+2 oy
90 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (769 puan) tarafından

Bebekleriniz gunduz kac uyku yapiyor ve kac saatte bir uyutuyorsunuz  Bir uykusu kac dakika  Ben kızımı 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama 10 dakikadan fazla uyumuyor acaba uyku aralığına 3 saate 3,5 saate mi çıkarsam Bebek Ayı 5 ay bir haftalik kizim

5 Cevaplar

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Ben 1.5-2 saatte bir uyutuyorum yarım saat uyuyor. 5 buçuk aylık tam. Daha fazla duramıyor çok huysuzluk yapıyor. Bende yarım saatlik uykulardan şikayetçiyim. Ama ne yapsam bilemedim. 

(769 puan) tarafından

Bence uyku arasini uzaktmak lazim 3 saate yarim saat lik uyku ne ona ne sana iyi gelmez

(1,589 puan) tarafından

Uzatınca da uyumak istemiyor bazen isim oluyor uzuyor arası krize giriyor inat ediyor uyumak için 

-Reklam-
0 oy
(24,249 puan) tarafından

Benim kizim sabah 9da uyaniyor. 11:30da uyutuyorum yarim saat uyuyor kalkiyor. İkinci uyku saati 15:00 . Onda 1 saat kadar uyuyor. Sonra 17 18 arasi yeniden uyutuyorym. Yarim saat uyuyor ve saat 10da gece uykusuna geciyoruz canim. 6 aylik yarin olucaz 

(769 puan) tarafından

Baya düzen oturnus bizim gece bile 10 dakikada bir uyaniyor kalbim agriyor artik yorgunluktan 

(24,249 puan) tarafından

Yaa kiyamam canim. Bence bu elimizde olan bir sey degil. Bebekten bebege farklilik gosteriyor. 

Benimkide zor bebek olsaydi asla oturtamazdim.duzenini🙁allah yardimci olsun

0 oy
(4,330 puan) tarafından

Üç saatte bir üç kez uyku yapardı onu hatırlıyorum.

11:00 14:00 ve 17:00 gece uykusuna da 20:00 gibi geçerdi. Ne kadar uyuyordu onu hatırlamıyorum.

(769 puan) tarafından

Benim kizimin gece uykusuda felaket 10 dakikada bir uyaniyor artik uykusuzluktan kalbim sıkisiyor surekli

0 oy
(2,563 puan) tarafından

2 saatte bir uyurdu benim kızımda ama çocuğun 10 dk uyuması zaten uykuyu pek de sevmediğini gösteriyor 3 ssate çıkarsan ne kadar fazlalaşacak ki uykusu siz düşünün

(769 puan) tarafından

Bende bilemiyom şastim kaldim gecede 10 dakikada bir uyaniyir artik kalbim sıkisiyor uykusuzluk yorgunluktan 

0 oy
(1,329 puan) tarafından

Evet yavas yavas aralari acarsan daha uzun uyur. Benimde bebeğim 5bucuk aylik 3, 3bucuk saat bazen 4 saatte uyuyor 3 saatte uyursa yarim saat 4 saate yakin uyanik kalir ve tepinir yorulursa 45dk 1 saate kadar uyuyo uyanik kaldigi süre yormaya calis evir çevir döndür tepinsin iyice 🤣

(769 puan) tarafından

5 aylik bebek nasil yorulirki bilemedim hep kucakta benimki 

Gece 10 dakikada bir uyaniyor hala 4 ay atagi devam ediyir

(1,329 puan) tarafından

Enerjisini atmasi lazim yere bi battaniye örtü biseyler atıp yere birak dönsün tepinsin kendi haline birak hem gelisimi icinde iyi olur gece dislerden dolayı uyaniyordur 

(769 puan) tarafından

Battaniye serdim koyuyom emeklemeye calisiyor yapamayinca agliyor

(1,329 puan) tarafından

Ağlayinca dikkatini cekicek hareketler sesler yapabilirsin yada oyuncak diş kaşıyıcı vs oyalayabilirsin. Dönsün aglar yorulursa geri cevirirsin öyle öyle hem yorulur hem kasları gelişir hemde daha güzel uyur. Bide iyice uykusu gelince uyut zorla uyutmaya calisip kendini yorma iyice uykusu gelmedigindende uyanır cabuk 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 417 göst.

Kategoriler

1,446,114 soru

23,756,484 cevap

315,198 kullanıcı

...