oracıkta öldürürdüm dünya şerefsizden kurtulurdu.Gerçekten bir avukat şöyle iğrenç konuşur mu? 

6 Cevaplar

0 oy
(808 puan) tarafından

pandemide uzaktan eqitimle oldu olanlar :) kaç yıldır avukat merak ettim 

(31 puan) tarafından

36yaşında 

12sene 

Kendi avukatıma yazdım oda sağolsun hala belirti vermiyor çakması tüm sinirimi bozdu eve deli gibi geldim

(808 puan) tarafından
+1

Onun derdi oqlu değil senin evlenmenden korkuyo 

(31 puan) tarafından

Oğlum dedi yurtdışına izin vermedi tamam dedim şimdide evleniyorum diye çocuğummu elimden alınacak

-Reklam-
0 oy
(2,111 puan) tarafından

İnan bu işin mesleği yok karakter olmayınca isterse  din görevlisi olsun yapıyor yapacağını...

(31 puan) tarafından

Doğru malesef

(2,111 puan) tarafından

Bosandinizmi

(31 puan) tarafından

Oğlum 8aylıkken boşandık

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Daha önce de yazmışlardi postlariniza, yurt dışına baba izni olmadan cikamaz. Diğer türlü de siz burda kalacaksaniz velayet sizdeyse de sorun yok evlenebilirsiniz devlet gözünde evlenmek ilgisizlik değil. Tam tersi yuva kurmak olumlu birşey bekar bir babadan ise

(31 puan) tarafından

Yurtdışı izini yok tamam zaten onun için burada yaşayacaz. Evlendiğim için oğlumu alıcam demesi asabımı bozdu

0 oy
(14,115 puan) tarafından

Sen evleniyorsun diye devlet babaya verecek değil ki çocuğu. Çocuğun küçükse her türlü sana verirler gözünü korkutmaya çalışıyor 

(31 puan) tarafından

4yaşında

(1,297 puan) tarafından

Ama adam yurt dışında yaşıyor bu durumda devlet 2 seçenek veriyor, ya çocuğu babaya bırakıp gideceksin yada Türkiye sınırları içerisinde evleneceksin. 

(31 puan) tarafından

Evet o yüzden sevgilim işlerini Türkiyede düzenleyecek burda evlenicez babası oğlum üvey babayla yaşayamaz benim evimde yaşıyacak diyor dün oğlumda küstü bana babamla yaşayalım orda kocaman odam olucak diye

0 oy
(2,542 puan) tarafından

Konuşur bacım. Bu meslek iyi kibir veriyor insana. Bunların kitabında yazmıyor mu" Avukatlar hiç bir zaman köle kullanmadılar ama efendileride olmadı" diye 

Rabbim afiyetli bir kapı açar inşAllah sana. Her türlü kata külleyi biliyor onlar,o yüzden attığın adıma da dikkat et, konuştuğuna da..

(31 puan) tarafından

Hatasız kul olmaz ama ben çalışdığım kadar dikkat ediyorum orta yolu bulmaya çalışıyorum anlayışsız mesleğini koz olarak kullanan o

(2,542 puan) tarafından

N yazık ki öyle. Seni kışkırtır bunu delil sunar diye söyledim ben

(31 puan) tarafından

Beni kışkırtır kendisini öldürmem için harhalde çünki tahammül edemiyorum adama güya saygılı biri 

(2,542 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ❤️ 

0 oy
(492 puan) tarafından

Sizin mesleğiniz ne ki merak ettim dikkat edin kadın cinayetleri çok fazla önlem alın 

(31 puan) tarafından

Tekstil şirketinde çalışıyorum ben 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 359 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
0 oy
34 cevap 1,311 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nilanka (170 puan) tarafından soruldu
0 oy