0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,417 puan) tarafından

Kızlar başımın ağrısı benı maf etti boynum artık kopacak gibi öksürükten hemen sonrası basınçlı şekilde ensemden agrı vuruyo ve bu çok kötü ıkı defa acile gittim ilaçları kullanıyorum ama fayda etmedı yarın teyzem ve kaynanam benım için suya dua okutup getırcekler bıde zemzem kımın duası kabul olur bılınmez Allah rızası için bana şifa için dua eder misiniz 😟

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Bendede migren var anlıyorum biraz.

(7,417 puan) tarafından

Allah razı olsun canım sanada Rabbim şifa versin🤲

-Reklam-
+2 oy
(156 puan) tarafından

Boyundan tutuyorsa migren olabilir benimde 1 ay sürmüştü ağrısı doktora gittiğimde migrenim olduğunu öğrendim hatta adet günlerimde aşırı baş ağrım oluyodu hatta duvarlara bile vurasım geliyodu başımı tek çare eşarbın altından bere takmaya başladım çok şükür az ağrım bile olsa hemen bere takıyorum sıcak olduğu için geçiyo ağrı kesici içtiğimde dahada şiddetleniyodu inşallah Rabbim sağlik versin sanada 😊

(7,417 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benım durum farklı bende beyincik sarması da var ve öksürük olduğu zaman aşırı etkileniyorum benı maf ediyor tomografiyede girdim cumartesi kronik sinüzit de çıktı hepsı birbirine gırdı

(156 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah🤲🤲

(7,417 puan) tarafından

Saol canım❣️

+1 oy
(278 puan) tarafından

Ayy sürekli olarak yaşadığım durum hala bile öyleyim kronik oldu çaresi de bulunmuyor. Cenab-ı Allah sana şifa versin. Burnuna tuzlu su çekebilirsin. 🐞🦋🌷🦋🐞 Suya nazar ayetini de okuyun şifa olsun. Ben de dua ederim nasibse. Ya Şafi Hu Allah. Ya Şafi Hu Allah. Ya Şafi Hu Allah. 👐💐

(7,417 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim yarın okuyup getirecekler inşaAllah şifa bulurum çünkü artık dayanamıyorum ☹️

(278 puan) tarafından

Dayanılacak gibi değil iki senedir bitkisel olsun hacamat sülük olsun gerekse dr verdiği ilaçlar olsun yok geçmiyor tek iyi gelen hafifleten burna tuzlu su. Beyincik sarkması demişsin o nasıl bir şey hiç bilmiyorum rabbim afiyetli acil şifa versin. Hafız arkadaşımdan şifa için sana okumalar istiyim. Kumbarasından verir🦋

(7,417 puan) tarafından

Allah razı olsun nurayım bende geçen sene ilk defa duydum charıa malformasyonu dıye geçiyo nette yazıyor.. İnşaAllah şifa olur 🤲

+1 oy
(14,103 puan) tarafından

Allah şifa versin canim migrenim mi var? Bu ağrılar için sana hacamat öneririm çok faydası oluyor. Kendini de oku aç rukye dualardan hem dinle hem oku avucuna üfle yüzünden vücuduna gezdir. Şu an en acil çözüm olarak da varsa kaç gevşetici bi krem boynuna masaj yapman at kestanesi kreminin de çok faydası oluyor eklem ağrılarına 

(7,417 puan) tarafından

Amın canım Allah razı olsun 20 gündür hastayım öksürük değil ama ondan sonra gelen baş ağrısı öldürdü beni hacamat doktor yaptırma dedj bende beyincik sarkması var fiziğe bile gidemiyorum bu yüzden 😞krem olsaydı ıyı olurdu zaten bır o kaldı içmediğim ilaç kalmadı 

(14,103 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin canim eşinin alma durumu yok mu eczaneden alıp gelse bide onu denesen. Aynı şey değil belki ama bizim hep omuzlarimiz sonra boynumuz sonra da başımıza vuran bi agrimiz oluyor genetik anne abla ben hepimizde var bu kremler biraz olsun rahatlatiyor. Tabi migren varsa karanlık ve sessiz bir odada yatman daha iyi olmana olanak sağlayacaktır 

(7,417 puan) tarafından

Mıgren yok canım bildiğim kadarıyla yarın anca alır uyuyo çünkü çok saol canım

+1 oy
(5,806 puan) tarafından

Oys bacım Allah yardımcın olsun Allah şafi ismiyle şifa versin sana

(7,417 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 😟🤲

+1 oy
(4,058 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah

(7,417 puan) tarafından

Âmin canım Saolasın