+1 oy
129 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,539 puan) tarafından

Gunaydin :) 

Kemikli et cikarmistim hasladim eti de baya fazlaymis. Etli bulgur pilavi yapacaktim ama etti baya fazla. 

Haslama ve pilav disinda ne yapabilirim ?

4 Cevaplar

0 oy
(6,427 puan) tarafından

At buzluğa başka zaman çorba yaparsın :)

(6,539 puan) tarafından

Mantikli :)

-Reklam-
0 oy
(26,072 puan) tarafından

Buzluga oylece koya bilirsin bir dahaki sefere bir sey yapmak icin. Çok güzel kaliyor bozulma olmadan. 1 kere acilip bir daha donmamasina dikkat et ama 

(6,539 puan) tarafından

Sanirim boyle yapacagim :)

0 oy
tarafından

buzluğa atmak bi seçenek onun dışında kuru fasulye, nohut yahnisi, direkt et haşlama yapabilirsin 

(6,539 puan) tarafından

Sanirim buzluga atacagim :) benimde aklima baska bisey gelmedi

0 oy
(2,284 puan) tarafından

Et yahnisi yap cnım. Soğan sarımsak salça baharat güzelce kavur. Varsa kemiğin suyunu kullan normal su da kullanabilirsin. Etleride kemikten ayır doğra içine at birazda öyle kaynasın. İstersen nane at çok güzel oluyo pilav yap yanına da mis. 2 gün ısıtır yersiniz. Et suyundaki fazla yağı ayırmaya çalış aşırı yağlı olmasın

(6,539 puan) tarafından

Esim yemiyo canim:( 

Buzluga atip sonra kullancam artik

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 165 göst.
17 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde yaban gulu (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 353 göst.
13 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (5,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.
21 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Rarara (1,205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,479,635 soru

24,213,051 cevap

338,250 kullanıcı

...