+2 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından

iki çocuk için hangisi daha mantıklı sizce ayrı yatak alma gibi bir durum yok çünkü o da çok küçük ya ranza olacak bu şekilde ya da yavrulayan yatak. Ranzadan düşme tehlikesi olduğu için korkuyorum ama yavru yatakta yukarıdaki çocuk aşağıdaki çocuğun üzerine düşer gibi geliyor bir de her akşam onu açıp sabah geri kapatmak sanki çok zor olurmuş gibi geliyor

image

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (899 puan) tarafından

Eğer çok deli yatan çocukların veya çok hareketli çocukların varsa ranza alma. Sadece uyumak için düşünme gün içerisinde odada zaman geçirirken de tehlikeli olabilir ranza. Yaşları kaç bilmiyorum ama kuzenimin oğlu çok hareketliydi defalarca ranzanın üst katından yere düştü. 

-Reklam-
+1 oy
önce (14,088 puan) tarafından

Bence ranza daha hoş ama ayrilabilen tercih edin canım sonra ayırmak isterseniz diye

+1 oy
önce (5,741 puan) tarafından

Resimde ki yatak guzel. Ranza alip korkuluk takabilirsiniz. Yavrulayan yatak surekli kullanim icin uygun degil bence.

+1 oy
önce (3,070 puan) tarafından

Ya çok saçma ama bana yavru yatakta allta yatan çocuk dışlanmış hissi veriyo 😅😅

önce (19,240 puan) tarafından

İç sesim aynı şeyi dedi fazlalık gibi hissederdim ben olsam 

+1 oy
önce (1,349 puan) tarafından

İkinci fotodaki yataktan yeğenlerim kullanıyordu. Evet yer konusunda biraz avantajlı ama sürekli aç kapa bozulma ihtimali çok yüksek. Yukarıda yatan aşağıya düşebilir ama küçük bariyer/korkuluk takılabilir. Bence ilk fotoğraftaki daha iyi. Her iki çocuk için de özel alan olmuş olur. Yukarıda yatan için daha yüksek bir ek bariyer ekleyebilirsiniz,düşme ihtimali olmaz. 

+1 oy
önce (13,071 puan) tarafından

Üsttekine yatak bariyeri koyacaksın aşağıya düşmeyecek :)

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Üst benim alt senin diye kavga etmezler mi? 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 318 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
+1 oy
3 cevap 123 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tulinylmzz (128 puan) tarafından soruldu