Bbbbbbbbbbjjjj jjjjhsssss
Niye ablan nerde
Çocuklar neden annenlerde kalıyor canım
Çalışma saatleri nasıl ki 3u de okula giden çocuğa bakamiyor?
17 yaş küçük değil kalıyorsa yardım etmek zorunda ama ablan başından atmış o yüzden aramamasına şasırma.
Annen baban çocukların ödevini yaptıramaz hele ki 1ci sınıfa giden annenin yardımcı olması lazım veya ablanın. Evleri uzak mi orada kalıyorlar. Tabi ki çok yorucu ailen için, kafa dinlemeleri gereken zamanda torun bakıyorlar. Ablan çok hatalı çocuklar gündüz kalmalı akşam almalı
Uzakmiş ama aramasına engel değil, istese bakıcı tutabilir ama rahatlığı düşünüyor anlaşılan üzücü çocuklar içinde ailen içinde
Ablanın hizmetçisimi annen hem bırakıyor hem aramıyor sormuyor iyi vallah o zaman kendi doğurduğuna kendi baksın
Ablanın işine gelmiş sanki çocukları oraya bırakmak ben anneme bıraktığımda bile 1 gün bıraksam defalarca arıyorum birde sorumluluk vermiş o ana babaya yazık
Benim annem çalışmaya başladığında ben ilk okul 2 belki 3. Sınıfta gidiyordum yani bilemedim gerçekten alandaki büyük rahatlik
Geçen sene eşiyle beraberken evde yalnız bırakıp işe gidiyordu ama bu yıl yapamayacağı tuttu. Ne bilim ya sinir oluyorum annemlere çok üzülüyorum çekilecek çocuklarda değiller ya laftan anlamıyorlar ki birşey anlatasın
Acaba hayatinda biri var da onunla gorusmek icin yapiyor olabilir mi canım (kötü niyetten sormuyorum)
Yargılamak yadirgamak bize düşmez canım belki psikolojik olarak yorulduğu için bekar kadın gibi takılmak istiyordur diye düşündüm bende. Tabi bunların hiç biri çocuklarını ihmal etmeyi bahane edemez ama
Bunu ancak ablanla sen konuşabilirsin canım. Ne kadar da olsa ailenle kuşak farkı oldukça fazla bizim kafamizla buyuklerinki bir değil maalesef. Sen arkadaş olarak yaklaşıp destek çıkabilirsin.
Ne saçma birşey ben olsam günde on kere arardım ve her fırsatta yanlarına giderdim hemde annene de yazık kadın kaç yaşında bir de onlarlamı uğraşsın
Madem öyle babasına versin çocukları
Alinma ama ablam cocuklarini buyuk ihtimal basindan atmis.bi anne evlatlarini neden yaninda tutmaz ki buyuk kizi 17 yasinda anneye aileye ihtiyaci olan bi yasta yalniz birakilmis.buyuk kiz cokda rahatlikla annesi isten gelene kadar kardwslerine bakabilir bakmalidirda
Yazik yavrulara cok yazik...
Cocuklara cok uzuldum. Sonra da annenize-babaniza uzuldum. Ablaniz ailenize yakin bi yerden ev tutsa cocuklar aksam en azindan eve gelse herkes icin daha kolay olacak gibi.
Ama ablaniz sorumluklarinda kacmis.
Allahım ne olur herkese anne olmayı nasip etme herşey bir kenara da annemi özlüyorum cümlesine çok üzüldüm bebegim 4 aylık kaynanama 2 saat bırakıp alısverise gittik oğlum eşim inan giderken sanki hissetti gibi gözüme gözüme baktı hiç tat alamadım bişey bakmadım hemen eve geri geldık o bakıs için Allâh ablana vicdan merhamet versin
AAnnen baban biri alsın karşına konuşsun çocuklara yazık koca bir boslukla büyüyecekler Allah' yardımcınız olsun
Ben de çalışan bir anneydim. İlk çocuğumu yarım gün bakıciya verirdim. İşe ağlayarak giderdim. Okula gidince kameradan izlerdim.ikinci bebemi bırakmadım işten ayrildim gerisini sen düşün . Şimdi evde ikisine de evde bakıyorum
1,495,321 soru
24,428,231 cevap
352,232 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın