+1 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Eşim hata üstüne hata yaptı çok borcumuz var ise girecem galiba ayarlarmaya çalışıyorlar 22 aylık kızım var aklım onda kalacak aşırı düşkünüm kızıma hepte ben baktım annemle kayinvaldeme pek güvenmiyorum ama kayinvaldem daha iyi bakar sadece ayıp şeyler yapiyo ondan korkuyorum söylüyor uyarmıştım ama devam ediyo hala yarım gün kreşe versem kabul ederlermi çokta küçük yavrum ya nasıl birakcam bilmiyorum:( ama iş gecici iş kurun 9 ay galiba ama girersemde eşimin borçları biter çok rahatlariz 

12 Cevaplar

+2 oy
(1,689 puan) tarafından

Nüfus artsın demesini biliyorlar ama şuna bir çare bulmaları lazım. Kadınlar küçücük çocuklarını bırakamıyor. En azından belli şartlar dahilinde çalişmak isteyen anneler için bir şeyler düşünülmeli. En basidi evde çalışabileceği istihdam alanı yaratılmalı

(2,197 puan) tarafından

Mantıklı bir tepki

-Reklam-
+1 oy
(1,020 puan) tarafından

Ama kesin değil ise gireceğim kurada çıkarsa burası küçük bir yer çıkma olasılığım yüksek 

+1 oy
(1,137 puan) tarafından

Ne işi canım? 

(1,020 puan) tarafından

Temizlik canım daha önce yaptım adliyede

(1,137 puan) tarafından

Çıkar inşallah canım, ben olsam çalışırdım. Hem sigortan da yatar.  Bebisin de çok küçük değil büyümüş maşallah alisir zamanla.

(1,020 puan) tarafından

İnşallah canım 

+1 oy
(6,044 puan) tarafından

Bende şuan ücretsiz izindeyim kızım 20 aylık bana çok muhtaç olduğu aylarda kimseye bırakıp çalışmayı şuan düşünmüyorum kimse bizim gibi bakamaz ve bu aylarda anneye daha düşkünler tek bırakıp cocukda ayrılık korkusu olur cnm yine sen bilirisn

(1,020 puan) tarafından

Ay bilmiyorum inanki canım ama bayağı sıkısik durumdayız kartları ödeyemedi kaynima 2 bilezik borcu var :( bı araba aldı dünya borca soktu araba bizi

(181 puan) tarafından

tamm tersi ayrilik korkusu siz onu birakip ise gittiginizde ve geri dondugunuzde ortadan kalkar cunku gitse de geri geleceginizi bilir ayrilik korkusu zaten 9 . ayda ortaya cikip 1 yasinda pik yapip daha sonra azalan bi durum 

(6,044 puan) tarafından

Kız ben markete giderken bile kizim evin içinde beni arıyor ben 2.5 yaşında sonra çalışmayı düşünüyorum  bide benim ilkim kimseye bırakamıyorum ama senin borcun varda saat çalışmaların neyse ona göre ayarla kendimi cnm başvuru yap bakalım cikacakmk

+1 oy
(1,004 puan) tarafından

Hiçbir şey olmaz ise gir keşke daha önce girseydim diyeceksin büyümüş maşallah 2 yaşına gelmiş bebeğin.

(1,020 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim moral oldu

+1 oy
(2,466 puan) tarafından

Çocuğunu bırakacağın için üzülme duygunu öyle iyi anlıyorum ki. 

Çok haklısın aslında üzülmen çok doğal. Ama her şey çocuklarımız için değil mi. Onun için bunu yapmalıysan vazgeçme. Borç olunca sıkışık olursun çocuğun birşeylerden mahrum kalır. Evde huzursuzluk olur vs. Vs. 

Ama sen bir tatil gününde yahut işten geldikten sonra kaçırdığın saatleri yavrucuğunla telafi edebilirsin. Böyle böyle bir sürü cocuk büyüyor. Doktorların, öğretmenlerin çocukları mesela. Anneleri görevde olmak zorunda bi süreden sonra. Öyle öyle büyütülüyor

(1,020 puan) tarafından

O kadar haklısın ki canım teşekkür ederim yorumun için 

+1 oy
(955 puan) tarafından

Benim kızımda 3 yaşına girecek şimdi iş çıksa bende girerim bu ekonomi dönemde 1 evde 2 kişi çalışmak mecburi gibi oldu biz şuan konteyner da olmamiza rağmen düşün elektrik,şu, doğalgaz yok sadece yeme içme ama hâlâ 1 sene önce aldığımız arabanın borcunu ödeyemiyoruz 70bin tl yani bizim burda da hastane yapılıyor bu sene sonu yada önümüzdeki sene başı başvuruları başlar o zaman başvuru yapacağım inşallah çıkarsa kaynanam kreşte çalışıyor kızımı götürür getirir ben geç geleceğim sıra yemeğini fln yedirir zaten gözüm de arkada kalmaz 

