+1 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (549 puan) tarafından

Kizlar randevu yok maalesef buldugum randevu ramazanda ve o zaman tam 2 ay olacak onceki kontrolumden bu yana 14 haftaligim. Sizce bir sorun olurmu bi rahatsizligim yok cok şükür 

3 Cevaplar

+1 oy
(568 puan) tarafından

İmkanın varsa özele git ne olur ne olmaz 6 haftalıkken gittim tekrar randevu aldım kadın geç kaldım diye almadı başka da randevu bulamadım araya bayram tatili girdi filan derken tekrar 12 haftalıkken gittim bebeğin kalbi 7 haftalıkken durmuş gelişmemiş seni korkutmak için söylemiyorum ama için rahat etmesi için söyledim

(568 puan) tarafından

Evet düşük çıkmış kaç haftalık belki geç döllenme filan olmuştur kimyasal gebelikte genel de benim gördüğüm değer yüksek çıkıyor sonra düşüyor 

(4,244 puan) tarafından

Normalde 4 haftalık olması lazım son adet tarihine göre ama 77 değer yani bilmiyorum ki kaç haftalık doktor kimyasal dedi 

(4,244 puan) tarafından

Yok canım ben daha öncede kimyasal geçirdim oda 124 tü düştü buda düşük yani bilmiyorum nasıl ne bakalım dahada kanama başlamadi ama 

(568 puan) tarafından

Rabb'im yardımcın olsun canım yükselir insaAllah

(4,244 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından

Bence Bi özele qorun durumun varsa düşük tehlikesi felan oluyo ilk üç ayda bide folik asit felan verir 

(549 puan) tarafından

İlk 7 haftalikken gittim sıkıntı yoktu 

(802 puan) tarafından

Sen bilirsin cnm senin için söyledim 

0 oy
(309 puan) tarafından

Kadın doğuma randevu bulmak imkansız gibi bir şey. Ben hep erken gidip sıra alıyordum aksi halde randevu bulamıyordum. Sonra artık o hengameye dayanamadım hep özele gittim kontrollerde. Bence erken gidip sıra alın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
1 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aycablkclr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu

414,175 soru

12,464,649 cevap

46,850 kullanıcı