+2 oy
1,227 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Doğuda yasyirum hepsi erkekkcim.. ve 5 kizzim var acaba erkek olması için bir yöntem bir bilgi varmı tecrubeleri olan yazsin

36 Cevaplar

+1 oy
önce (171 puan) tarafından

Canım benim seni çok iyi anlıyorum, Eminim ki kızlarını çok seviyorsundur ama dışarıdan gelen konuşmalar seni çok etkilidiyordur. Allah senin gönlüne göre versin inşallah.. bak benim dört kızım var sırf oğlan olsun diye ben çocuk getirmedim ben de eşimde çocukları çok seviyoruz bana da eşime de oğlan olsun daha getirin diyenler çok oluyor . Sağolsun eşim bi gün bı kızımı on oğlana değişmem dedi o günden sonra kimse bir şey diyemedi . Eşin de sen ve kızlarının arkasında dursun.. 

-Reklam-
+1 oy
önce (900 puan) tarafından

Allahim bana sadece beyin değil için de zeka da verdiğin için sonsuz şükürler olsun Rabbım....

5 çocuk yapmış hala 6. Çocuğu istiyor sırf erkek olsun diye Allah size yardım etsin bu arada Mükremin de erkek he haberiniz olsun ona göre ugrasin

+1 oy
önce (4,221 puan) tarafından

Yumurtlama gününde ay dişil burçlardan birindeyse kız eril burçlardan birindeyse erkek olurmuş cinsiyet :D

Allah ailene ve çevrene akıl fikir versin bu arada.

+1 oy
önce (685 puan) tarafından

Yumurta takibi yaptırın doktora.sık sık kontrole gidin .çatlama iğnesi yapcagı zamanı ve ilişki zamanını doktor söyler..yumurta catlama zamanını asagı yukarı....yumurta ilk çatladıgı zaman y kromozom daha hızlı oldugu için yumurtayı dölleyecektir...y kromozom daha hızlı ve daha dayanıksız ...sık ilişkide x kromozom dölleme ihtimali daha yüksek...

Tabi bu tıp boyutu..Rabbım isterse olur..sağlıklı olsunda..bide erkek dinç kadın yorgun olursa daha baskın oluyor galiba

+1 oy
önce (989 puan) tarafından

3 tane kızım , 1 tane oğlum var , benimde son çocuğum erkek oldu ama bizimki kazayla oldu, üçüncü den sonra bağlatmayı isteyip normal doğum olduğu için bağlatamadım. Eşim korunurken hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında, tabiki sevgisi herşeyi çok güzel ama biz erkek olsun diye uğraşmadık , Rabbim 4 tane kız nasip etseydi yinede aramazdık. Ne güzel miş gibi sağlıklı 5 evladın varmış , kendinide düşün bırak ne kocaya nede başka kimseye yaranamazsın, kendi sağlığın önemli , ömür geçiyor , doğuysa doğu şimdi herşey değişmeye başladı eminim dogudada herkes erkek erkek diye tutturmuyordur , sen onları örnek al kendine ve evlatlarına odaklan. 

0 oy
önce (5,699 puan) tarafından

Cinsiyet geni erkekten gelir. Yani tabi once Allah ne dilerse o olur. 

5 cocuk bile bu zamanda cok degil mi ? Ben de doguluyum ,esim de ama hic bu kafa da degiliz. 

Erkek olunca ne olacak esiniz sizi daha cok sevecek size daha cok mu deger verecek. Size yazik gunah degil mi 5 dogum 5 cocuk buyutmek ne zordur. Once kendinizi dusunun. 

Bunun hic bi yontemi yok. 

Kibris'ta tup bebek yaparken cinsiyet belirleyebiliyolar. Bizim ulkemiz de yasak ve dinen de gunah diye biliyorum. 

0 oy
önce (4,571 puan) tarafından

Erkek olunca madalya takilmiyo veya kiz olunca omrun kurtulmuyo. Bu inanislari ve soylemleri bu yuzyilda hala yapan olmasi ne uzucu. Senin icinde uzuldum. Daha 28 yasindaymissin ve 5 cocuk diyosun. Sen olani hakkiyla buyut napicaksin erkegi? Baskasi icin cocuk dogurulur mu? 

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

Arkadaş bu ne yaaa kendi isteklerinizi doğu diye adlandiriyorsunuz bende malatyalıyım görmedim  evladın kızı erkeği mi olur bizde hatta kız daha cok seviliyor 

0 oy
önce (2,459 puan) tarafından

Genelleme yapmadan konuşun hepsi derken anket falan mı yaptınız hepsi değildir cahil olan tiplerdir cinsiyet ayrımı yapanlar..Yani bunun doğusu batısı yok !

