+1 oy
53 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (152 puan) tarafından

Kizlar 10 haftalık hamileyim damla damla her tuvalete oturdugumda peceteye kan geliyor bugün acile gttim beta 15 bin olmasi gerekirken 7200 çıktı progesteron verdi acilde ultrasonla bakcak 1 tane doktor yok beni bu halde eve gönderdiler sabahtan hc ağrım yoktu vajinadan fitil olarak kullndim 2 saat oluyor aşırı kramp gbı ağrım var karnimda hafif lekenmede var düşük mü yapicam acaba başına böyle şey gelen varmı bu 2. Düşüğüm olacak olursa çok korkuyrm 

3 Cevaplar

0 oy
önce (362 puan) tarafından

Canım ağır iş yapma dinlen .özele git istersen

önce (152 puan) tarafından

Canm özel yok burda 

-Reklam-
0 oy
önce (409 puan) tarafından

Durumun varsa özele git müdahale etsinler hemen bir hafta ya da 10 gün tuvalet harici yerinden kalkma sadece ev içinde bir tur atarak yürü ama asla iş yapma benim de 10 haftalık başıma geldi kanama bir gece hastanede yattım inşallah sağ Salim kucağına alırsın

Canım bulundugumuz yerde özel yok hakkarideyz sadece devlet hastanesi var karnimda aşırı bı ağrı var mukuslu sümüksü tarzda parmak boyunda uzayan kanlı bı akıntı oluyor 

önce (409 puan) tarafından

Akıntının rengi ne ?

0 oy
önce (4,679 puan) tarafından

11 ci haftada kanama oldu 1 gün hastanede yattım 15 günde evde. Ağır kaldırma uzan hicbir iş yapma imkan varsa ozelle git canım 

Özel yokki canım bulunduğumuz ilçede keşke olsa bı dakka durmam senin akintin nasıldı 

Ben adet oldum sanmistim canim

AA okadar cokmuydu peki ağrın varmiydi kramp tarzinda

Ağrım bir gün önce vardı ama kanama yoktu, ertesi gün uzanıyorum bir akıntı geliyor ama kan olabileceğini düşünmedim şok oldum 1 gün yattım sonda taktılar ayağa kalkmam yasaktı evdee de aynı şekilde 15 gün sonunda rahat ettim ama ev iş yapıyorum detaya girmezdim üsten, perde felan annemler yapardı eşim yapardı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
14 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet54 (15 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,112 cevap

46,028 kullanıcı

Kategoriler

...