0 oy
107 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (1,066 puan) tarafından

Selam kızlar

Yarın bebek görmesine misafirim geliyor akşama gelecekler ikramlık olarak neler hazirlayabilirim?

Teşekürler şimdiden 💐🤍

4 Cevaplar

+2 oy
önce (312 puan) tarafından

Oldum olası saçma buldum bu durumu.. Böyle günleri tebrik etmek için kahve yeterli, altın günü gibi özenmeye ne gerek var üstelik bebekle

önce (1,066 puan) tarafından

Çok iyi olurdu sabahtan perişan oldum hazırlamasanda değer vermiyor falan düşünürler 

-Reklam-
0 oy
önce (1,077 puan) tarafından

Poğaça 

Islak kek 

Elmalı kurabiye 

Kıbrıs tatlısı 

Magnolia 

Tuzlu kurabiye 

Gül böreği  

Bunlardan olabilir canım yaninada çerez falan koyarsın yeterli 

Teşekkürler canım 🤍

0 oy
önce (1,272 puan) tarafından

Bana da bebek gormesıne gelıcekler çayın yanına hıra tatlısı yapacam yanınada çerez koyacam yeter kahve yanınada cıkolata

önce (381 puan) tarafından

Mükemmel bir menü ellerine sağlık adam olana çok bile 😁😂

Ya ben tek çeşit yapsam ayıplarlar beni o kadar ihtiyacım varki dinlenmeye belimin ayaklarımın ağrısından yatamiyorum

önce (381 puan) tarafından

Onların ne düşündüğünü çokta takmamak gerek. Eğer durumun varsa tatlı al yanına çerez koy yeter geldiklerinde de eşim yorulmamı istemiyor bu aralar misafirlerim olduğu için böyle ikramliklari evden eksik etmiyor falan de neden yapmadığını belli et yani Allah bebeğine de sana da hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin böyle küçük şeyleri dert etmeyin kendinize ♥️

0 oy
önce (524 puan) tarafından

Kiz yeni dogurmusun bosver yap bi kek sos mos bisey yap yeter cay cerez koy tamam 

Ayaklarımın alti sızlıyor ya  çikolatalı kek gül böreği şehriye salatası poğaça yaptım sabahta Etimek tatlısı yapicam yeter inşallah 

önce (524 puan) tarafından

Oh daha nolsun bacim eline saglik 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde curious (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 206 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
17 cevap 617 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu

413,438 soru

12,446,919 cevap

46,171 kullanıcı

Kategoriler

...