(1,020 puan) tarafından

Canım ev vermediler mi hala 

(955 puan) tarafından

Yok canım biz kiracıydık başka konteyner da kalıyorduk ordan başka konteynera taşındık dedik yani biraz daha konteyner da kalıp borcumuzu ödeyelim diye geçtik hâlâ ödüyoruz Haziran ayında da kaldıracaklar konteynerları o zaman ne yapacağız bilmiyorum

(1,020 puan) tarafından

Anladım canım rabbim yardımcınız olsun 

(955 puan) tarafından

Âmin inşallah Can'ım 🙏🙏🤲🏻🤲🏻

+1 oy
(1,405 puan) tarafından

prematüre bebeklerimi 6 aylıkken bırakıp işe döndüm. bana sorarsan kreştense kaynanan daha mantıklı. en azından ayıp şeyler söylediğini biiliyorsun ve buna müdahale edebilirsin. kreşte ne olduğunu öğrenmen de imkansız. bide büyük çocuk olursa seninkini itip kakabilirler. kalıcı bi düzen de değil anladığım kadarıyla. 9 ay kaynanan idare ediversin hem para cebinde kalınca borç daha hızlı kapanır

(1,020 puan) tarafından

Haklısın canım yorumun için teşekkür ederim biri itse kızımı üzüntüden kahrolurum

(1,405 puan) tarafından

dün gözümün önünde, annesi başında olan kızımın yaşıtı bir çocuk tak diye kızımın saçına yapıştı. iki yetişkin zor ayırdık. okulda neler olur neler. en azından biraz kendini koruyacağı, karşılıklı konuşacağınız yaşa gelsin tabi bence

(1,020 puan) tarafından

Haklısın canım bebek bolumunde de konuştuk senle yorumlarda mama bırakma postu benim postum

(1,405 puan) tarafından

ay ben hiç farketmiyorum ya isimlere bakmıyorum pek. kusura bakma farkında değildim hiç :))

(1,020 puan) tarafından

Bende aynıyım canım orda adım farklı olabilir ama senin ismin kısa aklımda kalmış 😆

+1 oy
(181 puan) tarafından

oglum 9 bucuk aylik 9 aylikken birakip ise gittim once haftada 2 sonra 4 gun calisacagim hic uzulmedim cunku babanesi cok seviyor oglumu hem.onun hem benim icin de gayet iyi oldu cocugun anneye yapisip kalmasi da psikolojik acidan iyi bisey degil zaten yabi demem o ki cocuklar her seye alisir yeter ki sen rahat ol ve bi annenin calismasi gerek bence her acidan yani 

(1,020 puan) tarafından

Haklısın canım teşekkür ederim yorumun için 

+1 oy
(831 puan) tarafından

Kreşler çok pahalı aldığın maaşın yarısından fazlası kreşe gider 

(1,020 puan) tarafından

Yok canım yarı devlet yarı özel kres varmış burda arkadaş 1500 veriyorum demişti ama yarım gün için 

(831 puan) tarafından

Ya bizim de var ama oralara 4 yaş üstü aliyorlar. İyi araştırın yine de 

+1 oy
(4,211 puan) tarafından

Birini 3 buçuk aylıkken, diğerini 13 aylıkken bıraktım ilk zamanlar zor oldu  işe geldim ağladım eve gittim ağladım ama çalışmasam kafayı yerdim çalışmak gerçekten ama gerçekten psikolojik olarak iyi geliyo yeni yüzler görüyorum iki cift kelam ediyorum, yani ev işi ev işi hep aynı döngü ben ev kadını değilim ya, kendi paramı harcamam gerek 🤭

(1,020 puan) tarafından

Çok haklısın canım her kadın için geçerli ekonomik özgürlük 

+1 oy
(2,197 puan) tarafından

Ayıp şeyler ne

(1,020 puan) tarafından

Kendi Memesini poposunu gösterip elletme falan Böyle memesini havaya kaldırıyor memem ay memem diyo çılgın bı kaynanam var açıkçası bende kızıma ayıbı öğretiyorum o normallestiriyor kayinpederim de aynı kayinpederime daha çok sinir oluyorum kaynanam üstüne çıkarıyor kızıma babane soyundu masal çıplak oldu diyo ama kayinpederim çalışıyor yoğun o kızımın yanında olmaz 

(2,197 puan) tarafından

Bak bu konu önemli buna dikkat et. Aylar sonra bıraktığın o çocuğu bulamayacaksin buna emin ol.

(1,020 puan) tarafından

İşte canım ya korkuyorum çok inanki 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 408 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,045 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,593 soru

23,609,735 cevap

306,322 kullanıcı

...