+2 oy
281 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

image

merhaba kızlar elimde bıkac tane kıraz oyası var soran oluyor ama fiyatı yüksek buluyorlar sızın oralarda ne kadar ıgne oyaları merk ettim burada 500 fln

17 Cevaplar

+1 oy
önce (4,942 puan) tarafından

Hiç bir fikrim yok post üste çıksın öyle şeyler dikkatimi çekmediği için hiç fiyat merak etmedim

-Reklam-
+1 oy
önce (829 puan) tarafından

Senin yaptığın gibi bizim buralarda basit olsa 400-500 motif olsa 800 falan iki taraflı tabi.  

image

image

image

imagebunlar mesela 1000 e satan var . Bizimkiler yapıyor 

önce (10,358 puan) tarafından

Kız bunlar çok çok zor bin çok normal ya 

Bı günde bir ya da iki motif yaoabiliyor ksrdesim.  Çok da güzel yapıyor ben de biliyorum ama hamileyim oturamiyorum . Yoksa çok hoş ağır modeller

önce (717 puan) tarafından

Trendyol dan benzer model gördüm 5 bin TL çok zor bunu ucuza yapan kendine haksızlık yapar. 

5 bin de çok fazla. O kadar da değil.. 3 bine satanı da gördüm basit bı örnekti . O kadar abartılmsz. 

Bende abartılı buldum benim aynısı 500 satılmadı. 

0 oy
önce (2,064 puan) tarafından

Burda komşu yapıyor oyasina ve çemberine göre değişiyor dedi kaça satıyorsun dedim 700 dedi...

0 oy
önce (14,087 puan) tarafından

500 mu? Geçen sene 500 diyorlardı bizim burda şimdi 750 bin vardır almadım hiç ama 500 az kesinlikle

önce (8 puan) tarafından

Malesf emeğimin karsılıgını alamıyorum bıle

0 oy
önce tarafından

Ay maşallah bende öğrenip yapmak istiyorum. Kolaymı yapımı. Çok heveliyim. Evdeyim sürekli eşime destek olmakta istiyorum. Yasim 23 yapabilir miyim. İnsanları memnun edebilirmiyim. Cevaplarsan çok mutlu olurum.

Canım ben cvplayim insanları asla memnun edemezsin önce bunu bil. Ya pahalı derler ya almaktan vazgeçerler tabiki kolayda değil. Birazda kısmet nasip işi.

Ben mesela çokta güzel yaparım ama bir türlü satamam isteyenlerfe çok ucuz istiyo bırakmıştım kaç senedir yeni 2 aydır başladım sipariş aldım tabiki çok ucuza ihtiyacım vardi bende kolay örnekler karşılığında kabul ettim

önce tarafından

Bana çok kıymetli geliyor el işi. Yapanada değer veririm. Çokta imrenirim hevelenirim. Gösteren olsa hemen yapmak istiyorum. İnsanlarda anlayışlı olsa biraz kendileri yapsa sizin yaptiginizin iki katı satarlar ama sizin yaptığınızı sudan ucuza fiyat biciyolar. Allah kolaylık bereket versin. Peki ben kısa zamanda öğrenip becerebilirimiyim?

Başla yavaş yavaş elin alışır yaptıkça güzel yaparsın 

önce (8 puan) tarafından

Ogrenınceye kadar biraz sabır gerektiren bısey ama elin alışınca zor gelmiyor cnm

0 oy

Herşey senden yapılmış hazır 500 TL neresi pahalı 

önce (8 puan) tarafından

Dimi gelde bunu onlara anlat bende cocugumdan zamanımdan ksııp günlerce ugrasıyorum ama ihtiyacım oldugu ıcın uyguna veriyorum 

0 oy
önce (3,047 puan) tarafından

Bizim burda örneğine göre değişir ama bunları geçen sene 500 e satıyorlardı bu sene 700 800 olmuştur.

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Bizim burda en basit örnek bile 700 oda sadece yapımı yazma ve ipte alıcıdan 

önce (8 puan) tarafından

Ay cıddımısın ya gerçekten Nasib ısı 

fiyati 700 800 desen sıparıs faln gelmez alan olmaz benden 

Onlsr nasıl musterı buluyor anlamıyorum  

önce (113 puan) tarafından

Bende çeyizimin hiç birini burdan yaptırmadım açıkçası bunlarda çok acımasız Tekirdağ'da bir abla vardı sağ olsun o yaptı bana gerçekten hem çok uyguna hemde çok güzel ama burdakiler hem pahalı yapıyor hemde sanki babasının hayrına gibi tavırları var muhatap olmak istemedim 

0 oy
önce (5,286 puan) tarafından

Herşeyi sana ait ise 750 cnm zaten eşarplar almış başını gidiyor keza bobinler de öyle kirazı yapmak da hiç kolay değil bmce el emeğine az bile ama işte insanlar kendiliğinden olduğunu sanıyorlar 

0 oy
önce (132 puan) tarafından

Bende tığ işi yapıyorum iğne oyası modelden modele göre fiyat fak ediyir ama senin bu modelin hem ağır hem çok güzel  700.800 TL si var tabi Miley fazla der orası ayrı ** aipin parası yazma parası el emeği fln derken anca 

önce (8 puan) tarafından

Sen tıgı ne kadara yapıyorsun cnm

önce (132 puan) tarafından

Valla cnm modelline göre değişiyor ya 400 TL den başlıyor fiyatalr 

0 oy
önce (1,036 puan) tarafından

500 liraya ne kalmis ki  el işini bu kadar ucuz istiyorlar? Ben hobi olarak örüyorum çokta özenirim örneğin aynısını yaparım ama biliyorum ki kimse hakettiğini vermez o yüzden ticarete dökmedim. Bu insanlar da ne garip çok pahaliysa kendi yapsın 

önce (8 puan) tarafından

Oyle gerçekten. 

önce (1,036 puan) tarafından

Ama belki bir tuhafiyeyle anlaşıp yapabilirsin tabi komisyon ne kadar alirlar onu da konuşman lazım varsa mahallende tanıdık tuhafiye bir danış. 

0 oy
önce (2,357 puan) tarafından

Ablam 400e satıyor ama basit model bu gayette 500 eder

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Geçen kaynanam yaptıracaktı birine malzeme hariç 500 demiş yazma ve ipleri kaynanam aldı 500 tl ye yaptırdı bence çok normal malzeme dahil olursa 700 yap bence 

0 oy
önce (3,633 puan) tarafından

Fiyatını bilmiyorum ama aşırı cici olmuş ellerine sağlık canım emeğinin karşılığını alırsın inşallah☺️

önce (8 puan) tarafından

Insallah cnm teşekkür ederim 

0 oy

Valla canım haklısın beğeniyorlar fiyatı duyunca dudak kıvırıyorlar. İlla bir bahane bulacaklar. 

0 oy
önce (3,923 puan) tarafından

Bayıldım bayildim çok güzel olmuş canım 

Ellerine sağlık:))

önce (8 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (621 puan) tarafından

Bu zor bi oya olmali bence cok degil tig isi olmus 200 300 en asagi 

önce (8 puan) tarafından

Su zamnda 500 hıcbısey cerrz parası resmen ben kac gunluk emegımı o fiyata veriyorum yinede burun kıvırıyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
11 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlal (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 416 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
+1 oy
12 cevap 374 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Minikii (827 puan) tarafından soruldu