+5 oy
1,462 göst.
Diğer kategorisinde (1,558 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

51 Cevaplar

+1 oy
(1,485 puan) tarafından

Bebeğim bize göre çok açık tenli. Eşimle ara ara konuşuruz bu bizim değil herhalde der sjsjsjsjs

Öyle bir şey olsa bunu vermem ki der 

-Reklam-
+1 oy
(1,303 puan) tarafından

Ayy gerçekten zor bir soru yani şuan kızım 4 yaşında oğlum 15 aylık öyle bisey olsa asla veremem kafayı yerim Allaha büyük konuşmak istemiyorum ama çok zor bisey 

+1 oy
(818 puan) tarafından

Beyin yakan sorularda buqün :)

0 oy
(1,271 puan) tarafından

Yani oğlumu bizzat doğurduktan sonra gördüm gözümüzün önünde giydirip babasının kucağına verdiler öyle odamıza geçtik ama oldu ki de karıştı hayatta da oğlumu vermem kimselere o kadar kahrı boşuna çekmedim 😂 vermem benim oğlum 😂❤️

0 oy
(2,509 puan) tarafından

Ben hayatım boyunca kan bağına inanmadım. En 2 kardeşim var mesela. Küçük kardeşim annemin yanında büyümüş. Abim ve ben babaannemin yanında buyumusuz ve ben abimi daha çok severim. Benim için yaşanmışlık önemli. Şimdi gözunden 1 damla yaş aksa kalbimin acıdığı veya 2 yaşında oğlum var annemmm diyo uyanınca şimdi kalkıp onu nasıl veriyim. Neye alerjisi var hangi meyveyi sever yemeğini nasıl yer her şeyini ben bilirim ben emek verdim karnımda olmasa da kalbimde büyütmüşüm. Karsi aile iyi bir insanda yakinda oturmayı teklif ederim mecbur birlikte buyuturuz bilmiyorum ya düşünemiyorum bile çok acı verici bir durum

0 oy
(3,300 puan) tarafından

Ay tövbe bismillah dur kız Allah korusun

0 oy
(136 puan) tarafından

Tabiki kemdi cocugumu alırdım ama  emzirdigim cocugun ailesi izin verirse onunlada gorusurmuydum acaba

0 oy
(3,139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu benim de aklıma çok gelir eşime de söylerim. Hastanede karışması imkansız ben karnimdan çıkar çıkmaz gördüm aynı çocuğu getirdiler ama bizim tüp bebek. Eşime diyorum ya arayıp embriyolar karıştı derlerse ne yaparsın diyorum. Kızımı kimselere vermem o bizim kızımız diyor. Kendi çocuğumu da vermek istemem . Ikisi de bizde kalır diyor. Ki ben de öyle isterim. Kızım benim her şeyim. Ölürüm ben onun için. Oda zaten benim kopyam. Benim sezeryanda videoya çekmiş hastane onu da cd ye kopyalayıp bize verdiler. Doğumda karışması imkansız. 

0 oy
(1,568 puan) tarafından

Baktığım Bebeğimden vazgeçemezdim bakmaya devam ederdim 

0 oy
(2,800 puan) tarafından

Meselası bile yok. Hahah o gece hastanede sadece ben bebeğim vardık 

0 oy
(690 puan) tarafından

Oyle bi sey yasanmis zaten cocuklar 14mu ne yaslarinda deyistirilmis youtubede karsima cikmisdi gecenlerde.Ama Allah korusun yaa ben yavrularimdan vazgecemem.kendi kanimdan olanida merak ederim cok zor bi durum bilmiuorum ne yapacagimi.

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 368 göst.
+3 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
39 cevap 923 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 200 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler