+1 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşimle aramız hala iyi değil ben düzelir sandım ama olmuyor destek istemiyor. Merak eder diye ultrason fotoğrafını ulu orta yere bıraktım hiç dönüp bakmadım bile. Üzülmemeye çalışıyorum zaten pişmanım bebeğimi bu kadar tehlikeye attığım için. Dün bilerek gelirken yeşil elma al canım çekiyor dedim akşam gelirken almamışdı. Söylediği tek şeyde ben sana lafımı ilk başta söylemişti madem doğurucaksın bazı şeyleri göze alıcaksın dedi. 1ay olucak bir evde yabancı gibiyiz gitmek istiyorum İstanbuldan bir sürelik memleketime gitmek istiyorum belki böyle daha iyi olur burda fazla üzülmem. Yada işler daha kötüye gider kapıma boşanma dilekçesi gelir bilmiyorum ben hala vicdan azabı çekiyorum o kadar bekledim boşu boşuna diye

6 Cevaplar

+3 oy
(595 puan) tarafından

Çocuğu istemiyorsa niye dikkat etmiyor. İki dakikalik zevk için çocuklar böyle telef oluyor. İmkanın varsa ayrıl çekilmez bu adam

tarafından

Korunduğum halde hamile kaldım ben kıyamam aldıramam o zorluyor bilerek üzüyor

-Reklam-
+2 oy
(236 puan) tarafından

Mekan değişikliğinde ferahlık vardır derler. Bir git bakalım birkaç gün. Duruma göre ne yapacağını düşünürsün. Ama oraya gidince de eşini sürekli arayıp durma bebek için bile olsa

tarafından

Yok aramam aramasını beklerim

(236 puan) tarafından

O zaman gidecek yerin varsa git. Hiç ona haberde verme. Çünkü rahatsızlık duyan insan tedavi yollarına bakar. Hem çocuk istemiyorsa bunun birçok korunma yöntemi var. Öncelikle kendisi dikkat etmeli

+2 oy
(2,085 puan) tarafından

Şu an senin biraz ailenin yanına gitmen iyi olacakmış gibi geldi sana iyi gelir en azından. Baya Bi değişik kocan bu kadari da olmaz. Burda olan olmuş olanı kabullenelim mantığını da devreye sokamıyor. Travması çok ciddiymis ya bastırmış ya belli etmemiş şimdiye kadar tamir etmesi lazım o yönünü 

tarafından

İşte edemiyor yardım eli uzatıyorum onada hayır diyor

(2,085 puan) tarafından

Biz kimseyi iyileştiremeyiz sen buna uğraşma boş yere kendini yorma. Yardım isteyene edilir. Psikoglarda doktorlarda tedavi isteyeni tedavi edebiliyor sadece. Sen kendine yoğunlaş kendini ihmal etme 

+2 oy
(21,161 puan) tarafından

Noldu mevzu ne 

tarafından

Kocam hamileliğimi kabullenmiyor daralıyorum İstanbulda

(21,161 puan) tarafından

Niye derdi ne

+1 oy
(4,817 puan) tarafından

Anne olmak senin hakkın bu hakkı senin elinden alamaz üstelik korunurken hamile kalmışsın Rabbimin vardır bildiği o ol demeden olmaz çünkü sana kıymet verseydi bu kadar uzatmazdı ne olacak olsun o zaman ailenin yanına git pişmanlık dıyarsa zaten af diler eş olma görevini yerine getirir 

tarafından

Gidicem aramayacam o ararsa arasın en fazla kapıma boşanma dilekçesi gönderir

(4,817 puan) tarafından

Aynen canım Rabbim ne derse o olur sana bu evladı nasip etmiş eşin vazgeçmeni istiyor eğer seni gerçekten düşünse bu kadar üzmez kendini artık üzme bebeğinde etkilenmesin bu hayatta kimse sizden değerli değil emin ol pişman olacak

+1 oy
(852 puan) tarafından

Başka çocuğun var mı? Ne kadar ayıp yaptıgı ve de günah. Madem korunduğunuz halde bebek oldu demek ki Yaratanın bir bildiği var kaderinde o bebegin kalbinin atması var. Kime kızıyor? Size mi yaratan Allah'a mı? Bi an önce tövbe etsin senin sayende katıl olamıyor. Beyefendiye kalsa çoktan öldürürmüş doğmamış bebegi

tarafından

Hayır ilk çocuk

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 173 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.
0 oy