+3 oy
419 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

İyi günler kızlar 

Görümcem 16yaşında. Azerbaycanlıyız burda eğitim sistemi farklı malesef öğrenciler okulla yetinemiyor özel dersde almak zorundalar. Görümcem değilde kızım gibi ben geldiğimde 3yaşındaydı birlikte büyüdük anlayacağınız. Özel ders alıyor Türkçe öğretmeni diyelim haftanın 4günü öğretmenin evine gidiyor daha 1ay bile olmadı. Öğretmenin oğlu var okulu askeri herşeyi bitmiş sanırım. Kararsız kız oğlu hukuk mezunu o günden oda hukuk kazanmak istiyor yok odasında kitaplarını gördüm eşyası gördüm falan. Anneside şübheleniyor bana soruyor bende hayır bana birşey demedi diyiyorum. Ona aşık olucağından korkuyor ama bence olmaz öyle şey çünki davul bile dengi dengine. Sabah erkenden gidiyor o saatde oğlu çıkıyor evden o vakitte karşılaşıyorlar. Bugünde kayınvelidem pat diye soruyor ki kapıyı omu açtı? Evdemiydi? Oda hayır evde değildi dedi. Oda iyi aman olmasın gitsin 

Fazla abartıyor mu? Yoksa anne yüreği hisseder mi? Ben sormak isterim ama ileri giderim diye çekiniyorum

10 Cevaplar

+3 oy
önce (390 puan) tarafından

O yaşta bir çocuğun öğretmenin evinde ders alması benim için baştan yanlış. Asla göndermem. Öğretmen bize gelsin , kursa dersaneye gitsin ama kimsenin evi olmaz . 

önce (6 puan) tarafından

Burda farklı hoca gelmiyor 

5sınıfdan kursa gitti 40dakika yetmedi özel ders 2saat 

Okulda malesefki eskisi gibi değil

-Reklam-
+2 oy
önce (497 puan) tarafından

Valla hakli annesi o yaslar cok tehlikeli malesef kimi gorse begeniyi onenmeyi bile ask zannediyolar bu yuzden o yaslarda kac kiz kacarak evlendi hayatini mahfedip geri geldi suan kimi gorse etkilenir heleki okumus egitimini almis genc bi de yakisikliysa gonlu kayabilir ama ne dinrn uygun ne edeben hic etik degil 

önce (6 puan) tarafından

Büyük ihtimalle zekasına hayran kaldı

önce (497 puan) tarafından

Olabilir yasi cok kucuk bu tarz seyleri ask zannedebilir 

+1 oy
önce (8,411 puan) tarafından

Yəni məncə bir özündən soruş varsada sənə yaxın hissedib özünü bəlkə deyər. 

önce (6 puan) tarafından

Özündən soruşsam bəlkə anaya deyərəm deyə deməz çəkinər

önce (8,411 puan) tarafından

Həə nə bilim can . Haralısıž?

önce (6 puan) tarafından

Mən Gəncəliyəm yoldaşım Bakılı Bakıda yaşayırıq

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Tehlikeli yaşlar canım bu yaşlar anne hissediyorsa doğrudur bence

önce (6 puan) tarafından

Ben sormaya çekinirim o yüzden birşey diyemem 

0 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Yani belki sadece hayranlık tır oda olabilir aklında yoksada sorup aklına sokabilirsiniz o yaşat hissedilen şey zaten hayranlık yani aşk gibi hissetsede hayranlık ki çocuk aklı başında ve büyükmüş zaten ondan o hissetse zaten oda olmayacağını söyler ama aklına sokmayın bence 

önce (6 puan) tarafından

Aşk olmaz bencede zekasına hayran olabilir

0 oy
önce (264 puan) tarafından

Aranizdaki samimiyyete bagli ben olsam sorardim.kimseye bi sey demem derdim.bide cocuk akli oglam basarili ya ozeniyordur sadece insallah egitiminekotu bi  etkisi olmaz

önce (6 puan) tarafından

Sormak isterim ama çekiniyorum annesine söylerim sanar 

0 oy
önce (145 puan) tarafından

Dikkatli olmak gereken yaşlar cidden

önce (6 puan) tarafından

Sorsam ayıp olur mu? 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Onu bunu her şeyi geçtim de 16 yaşında bir genç kızı öğretmenin evine özel ders almaya göndermesi çok garip şöyle bir dönemde neler okuyoruz neler görüyoruz

önce (6 puan) tarafından

Azerbaycanda farklı çocuk özel ders almak istiyorsa hocanın evine gidiyor hoca gelmiyor

0 oy
önce (3,890 puan) tarafından

1. Bu işler davul bile dengi dengine demekle olmuyor canım. Hayatta hersey mümkün 

2. Bu yaşlar çok sıkıntılı yaşlar, anne hissettiyse dogrudur 

Ve 3. Öğretmenin evinde ne işi var karşıdaki insanın içini dışını bilmiyorsunuz 

Ve kiz çocuğu iyi cesaret evine göndermek haberlerde neler duyuyoruz 

Ben olsam kesinlikle göndermem gelsin evimde çalıştırsin 

Yada hocası kadın olsun

önce (6 puan) tarafından

Hocası kadın 

Azerbaycanda böyle malesef çocuklar öğretmenin evine gidiyor

önce (3,890 puan) tarafından

Ayy çok saçma valla yaa

önce (6 puan) tarafından

Herkesin eğitim sistemi farklı gönül isterdi okulda normal ders olsun hem çocuk yorulmasın parada gitmesin

0 oy
önce (4,571 puan) tarafından

Gorumcen platonik asik olabilir ama karsi taraf nasil tepki vericek esas onemli olan o. Durumu ozel ders aldiginiz ogretmenle konusun bence.

önce (6 puan) tarafından

Evet hoşlanıyor olabilir ama hoşlanmayada bilir çünki kendi söylemedi sadece okuduğu bölümü böyle böyle biri var dedi öğretmene desek işler büyümez mi? 

önce (4,571 puan) tarafından

Yani supheniz varsa konusmak gerek ama ben suphelencek bi durum gormedim. Konusabilirler fikir alabilirler neden hemen ask dusundunuz ki?

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,151 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yenianneee (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cicikizzz (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 230 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda (meftun) (1,842 puan) tarafından soruldu

413,342 soru

12,444,595 cevap

46,118 kullanıcı

Kategoriler

...