+2 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar üst komşumun benim ki gibi iki tane çocuğu var eşim olmadığı için çocuk odasında çocuklarla uyuyordum ama çocuk galiba beşiğini sallayarak uyuyor ve her sallamada duvara çarpıyor yani size yemin ederim beşik bildiğin sanki bizim oda da. Sonra yatak odasına geçtim dedim çocuk kücük (3veya4 yaşında) ses etmeyim ama ses burda da devam ediyor hadi gündüz tamam da gece her seferinde uyanıyorum anlamadığım ses nasıl hem çocuk odasında hem yatak odasından gelebilir.. 2yıldır çocuğun beşik sesini dinliyorum bugün gruba yazdım baktım halen devam ediyor duvara tıkırtattım yani kendi akıl edemiyor mu ses oluyordur diye.. Siz olsanız ne tepki verirdiniz

7 Cevaplar

+3 oy
(2,941 puan) tarafından

Yazmana rağmen devam ediyorsa çık kapısına söyle bence 

-Reklam-
+3 oy
(7,889 puan) tarafından

İki sene iyi sabretmissin . Araya minder koymayi akıl edemiyor mu acaba ? 

+3 oy
(5,296 puan) tarafından

Ben evdeki beşiği gıcırdıyor diye kırdım kadın hiç mi rahatsız olmuyor tak tak 

+1 oy
(6,099 puan) tarafından

Benim komşu telefun alarmı çalıyor  o çaldıkca kızım ben kalkıyoruz insan kapatır israrlar çalıyor insanları bazen anlamakda zorlanıyorum madem uykun ağır alarm kurma saatlerce çalıyor kapatan yok duvara vuruyorum sonra kapatıyor 

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Bence dogrudan kendisiyle konuş boyle boyle diye

0 oy
(4,124 puan) tarafından

Benim beşikte sen yapıyor beşiğin altına küçük halı yaydım yanınada kalın örtü koyuyorum duvara değince ses olmasın diye kendim gürültüden nefret ederim o yüzden de çok dikkat ederim

0 oy
(3,415 puan) tarafından

Ben duvarı da düşündüm, bu kadar çarpmaya çoktan ezilmiştir diye :) Bence yüz yüze konuşulacak duruma gelmişsiniz. Gidip söylemelisin, oda değiştirdik ama ses devam ediyor arada minder falan koysanız diye. 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,538 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cimbom26 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.