önce (310 puan) tarafından

Sana bişey diyeyim mi canım malesef ama bende çok gördüm böyle erkek çocuk sevdalısı insanları bnimde 3 kızım olacak etraftakiler bna iki kızın vardı buda erkek olsaydı diye psikolojik baskı yapıyorlar çok Şükür ben evladımı ne olursa olsun çok seviyorum sonuçta Rabb'im kucağımi boş evimi çocuk sesind n mahrum etmedi demek istediğim var öyle kara cahiller 

+2

Allah akıl fikir versin nefret ediyorum cinsiyet ayrımı yapan insanlardan otur şükret olmuş diye evlat evlattır ya ha kız ha erkek insanların hiç olmuyor yıllarını veriyorlar tedavilere Allah o tarz insanlardansa olmayanlara versin diyorum sadece 🤷🏻‍♀️ ya zamanında erkek çocuk olsun diye isteyeni o e şşek gibi çalışsın ben evde oturyim diye düşünen ö küz ruhlu insan kılıklı birini duymuştum şu düşünceye bak..Otur önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için dua et zaten el ayak tuttumu çalışacak ne planları var böyle insanların yaa

Çok şükür canım Rabbim acılarını göstermesin 🌻🙏🏻

önce (310 puan) tarafından

Amin canım hayırlı evlat olsunlar herşeyden önce 🤲🏻🤲🏻🌺

+1

Amin canım amiiin ♥️🤗

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Tek yöntem Allah 

Eltimde 5 erkekten sonra ikiz doğurdu bi kız bir erkek oldu  Allah'ın takdiri 

önce (1,351 puan) tarafından

Masalllah 5  e kdr dneemis :) 2 oğlum var yaş gecmeden istiyorum ama  ben bu kdr deneyemem

önce (1,463 puan) tarafından

Bencede deneme 😁

3 korkuyorum erkek olur diye :D

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Ben yolun başındayım ne olucak bilmiyorum ama erkek kız olması ne fark eder? Erkeği aile devamçısı olarak görüyorlar ama o aile devamçıları aileyi yıkıyorlar

0 oy
önce (1,280 puan) tarafından

Kız bebek annesi olmak berekettir.Kim erkek diye tutturuyorsa senin kızlarına kurban olsunlar 

0 oy
önce (29,541 puan) tarafından

Kendinize bu eziyeti niye yapıyorsunuz ? Rabbim zaten size hayırlı olan neyse onu nasip ediyor 

0 oy
önce (1,229 puan) tarafından

Cok yazik böyle dusunen insanlarin çoğalmasina..0

0 oy

Maaalesf öyle insanlar var hemde her yörede anlıyorum seni bide acıyarak bakarlar ama ilerde anlatacaklarki en karlı sensin  5 kapin var canim bı adanaliyiz bizm memlekttte de biraz var erkekclik soy gibi eskilerde özellikle halam derki torunu için elin dölu yaşlı bu arada anneannem hala oğlan düşkünü ama oğlu evinde bir gün yatmadi annem bakıyor ne diyim hala ölur onlar için kziim senden de Allah razı olsun demez kızlarımızı çok sevin lütfen diğer konuya gelirsek 2 oğlum var sık ilişkide oldu ikiside yumurtlama gününe denk gelirse erkek ihtimali yüksek deniliyor int bakmıştım kız bebiş için bende  bu ihtimal tabi kesin birşey hiç bir zaman yön eşlerin x y krmozunu  biri az da olabilir erkek skntı eşinde de olbilir

0 oy
önce (106 puan) tarafından

Şimdi doktorların çoğu o tedaviyi yapıyor artık kız erkek tedavisi.arastirsan belki sizin oralarda da yapan vardır Gaziantepte yaşıyorum burda benim doktorumda yapıyor yani gelen hastalarından biliyorum.gun veriyor adetinin 3.cu günü doktora gidiyorsn alttan muayene yapıyor yumurtalarin durumu nasıl diye iyiyse hormon dengeleyici artı yumurta geliştirici bir hap var adını unuttum o hapı bir çok tanıdığım doktora gitmeden alıp kullanıyor neyse o hap bittiği gün doktora gidiyorsun yumurtalarin tam olgunlasmissa o gün çatlatma iğnesi yapıyor ogunun gecesinde ilişki oluyor bu bir kaç gece sürüyor tabi bu tedavi bir tek kadinla olmuyor erkeğe bazı doğal içerikli ilaçlar veriliyor keçi boynuzu tozu artı pekmezi bol bol etli beslenmesi lazım.benim yengem ikiz erkek tedavisi gördü şimdi iki oğlu var bizim burda baya böyle tedaviyle getiren var erkek çocuğu olan kız tedavisi görüyor kız olanda erkek tâbi bu ilk başta Allah'ın takdiri o istemezse asla olmaz ama devir artık bilim bilgi devri insanlar bilgili olmuş bu zamanda çok çocuk getirmek zor insan ister yani her iki meyvedende olsun bu saçma s.alak konuşanlar hepsi boş konuşan hiç takma bunu bizzat doktorumdan biliyorum ben

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
+2 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
11 cevap 324 göst.
+1 oy
5 cevap 100 göst.

413,335 soru

12,444,415 cevap

46,108 kullanıcı