+2 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,763 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Gününüz aydın olsun bol bereketli huzur dolu geçsin inşallah 🫶🫶 

İşlerimi bitirdim 2 bebemde uyuyor yemek derdi yok gibi gece 2 de aile boyu aşerme gecesindeydik 

Eşimle ben tarhana istedi canimiz yaptım kıtır ekmek le güzel gitti akşama da kaldi 🤣🤣 

Oğlumun pilav krizi tuttu ona onu yaptim yedi 

Şimdi kabuga attım aygaza güzel kaynasın güzel bir Bulgar pilavı yapicam suyuyla etiyle inşallah ♥️ 

Kurutma ya servis gelecek inşallah ufak sorunudur alıp gitmezler 6 saatte kurutmadi kıyafetleri ve ben ona güvenip yıkamadim kıyafetleri birikti 😂😂😂😂😂😂

Şimdi bi kahve molası 😇 🤩  tabi içe bilirsem gece dudak kenarlarım bomba koymuş gibi patlamış yarılmış 

image

15 Cevaplar

+1 oy
(4,804 puan) tarafından

Afiyet şifa olsunnnn... inşallah almazlar kurutmanı senden :D ben de direndim direndim kalktım  en sonunda. Hiçbir şey yapasım yok. Sabah eşimi kızımı yolladım iki oğluşla evde ne yapsam diye düşünüyom.

(6,763 puan) tarafından

Geldiler tekrar dene dediler numara bırakıp gittiler bakalım 

(4,804 puan) tarafından

İnşallah düzelir canım. Markası neydi?

(6,763 puan) tarafından

ALTUS canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ev tertemiz yemekler hazır şimdi sıcak çikolatımı içip bütün gün yatıp yuvarlanacam😀

(6,763 puan) tarafından

Oh ne güzel 

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun sabah kahve içmiyorum artık doğru bir zaman değilmiş sebebini unuttun tabi şuanda öğleden sonra yada akşam içiyorum yemek derdim yok sayılır benimde. Şimdi kıyafet katlıyorum

(6,763 puan) tarafından

Benim için saat hiç fark etmiyor 

+1 oy
(4,044 puan) tarafından

Annem ameliyatta onu bekliyoruz

(4,044 puan) tarafından

Amin inşallah sana da afiyet olsun

tarafından

Geçmiş o lutfusss 

(4,044 puan) tarafından

Sağol aşkım. Çok sıkıntılıymış beklemek 😕

tarafından

Babamdan biliyorum gerçekten o kapıda beklemek cok zor :(

(4,044 puan) tarafından

Ufak ameliyat hemen çıkar dediler kaç saat oldu 

+1 oy
(273 puan) tarafından

Büşra bahar gelince manzaran çok güzel olur diye düşünüyorum önündeki ağaç yeşerir, gökyüzünün maviliği ve ağacın yeşili birleşilince huzurlu olur 

+1 oy
(8,188 puan) tarafından

Afiyet olsun makinenin arızası yoktur inşallah bende annemi çağırdım oğluma bakıyor genel temizlik yapıyorum iki dk mola verdim akşam derbi maç varmış ne yapsam bilemedim eşim hemen yiyip maç başlamadan oturur tv'ye 

+1 oy
(4,878 puan) tarafından

Oğlumla oynuyorum bacım ben de ❤️🧿

0 oy
tarafından

Aleykum selam canim yok nerde bitsin isler gucler dun buzluga biseyler attim butun gun ugrastim sirtim belim kopuyodu esimde isten geldi cocukla sozde oynuyolar bagris cagris kafami sisirdiler susun basim agriyacak da diyemedim agridi valla Allah affetsin mutfagi toplayip yatcaktim bulasillari makinaya koydum firini sildim tepsiler cifle tellencekti legenler falan hamurlu bas agrisindan yataga zor dustum dun ne su icmisim aksama kadar ne bisey yemisim tansiyonum sekerim de falan da dustu heralde hala kendime gelemedim 

