+3 oy
444 göst.
önce Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından

Yoksa beni gibi kimsesi olmayanlardan mısınız? 

5 gündür domuz gribinden çoluk çocuk perişan olduk kimseyi ne arayabilirdim nede çağırabildim annem babam kardeşim kimsem yok kısacası hasta olmaktan çok buna üzüldüm insan bi hal hatır sorulmasını bile bekliyor bilmiyorum çok üzüldüm anne olunca sürüne sürüne bişeyler yapmaya mecbur kalıyorsun iki gün yatsan 3. Gün kalkmak zorundasın çok ağır geçirdik bide yeri geldi ağlaya ağlaya sofra hazırladım belkide dolmuşum o da bahane oldu bilmiyorum öyle dertleşmek istedim biraz :'(

31 Cevaplar

0 oy
önce (407 puan) tarafından

İlk doğumumdan sonra sıtma tuttum zangır zangır titriyordum eşime çorba yapmıştım o da işten geldi yat dinlen ben annemi çağırırım bebeğe bakar dedi neyse eşim gitti annesi geldi bende yataktan çıkamıyorum o da geldi diğer koltukta uyumuş sonra diyor kalkta çorba iç halim yok dedim diye g*****o zamn demişti 

Sonra da elli kere sordu iyi olmadığımı evime gidecek diye en son git dedim.bu arada evi yan tarafımda 

Gittikten sonra bebeğe bakim dedim bezi dolmuş karnı aç

Anlayacağın burnumun dibindekinden hayır görmedim 

2.doğumdada öğlene doğru annemle eve geldik yemek bişey yok daha bekliyorki annem yapsın kendi içsin

-Reklam-
0 oy
önce (797 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm 

0 oy
önce (3,633 puan) tarafından

Benim çevremde ailem var ama o kadar hastayken kimsenin eve gelmesini istemiyorum zaten onlara da bulaşmasın diye. 2 hafta önce bizde yakalandık eşim,oğlum ve ben anneme bize gelme dedim bizim gibi perişan olmasın diye. Bi şekilde idare ettik hala da geçmedi bu arada öksürük devam ediyor. Geçmiş olsun size de. 

0 oy
önce (5,860 puan) tarafından

Çok şükür ailem ve eşim var hasta olunca eşim bakar ama ikimiz aynı anda hasta olsak annem  gelip bakıyor 

0 oy
önce (19,230 puan) tarafından

Eşim sağolsun kimseye ihtiyacım olmuyor o hasta değilse o yapar o da hasta ise dışardan hazır alırız tırnağın varsa başını kaşı mantığı ile yaşıyorum 

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Bizde aynı şekilde hasta olduk insan yardım isteyeceği birilerini arıyor gerçekten çok zor bir durum seni anlayabiliyorum

0 oy
önce (3,765 puan) tarafından

Ben şükür şanslılardanım. Sen cok güçlü bir annesin. Önüne çıkan tüm sınavlar kolaylıkla geçsin güçlü bacım ❤️ He ben de yurt dışına taşındım. 3 yakın arkadaşım el atıyor maalesef benim de ailem çok iyi ama uzaktayım kilometrelerce

0 oy
önce (539 puan) tarafından

Zatürre olduğum da bir gün geldi annem temizlik yaptı yemek yaptı bir daha da gelmedi zaten o bir gün yaptığı yemeği de bana hiç yapmasa iyiydi onun dışında ben yattım eşim baktı bana kaynanam da bir kere çorba yaptı ikinci güne istemedim çünkü yemek yapmasını bilmiyor bu yüzden yiyemiyoruz ben toparlanamadan kızım hasta oldu hastaneye yatırdılar o hasta halimle 10 gün tek baktım kızıma biri de gelip yardım edelim demediler devlet hastanesi olduğu için erkek refakatçi kabul etmediler 

0 oy
önce (670 puan) tarafından

İnsanın bakacak birisi olmaması çok zor cidden

0 oy
önce (14,088 puan) tarafından

Gecen sene öyle bir hata oldum ki temizliği bırak kalkıp yemek hazirlayamadim. Bi gün iyi kötü kalktım makarna hasladim o tencereyi alıp da makarnayı suzemedim o kadar zoruma gitti ki oturdum ağladım. Rabbim gücümüzü alıp başkasının eline bırakmasın  çok zor bisi

0 oy
önce (813 puan) tarafından

Benim çocuğumda iki gündür domuz gribi geçiriyo.yıllar sonra ilk defa biri bize hastayken bişey yapıp getirdi. Ben hasta değilim ama o kadar sevindim ki. Doğru kişiyle arkadaş olmuşum dedim. 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 567 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
3 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 238 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
18 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

413,834 soru

12,456,574 cevap

46,501 kullanıcı

Kategoriler

...