+3 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (490 puan) tarafından

Kızlar dün markette sebze reyonundan kara lahana aldım sarma olarak yani. Baya alışveriş yaptım eşimde yoktu ben 3 bağ sandım ama poşette 4 bağ varmış ve 45 dklik bir yol var geri götürmem imkansız ne yapabilirim ya bana bir akıl verin parasını vermediğim için bu haram olur yediremem eee çöpe atsam israf ne yapabilirim 

11 Cevaplar

+3 oy
(52,555 puan) tarafından

esin verecek yada sen gidip vereceksin 

(490 puan) tarafından

Eşim işte kaynanamlar orda oturuyor onlara söylesem verirler mi ya çok kötü hissediyorum 

(6,709 puan) tarafından

bidahaki gidiste verirsin ya nolcak sonucta .:) babannemin cenazesinde gece 5 de giturduk cenazeyi .esim ozaman nisanlimdi benzinlige ugrayip biseyler almistik. geri donerken de aklimiza gelmedi bidaha bir sene sinra gittik ozaman odedik

(52,555 puan) tarafından

ben unuturum aksam bimde karisiklik oldu 2 lirayi fazla vermis sabah gittim kapali az once yine gittim verdim kaynananin verip vermeyecegini sen bilirsin benimki olsa kayinpederimi yollar odetir

(490 puan) tarafından

Verirler de biraz cimri ya gözü büyükler dün alışveriş yaptığımda bile söylendi durdu aylık birde ramazan alışverişi geldik söylendi durdu bn sabah marketi aradım hbe cerdinh 

-Reklam-
+2 oy
(2,478 puan) tarafından

Bir şekilde ulaştırın ya da arayın iban isteyin havale yapin 

(490 puan) tarafından

Aradım şimdi valla geldiğinizde fişle birlikte kasaya belirtip ödeyebilirsnz dedi 

(2,478 puan) tarafından

Tamam o zaman gidince ödersiniz aramanız iyi olmus acele etmenize gerek kalmamış 

+2 oy
(3,453 puan) tarafından

Ben de öyle ödemeden çıkmışım aradım marketi ilk müsait zamanda ödersiniz dedi. 2 gün sonra ödedim. Arayıp bilgi ver, bilgi vermemek de vebal.

(490 puan) tarafından

Aaa çok sağol Allah razı olsun şimdi aradım geldiğinizde fişle birlikte ksaay belirtip ödeyebilirsnz dedi içim rahatladı Allah razı olsun 

(3,453 puan) tarafından

Hepimizden razı olsun inşallah.

(490 puan) tarafından

Amin inşallah 💛 

+1 oy
(4,146 puan) tarafından

Vermen lazım bir şekilde çöpe atmak zaten olmaz 

(490 puan) tarafından

Aradım şimdi geldiğinizde fişle ödeme yapabilirsnz dediler haber verdiğim için rahatladım 

(4,146 puan) tarafından

Canım bende bebek arabasıyla alışverişe gitmiştim sepetin alt kısmında şehriye kalmış görmemişim market yakın olduğu halde bebekten dolayı geri çıkamadım bir gün sonra gidip ödeme yaptım sonuçta istemeden olan bir durum 

(490 puan) tarafından

Valla geçende banada öyle oldu oğlum arabann altına luopo koymuş bir kaç bişey aldım marketten çıktım az ilerledim alltan düştü fişe baktım yok hemen dönüp verdim Allah'tan çok yakındı ama burası çok Uzak oturduğum yerde büyük market Yok ailelerin tarafına gidince irfan alıyoruz 

+1 oy
(3,228 puan) tarafından

Marketi telefondan ara ve durumu izah et. Onlar cozum sunar

(490 puan) tarafından

Evet aradim gelince ödersiniz dediler 

+1 oy
(996 puan) tarafından

Şubesini arayıp söyleyin 

(490 puan) tarafından

Aradım söyledim sıkıntı yok gelince ödersiniz dediler

+1 oy
(3,173 puan) tarafından

Yakında oturan biri varsa rica et versin sen IBAN dan atarsın 

0 oy
(425 puan) tarafından

Bir dahaki gidişin de ödersin takılma o kadar.

0 oy
(307 puan) tarafından

Bidaki gittiğinde verirsin geçen hafta bende sarımsak aldım odememisim eve geldim hesapladim sarımsağı vermemisim bu hhafta gittiğimde sürekli aldığım yer parasını almadı soyledim olsn abla dedi yok desem bile üç kere helal etti almadı.s

0 oy
(974 puan) tarafından

Gecen de esim yapmis onu son dk kasada cocuga da topitop alayim demis bi kaci kasadan gecmis 1ini gecmemis valla dedim usenme kalk git ode yapcak bisey yok telefonunu falan bulup arasan marketi anlarsan durumu 

(490 puan) tarafından

Buldum cnm postu açtığımda bir arkadaş önermiş aradım söyledim sorun değil gelince fişle birlikte kasaya ödersiniz dediler rahatladım çok şükür en azından haber verdim ya 

(974 puan) tarafından

Iyi sukur 

0 oy
tarafından

Marketi arayıp bilgi verin, gittiğinizde ödersiniz.

(490 puan) tarafından

Aradım cnm geldiğinizde fişle birlikte kasaya ödersiniz dediler 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 413 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,062 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,080 soru

23,629,999 cevap

307,297 kullanıcı

...