Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_61377888ed8605859a0358be7f5c33a4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Acil yardim edin napicam -Çocuk & Ebeveyn
+1 oy
251 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızım 3 gündür kabız yapıyor ama taş gibi bide kanlı geliyor evde ne verebilirim. Ne yapabilirim 

16 aylık 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Doktora götürmek en iyisi bence ,kanlı olunca doktor bir baksin canım 

önce (76 puan) tarafından

Hava çok soğuk ve kar yağıyor evde ne yapabilirim 

önce (156 puan) tarafından

Haklısın canım bende çocuğun genel kontrolleri var erteliyorum sağlık ocağı falan da mı uzak, sağlık ocağına göstersen kan var dedin ya o yüzden dedim makat çatlağı vs olur ilaç merhem verir birde kabız için şurup 

Olmadı evde kayısı yedirin ,zeytinyağı icirin canım kaşıkla bir tatli kaşığı falan sütun mamamin icine koyarak verim direk içemez  ,kefir icebilir ,evde yapılabilecek şeyler 

Tşk ederim her şey için yoldayım hastaneye gidiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (135 puan) tarafından

Kutu kayısı yada kayısı meyve duyunu içerebilirsin ama kanli demissin doktor gormesinde faydavar

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Makat çatlağı olmuştur canı çok acır bir aile hekimine götürün krem verirler. Kabızlık için kayısı hoşafı yapın lifli besinler ile besleyin bol su tükettirin. Probiyotik varsa verin yoksa tarhana kefir gibi doğal probiyotik verin

Tşk ederim yapıyorum hemen

0 oy
önce (1,344 puan) tarafından

patates, muz, pirinç gibi kabız yapan şeylerin tüketimini kesip. bağırsak yumuşatan yiyecekler verin. Kayısı, kabak vs. gibi...

Tşk ederim sağolun 

0 oy
önce (672 puan) tarafından

Kivi yedir ve üstüne şu için

Erik suyu içir 

Zeytin yağı içir 

Ama doktor en sağlıklısı

Tşk ederim yoldayım zaten gidiyorum

0 oy
önce (202 puan) tarafından

Eczaneden fitil alabilecej kimse yok mu 

Hastaneye gidiyorum yoldayım 

Hastaneye gidiyorum yoldayım  canim

0 oy
önce (720 puan) tarafından

Kanlı diyorsun hemen doktora götür bebeği

Gidiyorum saol

0 oy
önce (1,132 puan) tarafından

Zeytin yağı iyi gelebilir. 

Tşk ederim 

0 oy
önce (986 puan) tarafından

Şimdi tepkili cevap alicam ama yine kendimi tutamıyorum çocuk kanlı kaka yapıyor kabız buraya soruyorsunuz en basiti ara 112 ye sor buraya danışana kadar. Hiç mi aklınıza doktor vs gelmiyor çok tuhaf 

Hava soğuk ve kar yağıyor evde pretik ne yapabilirim diye sordum merak etmeyin yoldayım hastaneye gidiyorum

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Kanlı dışkı geliyorsa derhal doktora gidin canım öyle şey mi olur

Gidiyorum canım yoldayım 

0 oy
önce (14,177 puan) tarafından

3 gündür Kanklı dışkı diyorsun farkında mısın bu ciddi bi durum şimdiye çoktan acil servisin yolunu tutman gerekiyordu şimdi bahanende vardır hava soğuk kocam evde değil kocam götürmüyor kar var heryerde yollar kapalı diye peki biz ne yapalım evine doktor mu gönderelim 

Zekanız yok sanırım  evde pretik ne yapabilirim diye sordum üstelik zaten yoldayım hastaneye gidiyorum 

önce (14,177 puan) tarafından

Zekam fazlasıyla var şükürler olsun 3 gün diyorsun senin zekan yok belli ki kanlı dışkının çeşitlerine göre ölümcül vaka olabileceğini düşünmeyip 3 gündür evde bekletiyorsun çocuk senin ne istersen yap ne istersen yap umarım pişman olmazsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifiniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifiniz (15 puan) tarafından soruldu

413,952 soru

12,459,561 cevap

46,641 kullanıcı

Kategoriler

...