Mamamızı değiştirmek istiyorum bir çok marka denedik gaz problemi yaşıyoruz maalesef ne kullandıysak... geceleri öyle bir ağlayarak uyanıyor ki sanki hiç beslememişim gibi içim gidiyor böyle olunca, önerebileceğiniz gerçekten doyurucu ve gaz yapmayan mama önerisi var mı ?
Biz 10. Aydan beridir sma optipro kullanıyoruz . Bebekken de ihtiyaç halinde aynısını kullanıyordum .
Hero baby aldım baya iyi geldi bize teşekkürler özellikle içerik konusunda yukarıda da yazdım çok dikkatli olmaları beni çok etkiledi
Ben mama deyince devam sütü olarak algıladım galiba bende hero baby kullandım bir süre
Tahılllı ve doğal olması gerekiyor hem gaz yapmasın hemde o doyumsuzluk hissi geçsin diye gece maması olarak biz Hero babynin sütlü rezeneli 8 tahıllı mamasını kullanıyoruz.
Gündüz için ben sütlü peynirli pekmezli kullanıyorum ama hepsi çok güzel aslında bir kaç çeşit denedik çünkü
Gece için de o zaman bir tane seçip deniyorum bakalım vallahi teşekkür ederim kızlar
Yukarıda gece için de önermişlerdi hepsi güzel gerçi umarım gazı da tamamen geçer
Afiyet bal şeker olsun şimdiden iyi ki değiştirdim mamasını diyeceğinize eminim 🥰
Sakın hero baby vermeyin çok zararlı içeriği kötü palm yağı da var içinde
Ben BİM'in mamasını kullanıyordum çok memnundum ne gaz yapıyordum ne rahatsız ediyordu
Bebivita bimin hep stokunu biz alıyorduk nerdeyse😄
Çok memnun kalmıştım o mamadan sindirimi rahat doyurucuydu
Hipp yada sma
Ben de hipp verdim 2 3 kez gaz yapmadı ve yorumlarda hiç gaz kabızlık şikayeti yoktu öyle aldım ve de içinde palm yagı yok en önemlisi bu benim için. Çok içmiyor ama içerse de bitiriyor şişesini
Teşekkürler cevap için hero baby aldım memnun kaldık geçti gaz problemimiz
Evolvia kullanıyoruz en iyi gelen mama o oldu bize. Kızım da hassastir
Hasas bebek ne zormuş ya biz de hero baby aldık iyi geldi ama şükür
Biz SMA OPTIPRO kullandık
Hero baby aldım bende iyi geldi valla
Doğduğu zamandan 7 8 aya kadar aptamil alıyorduk gaz yapıyordu sonra bebelac a geçtik o zamandan beri daha rahat çocuk
Biz de işte burdan gördüm hero baby'e geçtik iyi geldi o
Bildirim geldi öneri istiyormussun😁😁🤣 ben BİM'in markasini kullanıyordum iyi geliyo gazda yapmiyordu
Aa banada geldi yaa. Ne garip😁😁😁
Admine sesleniyorum benim postumun bildirimide millete gitsin bana ne bana ne😌
Banada geldi ama bende anne sütü mama kullanmadım hiç . Nasi yaptı acaba
Bildirim nasıl geldi bende bilmiyorum mamayı da aldım aslında hahaha hero baby aldım iyi geldi 💯
Bildirim geldi bana da canım ama ben mama kullanmıyorum canım anne sütü sadece 🧚❤️
Aptamil kullanıyordum çok gaz yaptı öneri ile bebelac gold a geçtik çok rahatladı hiç gaz problemi yaşamadık tavsiye ederim
Hero baby'e geçtik bizde işte bir kaç gün önce gaz sıkıntısı bitti cidden
Türkiye'de pek yaygın değil ama kızımda hiçbir mama çare olmayınca similac kullandım. Tek iyi gelen mama o olmuştu
Ben oğlum da hipp kullanmışdm sonra sma ya gectik
Sadece ilk doğum yaptığımda kızım emzirmeme rağmen çişini yapmadı doktorun önerisiyle aptamil alıp kullandık hastanede eve geçince vermedim zaten
Bu arada bana bildirim gelmiş diye yazdim 😂
Kızıma hep Aptamil kullandım kızımın hiç gaz sorunu olmadı iki ay gaz sorunu uğraştım sonra mama verince dik tutuyordum gaz sorunu ortadan kalkıyordu
Dik tutmak falan kar etmiyordu bizde ya buradan öneri ile hero baby aldım o iyi şimdi ama bitti sıkıntısı biraz içeriğinde temizliği ile ilgisi olduğunu düşünüyorum şuan şahsen doğal tarım ürünleri kullanıyorlarmış içeriğinde onu öğrenince özellikle direkt aldım yani
Gazli bebekler icin ozel serileri denediniz mi?
Burada başka bir annenin önerisi ile hero baby aldım o iyi geldi cidden
Banada bildirim gelince hemen oğluma kullandığım mamayı onereyim oğlum şuan 9 aylık ilk doğduğunda Bebelac kullanyrdk hastanede 1 hafta boyunca gaz kabızlık vs yapmadı eve gelince gaz kabız olunca sma kullandık oda aynı oldu Bebelac Gold denedik ondanda ishal oldu ondan sonra hipp combiotic organik mama aldık o gün bugündür hipp combiotic organik mama hem kilo alımı iyi hemde kabız kmgaz vs olmadı çok şükür cnm 🤭🙈
Bizde yeni hero baby başladık burdan aldığım öneri ile bakalım şuanlık hiç sıkıntımız yok
Uygulama algoritma olarak mı değişti bildirim çok şaşırttı beni.
Anne sütü+ mama ise golden goat tavsiye ederim ama biraz ağır ve kokusu olan bir mama. İçerik keçi sütü ama anne sütü almayan bir bebek için takviyesi yeterli değil
Sadece mama ise sma optipro tavsiye ederim
Herkes nasıl yaptın demiş ama bildrimi ben yapmadım bilmiyorum 🤷♀️ Sadece mama veriyoruz şuan hero baby başladık gaz olmuyor kaç gecedir uyuyor kuzum şükür
Gaz sorunu varsa Aptamil conformil kullanın
Hipp ve sma optipro eş değerler zaten
Bildirimi yeni gordum canim ama ben anne sutunu tek kullandim mamalar hakkinda cok bilgim yok
1,507,789 soru
24,610,865 cevap
364,074 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın