Bugün doğum olacak inşallah, bana dua eder misiniz? Aşırı stres ve gerginim her zamanki gibi :D
Sizler ne yapıyorsunuz? Uykusuz gecelere hiç hazır değil gibiyim ama yeter ki doğsun bebeğim ve kavuşalım oğlum ve eşime aileme 🤲
Kerem'in annesi❤️
Bu kisa duayi okuyup doguma girmistim, sabah namazina kalkiyorum simdi sana da dua edecegim Allah kolaylik versin
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" Allah'ım senin sonsuz merhametin ve yardımın olmadan ben bu işi yapamam. Allah'ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır, ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl, ve işlerimi en hayırlı şekilde sonuçlandır.
Amin canım inşallah 🤲
Teşekkür ederim canım benim ❤️
Kolay doğumun olsun ,sağlıkla bebeğini kucaģına alır evine dönersin inşallah
İnşallah hemn dogurur kurtulursun
Benmde sanırım suyum geldi az az geldi anlamadım birşey iki saate kadr doktora gidecem çok korkuyorum kafamda bin tane soru var
Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşallah 🤲
Kaç haftalık oldun
Amin cümlemizi
Prenseslerin_annesi. Bana diyorsan 38+4 haftalık
Evet canm sana söyledim Rabb'im yardımcın olsun. Hastaneye git bebek susuz kalır. Kaçıncı gebeliğin bebeğin nedir
Rabbim saglıkla sıhhatle kolayca kucagına almayı nasip etsin canım
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin❤️
Amin canım inşallah 🤲 ❤️
Kazasız belasız kucağına alırsın inşallah bebeğine.
Kolay bir doğum olur inş.
Biliyorum zor ama kendini çok germe.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌻🤗
Kazasız belasız kucağına al inşAllah canım dualarım seninle :)
Naptın canım aldınmı inşAllah sağ salim bende yeni bakıyorum bildirimlerede ondan soramadım🤲❤️ :))
Aldım canım çok şükür ❤️
Ay maşAllah sevindim senin adına sağlıklı büyüsün İnşAllah canım benimde öyle büyütüyorum bebeğimi ocakta doğdu benimkide ❤️
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı doğum bebişin adı nedir
Sağolasın canım, ikinci doğum Mina ismi
Allah yardımcın olsun. Hz Meryem in doğum sancısı tutunca ona verdiği teselliyi hatırla onu yalnız bırakmadığını hatırla. Seni de yalnız bırakmaz sana kolaylıklar verir ümit ediyorum. Bebeğine sağlıkla mutlulukla kavuş
Allah razı olsun canım
Hem Geçmiş olsun hemde hayirli olsun canm doqdu mu bebis
Sağolasın canım, doğdu çok şükür 🙂
İsmini ne koydunuz canm :) Hayırlı olsun adıyla büyüsün
İsmi Mina, Allah razı olsun canım amin inşallah 🙂
Rabbim saglikla. Kucagina almayi nasip etsin insallah. Cnm. Hayirli dogumlarin olsun insallah. Dualarim. Seninle guzel. Haberlerini bekliyoruz strese. Girme hic cnm. Sag saglim ikinizde kurtulun da best
Nasil oldun cnm bebisin nasill
İyi olmaya çalışıyorum canım, bebiş de gazlı biraz iyiyiz Allah'a şükür. Daha iyi olacağım inşallah
Insallah cnm O gunleride atlatirsiniz rabbim uzun omurler versin insallah
Allah razı olsun canım amin inşallah
Ne yaptın bacım nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum bacım, daha iyi olacağım inşallah
Minik kuzum nasıl iki bebişli hayata alıştın mı 😁
Alıştım çabucak yavrum 😂
Bebiş biraz gazlı bacım, inşallah daha iyi olacağız
Sil bastan zor oluyo ya Abooo deme inşallah uzun sürmez bacım valla ben 20 aylıkken rahata kavuştum darısı tüm annelere 😁
😂 Darısı başıma, amin bacım inşallah
1,498,379 soru
24,476,087 cevap
355,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın