+3 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından

Kızlar ben eşimin evinde geçici süreliğine oturuyorum kızlarımla bana tahsis edildi neyse konu şu, oturduğum sitede aylardır yöneticiyi değiştirmek istiyorlar yerine diğer blokta bir kadın var karı koca. Neyse grupta yazıldı bahçede toplantı yapılacak diye bende yöneticiye yazdım ben toplantıya katılamacagım eğer bir oylama söz konusu olursa ben oyumu sizden yana kullanacağım dedim oda tamam dedi sonra üst kat komşum geldi (kiracı) biz dedi yöneticiyi devirmek istiyoruz dedi ben de aynen şöyle dedim benim yöneticiyle ilgili bi sorunum yok dedim oda sen bize vekalet ver biz seçelim dedi bende hayır benim  yöneticiyle bir sorunum yok eski komşu kim olursa olsun fark etmez ama yönetici devam etsin dedim. Sonra bilin bakalım ne oldu toplantıdan sonra yönetici beni aradı siz bana böyle bir mesaj gönderdiniz ama vekalet vermişsiniz dedi bende hayır kesinlikle kimseye vekalet vermedim dedim çok canım sıkıldı benim eşim yok diye benim adıma karar verecekler üst komşuma çıktım dedim dün bi yanlıs anlaşılma oldu galiba ben size dün vekalet vermedim ama siz benim vekalet vermediğimi söylemişsiniz acaba yanlış anlaşılma mı oldu komşum aynen şöyle sen gecicisin e dedim ne olmuş sende kiracısın neden benim hakkımda karar veriyorsunuz dedim yok söylemedim felan derken yan dairenin ziline bastı araları çok iyi ben dedim bi yanlış anlaşılma var onu düzeltmeye çalışıyorum felan derken  bi şekilde kendilerinin öyle birşey demeklerini söylediler. canım aslında şuna sıkıldı ben 2yıldır öncesinde 3 yıldır toplamda 5yıldır burada oturuyorum eşimle bosandıktan sonra kimse bir kere kapıma basmadı yönetici seçecekler akıllarında biri var onu yapacaklar benim zilime basıyorlar koca yaz defalarca bahçede kahvaltı, oturma vs yaptılar beni bir kez cagırmadılar çocuklar balkonda bagırdı arkadaşlar diye duymazmazlıktan geldiler bunu da söyledim dedim hiç zilime basmadınız çocuklar için bari dedim koca bahçe komşum diyor ki herkes birbirini görüp geliyo dedim pasta kek öyle kapıdan görüp beş dakika hazır mı oluyor dedim komşum diyor ki sen çok dolmuşsun ya dedim ben ortada bir konu var onun doğru olup olmadığını ögrenmeye calışıyorum dedim madem aranıza almadınız basımda erkek yok nasıl olsa diyerek hakkımda karar vermeyin dedim neyse baya bi konu uzadı dedim ramazan öncesi kimseye küs olmak istemiyorum ama lütfen bundan sonra böyle bir durum olmasın dedim. Kızlar Yönetici yalan söylüyor desem öyle bir adam değil bunlar adamın değişmesini istiyorlar ama biz söylemedik deyip işin içinden çıktılar en sonda kendimi kusura bakmayın derken buldum ama ortada canımı sıkan bir durum var siz olsanız ne yapardınız

3 Cevaplar

+5 oy
önce (195 puan) tarafından

Toplantıya gidip kendi adınıza konuşun konu kapanır

-Reklam-
+1 oy
önce (19,151 puan) tarafından

Sen toplantıya katılıp bunu istiyorum dememiş mıydın ? Nasıl senin yerine onu istiyor istemiyor diye fikir beyan edebiliyorlar ki 

Arkadaşlık etmemeleri çağırmaları tamamen kişisel tercih ama bir haksızlık varsa doğrusu açıklanmalı 

önce (292 puan) tarafından

Ben direkt yöneticiye yazdım oyum sizden yana diye ama komşum ya farklı şekilde yansıttı yada birisi yalan söylüyor. 

Canım 24 dairelik sitede yarısı bahçede bu kişisel tercih değil dışlamak.. Kaldı ki bir kere bile kıracak bir hareket yapmadım tamam onada eyvallah ama madem aralarına almıyorlar kendi çıkarları için zilime basıyorlar üzüldüm ve kırıldım

önce (19,151 puan) tarafından

Bundan sonra ona göre tavır alırsınız

+1 oy
önce (4,589 puan) tarafından

Bende sitede oturuyorum. Birincisi oy kullanma hakki sadece kat maliklerine aittir yani kiraci zaten oy kullanamaz. Ikincisi vekalet agiz ile degil yazili belge ile verilir ve o sekilde yerine oy kullanma olur. Yonetim secimi basli basina yanlis. Konu hakkinda gerekli aciklamanizi yapin ve diretirlerse sikayet edeceginizi soyleyin. Cunku kanunen suc. Diger konu icin bisey diyemiyorum. Zaten cikarci insanlar belli ki gorusmemen daha iyi olmus.

önce (292 puan) tarafından

Kiracıların böyle bir hakkı olmadıgını şimdi sizden ögrendim. Keşke daha önce bilseydim biz Bahçeli evde büyüdük site kurallarını bilmiyorum bunu da söyledim dedim ben sitenin bazı kurallarını bilmiyorum diye şimdi kendimi ***** gibi hissettim ben kavga çıksın istemedim kiracı ev sahiplerinden çok sesi çıkıyor yani çok ayıp ettiler üzerine bide diyor ki hesap soruyorsun ortada bir yanlış anlaşılma var onu düzeltmeye çalışıyorum dedim bide kusura bakmayın dedim 

önce (4,589 puan) tarafından

Kiraci neden oy kullansin ki 1 ay sonra cikip gidecek ben nerden biliyim? Kiracilar oy kullanmaz kat maliki kimse o kullanir. Hatta ben esiyim ben anasiyim bile olmuyor. Tapu kimin ustuneyse o vekaletname yaziyor oyle oy kullaniyor baska kisi. Kiraci evet sorunlari bildirir vs ama yonetim secimi konusunda soz sahibi degiller. Sanirim sizinki kucuk ama kucuk olmasi da degistirmez. Mevzuata gore bu boyle. Ancak ev sahibi vekaletname verirse kullanir o da dedigim gibi sozle degil yazili sekilde olur. Kendinizi hic kotu hissetmeyin. Sa.lak olan afedersiniz site yonetmeye kalkip mevzuati bilmeyen akilsizlar. Kendi aralarinda cetelesme olmus ama bence diyin. Zaten bu bu boyle bi de benim adima kendinizce soz sahibi olmaya kalkmissiniz. Her ikisi de suc sikayet ederim de. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 518 göst.
27 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 514 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aydan12345 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 684 göst.
23 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bgmsr bbkkz (13 puan) tarafından soruldu

413,501 soru

12,448,444 cevap

46,222 kullanıcı

Kategoriler

...