+3 oy
409 göst.
önce Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından

Yoksa beni gibi kimsesi olmayanlardan mısınız? 

5 gündür domuz gribinden çoluk çocuk perişan olduk kimseyi ne arayabilirdim nede çağırabildim annem babam kardeşim kimsem yok kısacası hasta olmaktan çok buna üzüldüm insan bi hal hatır sorulmasını bile bekliyor bilmiyorum çok üzüldüm anne olunca sürüne sürüne bişeyler yapmaya mecbur kalıyorsun iki gün yatsan 3. Gün kalkmak zorundasın çok ağır geçirdik bide yeri geldi ağlaya ağlaya sofra hazırladım belkide dolmuşum o da bahane oldu bilmiyorum öyle dertleşmek istedim biraz :'(

31 Cevaplar

+5 oy
önce (226 puan) tarafından

Yok canım hepsi aynı evlendirip başlarında savıyorlar sonra kendileri hasta olunca hizmet bekliyorlar 

önce (339 puan) tarafından

Benimkiler ne hastalıkta ne sağlıkta görüşmüyorum doğru düzgün meraba merhaba sadece 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,029 puan) tarafından

Aslında söylesem kaynanam sagolsun koşa koşa gelirim ama ben mesafeyi severim kendim atlatırım 

Benimki vefat etti yaşasa çok merhametli insandı eksikliğini bazen çok hissediyorum :(

önce (2,029 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin ne güzel böyle hatirlanmak

+2 oy
önce (988 puan) tarafından

Yakın olmasına rağmen ailem getirmedi canım kız kardeşimden çok umdum ama maalesef çok emeğim var onda kızım bebekti o ateşli ben hasta oda anne olunca anlar beni diyorum artık 

Anne olunca herşey iki katı zor kendinden o kadar çok ödün veriyorsun ki 

önce (988 puan) tarafından

Gerçekten öyle kendimi unutmuştum dışarda gezdiriyordum yavrumu atesli diye yaz ayindaydik

+1 oy
önce (4,391 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun. Kuryeden başka getiren yoktu. O da bir yere kadar tabi. Ağlasakta sızlasakta kendimize yeteceğiz. Önceden bende üzülürdüm ama artık üzülmüyorum beklemiyorum kimseden. Sadece hastalığın ağır geçtiğine üzülüyorum rutini özlüyorum 

Bende aynı şekilde tek çocuklarıma bakabilmek için ayağa kalkayım diye dua ediyorum iki gün hasta olup yatsam hemen belli oluyor çocuklar üstü başı kirlenmeye başlıyor çok üzülüyorum tabi insan bi şekilde kalkıp toparlanıyor mecbur 

önce (4,391 puan) tarafından

Olsun kirlensin nolacak takma öyle şeyleri. Basit şeylerle de olsun karın doysun yeter. Gerisi bir şekilde hallolur

+1 oy
önce (3,508 puan) tarafından

Bendede yok kimse anam bacım felan yok . Babamda telde konuştuk geçmiş olsun kızım dikkat et dedi 🤣 

4 gündür çocuklarla ben hastayım . Eşim sağolsun haftasonu evde kahvaltı hazırladı sabah akşamada dışardan söyledi öyle geçti. Bugün hala hastayom ama kalktım ayağa yemek yapacam inşallah 

+1 oy
önce (1,829 puan) tarafından

Yok maalesef 😔

+1 oy
önce (2,065 puan) tarafından

Saolsunlar  ne zaman düşsem bir elim diğerini  sıvazladı yıkılmadın dik dur diyerek... Gerisi ha var ha yok...

+1 oy
önce (52,330 puan) tarafından

lohusayken annemden çok beklemiştim halam getirdi sağolsun 

önce (137,017 puan) tarafından

bende kimsesizlerdenim

önce (52,330 puan) tarafından

ailem yokmuş sevdos iki zor zamanımda anladim ki bana cok düşkünler saniyordum

+1 oy
önce (4,961 puan) tarafından

Eşim var şükürler olsun o yüzden kimseden birşey hiç beklemedim 

Çok şükür haylada yapamadigimda yapar benide çocuğu da doyurur 

+1 oy
önce (7,167 puan) tarafından

Annemler bursa'da ama her gün ararlar kaynanam lar burda saolsun onlarda hep arar 20 gündür hastayım her işimi mecbur kendim yapıyorum çocuklar var yemek olmazsa olmaz hadi bır gün dışardan söyledin her gün her gün de olmaz başım çatlıyo ama yinede kalkıp her seyımı yaptım Rabb'im hiç kimseye de muhtaç etmesin 🤲😔

+1 oy
önce (3,490 puan) tarafından

Kimseden bişey beklemiyorum giriyorum yemeksepetine çorbamı istiyorum getiriyolar. Ne minnet edecem. 

+1 oy
önce (487 puan) tarafından

Hiç kimsem yok gurbetteyim 5 yıldır bir kaç arkadaş var ama Cat kapı gel git yapacak veya zor durumda hemen arayıp çağıracak kadar yakın hissetmiyorum son iki yıldır da başıma gelmeyen kalmadı annemi kaybettim başka sıkıntılar hastalıklar hep tek başımıza 

+1 oy
önce (2,176 puan) tarafından

Gecen sene biz de çok kötü hasta olmustuk. Sağ olsun kızımın bakıcısı yemek göndermişti.

+1 oy
önce (4,243 puan) tarafından

Sana Allah'tan kolaylık ve akista herseyin kendi kendine yoluna girdiği sakin ve dinlenmeli günler dilerim ki bu süreci kolay atlatabilin geçmiş olsun.

Boş ver birileri var yok ne fark eder hersey olması gerektiği gibi yaşanıyor bundan sonra gelenin güzellikle ve kolaylıkla gelmesini dileyelim bakalım önümüzdeki  raundlara degil mi...

+1 oy
önce (10,368 puan) tarafından

Hayır yok kaynanam kapi komşum hamileyim mide bulantısı kusma yüzünden yemek yapamadım. Bir tabak yemek istedim 2 çocuğum için vermedi 

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

1 yıllık evliyken memlekete gittik dönüşte görümcemle ben yatak döşek hasta olduk. kaynanam bir kanepeye beni bir kanepeye onu yatırdı 3 gün belki yataktan hiç çıkamadık. muhtemelen koviddik o zaman yeni çıkıyordu test yoktu ama öyle hastaydık. sağolsun baktı. yine olsa yine bakar. ama annemler uzakta isteseler de bakamıyorlar. herşeyime yetişemiyorlar. gelseler bile dönmeleri gerekiyor bir şekilde. 

sizinkiler de belki öyledir. hani istiyorlar ama imkanları el vermiyordur belki

Ben kendi annem babamla merhaba merhaba sadece yıllardır zaten gelip gitmiyoruz onlar boşandı beni arada yük olarak gördükleri için evlenmem zaten işlerine geldi ikiside farklı insanlarla evli şimdi kayınvalidem yaşasa o da çorba yapardı bakardı baktı da zamanında Allah rahmet eylesin eksikliğini o kadar hissediyorum ki böyle zamanlarda :(

önce (1,337 puan) tarafından

sen yine de öyle düşünme. annen baban da muhakkak çok seviyorlardır ama hayatın getirdiği bazı şeyler istemsizce seni etkilemiştir... insan çocuğunu yük olarak görmez onları da bişeyler bu noktaya getirmiştir. inşallah aradığın mutluluğu çocuklarınla bulursun

0 oy
önce (9,592 puan) tarafından

Esim var sadece baska kimsem yok☹️

Benim eşim istesede elinden iş gelmiyor malesef ama kızmıyorum da ailesi o şeklide yetiştirmiş görmemiş kimseden 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Maalesef biz de aynı şeyleri yaşadık. Dünyanın parası gitti özele. Hem maddi hem de manevi çok zordu. Kimsem yoktu. Çok ağladım. Maalesef bizim de çok aşırı ağır geçti. İnşallah bu derece bi daha hastalanmayız

İnşallah canım bizde ilk defa böyle hastalandık çocuğum okula gidiyor bide tekrar okuldan bulaşır diye aklım gidiyor :(

önce (109 puan) tarafından

Dikkat edin canım. Allah, sizi korusun gerçekten çok zor, korona gibi hastalık

0 oy
önce (257 puan) tarafından

Ben başka sehirdeyim onlar baskansehir de saolsun 3tane komşum var geçen yıl eşim gorevdeyken hastalandım 4gun boyunca hepsi yejek yapıp getirdi bı kere Fatma teyze diye biri var ben o gece çok kötüydü geldi gece 3te masala baktı uyudum ben kalktım ki evi toplamış kahvaltı hazırlamış çok mutlu oldum kardeşim yapmazdi bunu 

0 oy
önce (684 puan) tarafından

Valla kaynanama desem kosar gelir ana sonra lafini yapiyo annem calisiyo zatende pek geliyim yardım ediyim demez kaynanama da laf vermek istemedigim icin surunerek kendim yapiyorum corbami 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 557 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
3 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 238 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
18 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

413,817 soru

12,456,198 cevap

46,492 kullanıcı

Kategoriler

...