0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından

Kızım doğduğunda beri saç derisinde konaklar oluşuyordu cildiyeye de götürdüm normal doktor doktoruna da kan tahlilleri ne vs bakıldı normal çıktı çok şükür. Kendiliğinden geçer dedi hassastır cildi filan diye ama içime sinmiyor sürekli temizleyince de saçı da beraber geliuor taraga var mı böyle çocuğundan bu tarz deri problemi olan 

3 Cevaplar

0 oy
(884 puan) tarafından

Ay benim ogla da da var da cjddi bi sorun muymus bu brn hic ciddiye al.adim temizlememe de izin vermiyo zaten artik 

(282 puan) tarafından

Yaa ben önce çok temizlerdim ama sacida beraberinde kopuyordu baktım kziin artık saçı azaldı bıraktım öyle 

(884 puan) tarafından

Evet bende oyle biraktim zaten bebekken temizlerdim 8 9 aylik oldu artik tararken elimi itiyodu saclari da geliyo yoluyo acitiyo heralde bi kere de baktim nokta nokta kan olmus napiyim biraktim 

-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından

Benim kzımdada vardır ben bebek yagı sürüp taradım heryerını sonra banyo yaptordım geçti 

(282 puan) tarafından

Bende öyle yapmıştım işte sonra tekrar çıktı hep yeniliyor habire 

0 oy
(3,622 puan) tarafından

Benim kızımda 3 yaşında ara ara oluyor saçında konak. Doktor kontrolünde soracam bakalim ne diyecek. Rutin testleri falan yapıldı aslında bişey cikmadi. Büyük ihtimalle alerjik bişey vücudu da kuruyor kaşınıyor özellikle dirsekleri. Yazın bişey yok ama kışın hava kuruyunca oluyor 

(282 puan) tarafından

Sanırım ciltleri hassas 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurrr16 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
9 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gece mavisi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,126 soru

23,617,170 cevap

306,619 kullanıcı

...