Esim makarna istedi cocuk tarhana corbasi istedi salatalik malzemem de kalmamis brokolu salatasi yapiyim dedim onlari ocaga attim hala kafam donuyo 

Sabah bi borekle kola ictim sekerim dustuyse diyo o duzeltmedi kahve ictim tansiyonumcdustuyse duzeltmesi lazimdi o yukseltiyo ya agzima seker attim yatiyorum suan bakalim duzelcek mi yemeklerini kontrole gitcem birazdan olmazsa bi de tuzlu ayran iceyim bugun mutfak dolaplarini silmem lazim 

(6,763 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm dikkat et 

0 oy
(7,758 puan) tarafından

İşler yeni bitti oturdum. Hava yine buz gibi güneş var ama etkisi sıfır sanırım. Bugünde evdeyiz bakalim. Aksama ne yapsam diye düşünüyorum iki gündür biraz ağır yemek yedik bugün hafif biseyler yaparim heralde

(6,763 puan) tarafından

Bizde çok bunaldık evde bizdede güneş var ama etkisi yok 

0 oy
(2,704 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun canım 😊 bizde kızımla kahvaltı yaptık bugün el açması mantı deneyeyim dedim ilk kez. Bakalım becerebilecek miyim yaa

(6,763 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bende yağlama denemek istiyorum 

(2,704 puan) tarafından

Ay çok güzel oluyor o da

(6,763 puan) tarafından

Nasip olursa yarın hastane dönüşü pazara uğrayıp eksik malzemelerini alıp pazar günü denemek istiyorum esim evde olursa akşam laf sokuyordu hamur yoğurma makinası aldım süs niyetine duruyor diye 🤣🤣🤣

(2,704 puan) tarafından

Daha dur bismillah deseydin 😂

0 oy
(506 puan) tarafından

Tek bu saatte uyanan benim galiba uyandım ayilmayi bekliyorum , uyku sersemi kahvaltı yaptık şimdi :)

sizede afiyet olsun benimde canım istedi :)  bende kendimede bir kahve yapayimda hem uykum çok açılmadı açılsın :) 

(6,763 puan) tarafından

Sizede afiyet olsun 

0 oy
tarafından

Elektrikler sabahtan beri yok ev buz gibiydi smdi geldi dogalgaz yukselttim dedim.isinsin tupede şu koydum daha çabuk kırsın evin havasını diyeeee 😀😀😀😀

Donuyorummm 

Kocamda saolsun bana bütün dolabını dökturdu onları katla katla yoruldum 

Sanada afiyet olsunn kolay gelsin

(6,763 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm sanada kolay gelsin 

0 oy
(248 puan) tarafından

Çocuklarla zor bitirdim işlerimi vallahi eşime bir robot süpürge istiyorum almıyor belim kopuyor süpürge yapana kadar ben çalıştırıyorum çocuklar fişini çekiyor ben açıyorum onlar kapatıyor başıma ağrı girdi en sonunda 

(6,763 puan) tarafından

Benimki de almak istiyor ama ben derin dondurucu istiyorum 

0 oy
(19,165 puan) tarafından

Daha hiç bir iş yapmadım.. oğlan şimdi uyandı kalkıp evi süpürecem. Kalan işlerim hep su ile. Suyumuz dondu makineye girecek olan bulaşıkları dizdim kalan 2 3 parçayı su gelince yapacam. WC banyo yıkamak kalacak. Yemek olarak büyük ihtimal karnabahar ve patates atarım fırına. 

(6,763 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm ellerine sağlık 

0 oy
(3,668 puan) tarafından

Hiç iş yapasim yok yeni makineyi boşaltiyorum mutfağı mi temizlesem diye bakıyorum 

(6,763 puan) tarafından

Kolay gelsin 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 339 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 619 göst.
+1 oy
5 cevap 311 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy