Eşim pazar pazar çalışıyor geç gelecekmiş iki kızımla yalnızım alışık olmayınca bir garip geldi
banada korkanlar garip geliyo yaa 🤨🙄😀
Başlarda çok korkardım bende🤣
15 günlük lohusaydim evde tek kaldım iki çocukla dua ederseniz ferahlayacaksiniz
Bende de hafif tedirginlik oluyor. Nedense oturma odası daha güvenli geliyor eşim olmazsa orda uyuyorum. Zaten gelecekmiş düşünme uyku vakti gelince uyut bebeleri sende uyu veya oyalan telefonla falan
Benimkinin pazarı bile yok
Gerçi olsa ne olacak kavga dövüş geciyor
Hahaha bugün yaşandı🤣 aynı biz🤦🏻♀️
Esim vardiyali calisiyor alistim aslinda korkma yok ama bu depremlerden falan korkar oldum olurda cocuklarim odasina tek basina yetisemem hamgisini alirim diye cocuklarla ayni odada yatiyorm ya cocuk odasi yada yatak odasinda ozman icim rahatliyor biraz
Bende öyleyim . Benim de eşim gecenin 3 ünde felan gelir, deprem korkusu ile çocukların yanında yatıyorum. Hatta çevrem bana çok kızarlar, niye kötü düşünüyorsun derler, bırak kızın büyük kendi uyusun derler ama içim rahat etmiyor
Eşim ara ara geç gelir gelmez şehir dışına çıkar korkmsk hiç aklıma düşmedi
İlk başlarda normal canım vakit geçtikçe alışırsın merak etme
Ay bu bende de vardı ama geçti😊
Kaç yıllık evlisiniz canım ilk başlarda bende çok korkardım😬
Eşim gece çalışıyor iki kızımla tek kaliyorum ben alıştım artık
Kız eşim yine görevde salidan beri tekim niye ben korkmuyorum anlamadım.s
Bende çok korkuyordum ama mecbur kalınca alıştım eşim uzmandı hakkari de kimse yoktu tanıdık olarak göreve gidiyordu ben tek kalıyordum hatta yeni gittiğim sıralar göreve gitmişti 3 ay gelememisti şimdi de şehir dışında çalışıyor uzmanlığı bıraktı ben yine tek kalıyorum istesem annemde kalırım ama rahat edemiyorum alıştım artık ama yine de insan tedirgin oluyor
5 senedir yalnızim 2 cocukla ve hamişim hicte korkma kendini öyle düsüncekere verme esim sehir disinda calisiyor
Cok severim yanlizligi. Bekarken çok kaldım annem babam gece çalışırlar sabaha kadar tek kalırdım
Cidden nasıl korkuyorsunuz bende onu anlamıyorum. Sonuçta bir apartmanda oturuyorsunuzdur, bir mahalle var o kadar insan. Ayrıca kitle kapıyı ohh mis dinle kafanı
2 günde 1 , 24 saat tek kalan ben 😂😂
Benim eşim her gece geç geliyor kendi kendini korkutma kötü düşünme
Benim eşim de vardiyalı calısıyor bende iki küçük cocukla evde yalnız kalıyorum hiç korkma kendi ve cocukların uzerine duaları oku yat hiçbişey olmaz
eşimin işi git gelli bi gider 1 hafta yok sonra gelir 3-4 gün kalır hep yalnızız alışıyor insan
Ben 3 güne 1 çocuklarla tek kalıyorum alıştım. Bundan 5 ay önce de 40 günlüğüne Irak a göreve gitmişti yine tek kalmıştım.
Ben de evde geceleri yanlız kalmayı çok severdim 2 çocuğum var eşim balığa falan giderdi istediğim zaman yardım falan ama son 2 hafta önce öyle bir olay yaşadım ki evin içinde yalnızken eşim bi yere gitcekse balığa ava falan direk beni anneme bırakıyor o dercee korkuyorum artık. Ev kazası falan değil bu diğer olaylardan anlayın işte aklım çıktı o gece aklım
413,270 soru
12,442,778 cevap
46,047 kullanıcı